Cookie- og Privatlivspolitik
Plot og skuespillere på plads til Pirates 5

Plot og skuespillere på plads til Pirates 5

Jack Sparrow skal finde Poseidons trefork

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Den femte Pirates of the Caribbean-film, med undertitlen 'Dead Men Tell No Tales', er endelig i produktion efter at have været udsat i flere omgange. Dermed er både skuespillere og plotsynopsis på plads.

The Wrap kan fastsætte, at skuespillerholdet kommer til at bestå af Johnny Depp som Jack Sparrow, Kaya Scodelario og Brenton Thwaites som de obligatoriske unge tilføjelser, Javier Bardem som skurken Captain Salazar samt Golshifteh Farahani i en endnu ukendt rolle.

Samtidig er der kommet en plotsynopsis til filmen:

Den uheldige kaptajn bliver igen kastet ud i et nyt eventyr, da spøgelsespirater, anført af hans gamle nemesis, den skræmmende Captain Salazar, undslipper fra Djævlen Trekant og er besluttede på at dræbe alle pirater til søs... inklusiv Sparrow.

Captain Jacks eneste håb for at overleve er at finde Poseidons legendariske trefork, en kraftfuld genstand, der giver ejeren total kontrol over havene.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales får formentlig premiere den 7. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrikuser/745333

det er noget lort,at man ikke holder sig til hele grundstammen i alle 5 film.når det er sagt så glæder jeg meget til filmen !

Mickey

Okay, plottet lyder en anelse tørt lige nu, men det er, forhåbentlig, fordi det er forklaret meget kortfattet.

Havde virkelig håbet at vi vilel få Geoffrey Rush at se som Barbossa endnu en gang, da jeg mener at Jack Sparrow, som den eneste kendte karakter, ikke kan bære filmen alene. Vi så i 4´eren, hvordan den bare tabte 10-15% som følge af tabet af Orlando Bloom og Keira Knightley. Jo vist, filmen var da god, men der manglede en Will Turner hele vejen igennem. Hvis ikke man får, minimum én kendt karakter mere med, så tror jeg at 5´eren bliver en skuffelse. Synes det bedste ville være hvis Orlando Bloom vendte tilbage i rollen som Will Turner. At Sparriw havde Turner ved sin side, gjorde bare de tre film meget bedre.
Har også mine betænkeligheder mht Kaya Scodelario. Jeg husker hende fra ungdomsserien "Skins" hvor hun sådan set gjorde det fint nok....men hun var hovedsageligt med for at vise sin krop frem. Men generelt er det jo, desværre, sådan at de kvindelige bi-roller i 10´er-film tit virker umådeligt platte, fordi de altid skal være så girlpower-orienterede. Synes derfor det er ærgerligt at Keria Knightley ikke er med mere. Hund gjorde det fremragende i rollen som Elizabeth Swan, og sevom hun spillede rigtig godt, så var det også måden hendes karakter var skrevet på. Det var virkelig fedt at hendes karakter blev bygget op, og udviklede sig i løbet af de tre første film. Hun startede, ganske realistisk, ud som den typisk skrøbelige og rige renecense-pige, men man så hende udvikle sig til en modig fighter, uden at det blev for meget.

-Men jeg håber selvfølgelig på det bedste, og hvis filmen er godt skrevet, så er castet måske mindre vigtig :)

Katrine Guser/422717

Efter min mening var det ikke Will Turner og Elisabeth Swanjeg savnede i 4'eren. Jeg savnede de helt geniale små biroller: de to tåbelige flådesoldater, Pintel og Ragetti, Comander Norrington og Cutler Beckett... jeg kunne blive ved. Samtidig lader det til at Gore Verbinski bare er en bedre instruktør end Rob Marshall. Bliver spændende at se om de nye instruktører kan hejse fanen igen!

Claus

Plot lyder okay, har ikke set de andre i serien (surt for mig) lad os nu vendte ind til vi får flere information omkring den.

Jacob

Efter 'Ved Verdens Ende' er det et godt spørgsmål, hvor mange pirater der egentlig er tilbage, men håber at 'Pirates of the Caribbean' serien kommer stærkt igen efter en lidt sløj 4'er, som på nogen måder er gået lidt i glemmebogen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

3 timer siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

5 timer siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

2 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

3 dage siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

4 dage siden

Aktive debatter