Cookie- og Privatlivspolitik
Kontroverser udsætter måske Fifty Shades 2

Kontroverser udsætter måske Fifty Shades 2

Forfatteren vil selv skrive manuskriptet

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Fifty Shades of Grey er en kæmpe box office-succes, der på trods af blandet modtagelse næppe kan undgå at få en fortsættelse. Men i dag skriver Variety, at den næste film er i fare for at blive forsinket.

E.L. James har nemlig stillet nye krav til Universal. Forfatteren ønsker ikke blot at være producer på 'Fifty Shades Darker', men også at skrive manuskriptet.

Universal afviser dette, og filmselskabets modvilje er forståelig. James har ingen manuskripterfaring og kan - bestsellere eller ej - næppe kaldes en stor lyriker.

Forhandlingerne risikerer nu at udsætte produktionen til 2016 med en premieredato i slut 2016 eller start 2017, hvilket ødelægger Universals planer om at lancere en Fifty Shades-film tre Valentine-weekender i træk.

Filmselskabet står samtidg overfor en svær beslutning. Enten skal de kæmpe imod James (og hendes massive fanbase), ellers skal de acceptere hendes krav, hvilket gør det svært at finde en ny respektabel instruktør til opgaven.

Kontroverserne på den første film var nemlig mange. Instruktøren Sam Taylor-Johnson og forfatterinden var eftersigende uenige om alt, og eftersom James var medproducer, kunne hun ikke blot ignoreres.

Resultatet blev en film, der var en del mere blufærdig, end James og manuskriptforfatteren Kelly Marcel havde håbet. Og på presseturneen har Taylor-Johnson udtalt, at hun næppe skal lave den næste film.

Fifty-fans, lad os høre hvad I tænker om sagen? 

Fifty Shades of Grey er (selvfølgelig) aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sebrinauser/772808

Først og fremmest så vil jeg sige at jeg elskede filmen. Jeg glæder mig så meget til den udkommer på dvd, her på fredag. Filmen gav mig faktisk helt lyst til at læse bøgerne igen hvilket jeg så begyndte på. Jeg håber virkelig på at 2'eren kommer til næste år for jeg kan slet ikke vente på at de Ana og Christian sammen igen

toveuser/856745

i hope

Lise

jeg synes godt der kan komme en 2'er men så skal E.L. James også skrive manuskriptet

MovieCuser/170885

Jeg havde håbet, at kontroverserne var al den kritik, filmen har fået, fordi den romantiserer voldelige parforhold (og her hentyder jeg ikke til S/M-aspektet). Men om den bliver "udsat" (forhåbentligt permanent) af den ene eller den anden grund, vil jeg i hvert fald juble.

JustQuser/774393

Jeg har så læst bøgerne to gange,og manglede lidt finpudsning,bla. Bluberryen og deres links samtale,og nogle episoder der bare må være med i en film,som var i bogen.
Filmen er godt lavet,og for dem der ikke havde læst bøgerne der var med mig,var den rigtig god. Jeg synes personligt,at det er synd,at filmene får premiere hvert år,så glemmer man den første,og det falder måske til gulvet.
Ikke en film jeg vil se to gange,så hellere bogen.

Isabella

Jeg håber der kan komme til enighed, selv om jeg selv var skuffet over filmen (har læst bog 1 og 2), så fortjener den en filmatisering for den del af befolkningen der kun har hørt rygter og set filmen. Jeg er selv fan af kærlighedshistorien, og jeg synes stadig den langt fra er udfoldet godt nok i den første film..
Jeg kan godt se at forfatteren kan føle første film ikke blev nogen succes, og derfor selv vil være sikker på at den næste film bliver. Men problematikken ved at lade forfatteren selv skrive manus, kan også godt ende i en katastrofe (ikke at jeg har nogen erfaring inden for området, men bare mine tanker).

Jeg har snakkede med nogle af mine veninder der var inde og se den sammen, og jeg synes de har misforstået Christians karakter, og de har grint under det meste af filmen. Jeg kan godt forstå de komiske i filmen, men dens alvorlige side.. Jeg tror jeg holder mig tilbage før jeg skriver en roman. Men jeg håber på at kunne se en to'er som vil leve mere op til bogens romantik, mystik og alvor :)

Mette

Eh for min skyld behøver de ikke at lave en 2'er :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

15 minutter siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

1 time siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

3 timer siden
Reneuser/318893
Reneuser/318893

"En 90'er-film fuckede fuldstændig med Johannes Lassens hjerne".

4 timer siden
Mariauser/558678
Mariauser/558678

Jeg ser i mailen at der står ny trailer til Tenet, så gik stærkt ud fra at traileren var en del af artiklen? Hvorfor er den ikke det?

5 timer siden

Aktive debatter