Cookie- og Privatlivspolitik
4 ting den nye plakat fortæller om Avengers 2

4 ting den nye plakat fortæller om Avengers 2

Propfyldt med superhelte

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Marvel har udsendt en ny plakat til deres store forårssatsning, Avengers: Age of Ultron. Og for første gang vises hele superheltegruppen samlet.

Plakaten er spækket med detaljer, der kan fortolkes som ledetråde til plottet og filmen i det hele taget. Her er fire af slagsen:

1. Captain America og Iron Man danner fortroppen på plakaten, hvilket både signalerer deres popularitet blandt fansene, men også deres kommende konflikt i Captain America: Civil War. Samtidig fylder Hulk en del, og sammenholdt med, hvor meget han er med i trailerne, må vi konkludere, at hans rolle er større sammenlignet med den første film.

2. Vision, superskabningen kreeret af skurken Ultron, og som spilles af Paul Bettany, viser sig i en silhuet i baggrunden. Ikke noget klart billede af den mystiske skikkelse, men dog en forsmag på, hvordan instruktør Joss Whedon løser sin nye karakter.

3. De to superhelte (eller skurke... eller midt imellem) Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) og Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) er også at finde på plakaten. Deres tilstedeværelse suppleres af et virvar af robotter og hvirvlende byggesten, der peger på, at skurkene har fundet deres plads og er i stand til at manipulere med fysikken love. Med andre ord: Marvel som vi kender og elsker dem. 

4. Ser vi nærmere på navnene nederst på siden, kan vi spotte Danny Elfmans navn. Bryan Tyler står ellers som komponist på IMDb, men Elfman (kendt for bl.a. musikken fra Batman-filmene) kommer til at levere "additional music". Hvad så det end betyder for filmen...

Avengers: Age of Ultron får premiere den 23. april.

Avengers: Age of Ultron

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/927927

Jeg elsker den her plakat, den er bedre sammensat end plakaten fra den første film.

Der forgår meget i baggrunden, men det tager ikke fokuset væk fra vores helte som poserer fint i midten af plakaten uden at overskygge hinanden. Og jeg kan godt de masse Ultron robotter i bagrunden og en truende Vision foroven. Det er en dynamisk plakat der fanger øjet, skal helt klart have fat i en stor version til at hænge på væggen ^_^

Claus

Den nye plakat ser rigtig god ud og passer godt (syntes jeg) til filmen. jeg er så spændt på den også om den leder op til Captain America: Civil War. men jeg er aller mest spændt på kampen mellem
Iron man og Hulk det kommer til at være EPIC!!!!!

Rasmus/Musen

Det er da Marvel, det er Avengers, og der er Hawkeye! Nu ved jeg, i synes det lyder som en underlig kommentar, men jeg elsker det. Det er så mange hemmeligheder, som jeg så gerne vil finde svaret på lige nu, i forhold til Marvel og Avengers. Kom nu, vi er da allerede klar, og mindre end to måneder tilbage! Nu kan vi da snart ikke holde spændingen inde mere. Avengers: saml jer, nu!

Christian

Øhm, ja. Han fylder en del mere, fordi hans fysiske form ganske simpelt er cirka tre gange så stor som de andres. Længere er den vidst ikke :-)

PS. Det er så sweet at vi i Danmark får filmen hele 14-DAGE før USA, HA-Ha-Haaah! Gud, hvor jeg håber på en midnatspremiere i Imperial! (fingers crossed)

Jacob

Det siges at Quicksilver og Scarlet Witch er blevet ansporet til at hade alt hvad Avengers står for, men hvorfor Baron Wolfgang von Strucker tilsyneladende så har holdt dem indespærret er et godt spørgsmål. Og så er jeg spændt på ang. plakaten om The Vision kontrollerer eller bekæmper Ultrons robothær :-)

Jokezuser/426720

Robert Downey Jr.
Chris Evans
Chris Hemsworth
Mark Ruffalo
Scarlett Johansson
Jeremy Renner
Aaron Taylor-Johnson
Elizabeth Olsen
James Spader
Samuel L. Jackson
Paul Bettany
Don Cheadle
Anthony Mackie
Cobie Smulders
Stellan Skarsgård
Andy Serkis
Thomas Kretschman
Idris Elba
Tom Hiddleston

Hvis det ikke var fordi karaktererne efterhånden er mere ikoniske end skuespillerne og at Marvel har så god en track record, så ville hypen jo være på det fantastiske cast.

Martin

Hvor er det spændende at Danny Elfman er inde over musikken på den ene eller anden måde!

Som der står i artiklen, så stod han bag batman, men han skrev selvfølgelig også spiderman-soundtracket, hvilket er ligeså prominent!

CINEMANDRUP

Både trailer og plakat mæssigt er der lagt op til intriger, konflikter, action og karakterudviklinger/introduktioner. Det ser alt sammen lækkert ud indtil nu og nu må dagen snart gerne oprinde, hvor jeg kan indløse min billet. Jeg glæder mig så meget til et af årets helt store Superhelte Action brag.

Maria

Jeg synes de burde hyre Chris Pine til en rolle (måske en skurk bare for at tippe vægten lidt) og så håber jeg at Chris Platt er at finde i Avengers 3. ;)

TorbenWood

I den tredje Avengers film (som bliver delt op i part 1 og part 2) skulle de fem atypiske helte Guardians of the Galaxy gerne deltage i løjerne sammen med Iron Man, Hulk, Thor osv.

Formentligt bliver Ant-Man, Black Panther og måske endda Spider-Man en del af superheltegruppen, hvor de alle sammen tørner sammen i en fælles kamp mod superskurken Thanos. 2018 bliver bestemt et spændende år, når første del af Avengers 3 udkommer. :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

3 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden