Cookie- og Privatlivspolitik
Nicolas Cage i Snowden-film

Nicolas Cage i Snowden-film

Oliver Stone hyrer Oscar-vinderen

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Nicolas Cage er som den seneste skuespiller blevet tilknyttet Oliver Stones kommende politiske thriller om whistlebloweren Edward Snowden.

51-årige Cage bliver kollega med Joseph Gordon-Levitt, der skal spille titelkarakteren, mens Shailene Woodley, Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Rhys Ifans og Timothy Olyphant alle er at finde på rollelisten.

'Snowden' byder på det andet samarbejde mellem Stone og Cage efter World Trade Center i 2006. Begge har tidligere vundet Oscars, men må siges at være et stykke fra fordums tiders storhed.

Den nye film kan muligvis give både Stone og Cage et skub i den rigtige retning. Natten til mandag vandt dokumentarfilmen Citizenfour en Oscar, og den handlede om den kontroversielle Snowden, så måske der også er flere statuetter på vej til fiktionsudgaven?

'Snowden' har ikke fået dansk premieredato, men den internationale premiere er den 25. december i år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jørgenuser/73519
jørgenuser/73519

Igen en film der ikke bliver vist i danmark

34 minutter siden
VIPER

Glæder mig til at se filmen - skal nok blive underholdende.
Men!

2 timer siden
Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

14 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

16 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

18 timer siden

Aktive debatter