Cookie- og Privatlivspolitik
Susanne Bier skal instruere Tom Hiddleston

Susanne Bier skal instruere Tom Hiddleston

Roman af John le Carré bliver til miniserie

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Tiderne skifter. Nu skal enhver instruktør med respekt for sig selv stå bag en tv-serie, og denne gang er det Susanne Bier, der skal prøve internationale kræfter med formatet.

Forlægget er John Le Carrés spionroman 'The Night Manager' fra 1993 om den tidligere soldat, Jonathan Pine, der, via sin nattevagt på et luksuriøst hotel, blandes ind i spionaffærer. Den slags der naturligvis inkluderer dobbeltspil og  mord.

Pine skal spilles af Tom Hiddleston, og Hugh Laurie har fået rollen som magtfuld våbenhandler.

Miniserien, der produceres i samarbejde med BBC One, bliver Susanne Biers første tv-serie, og den Oscar-vindende instruktør er naturligvis begejstret for opgaven. 

- Det her er virkelig et drømmeprojekt for mig. Jeg har længe haft stor lyst til at lave tv, og nu får jeg lov til at arbejde med et af de mest spændende tv-projekter på det internationale marked. 'The Night Manager' er uden sammenhæng den største og mest udfordrende produktion, jeg nogensinde har været involveret i, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang.

Susanne Bier er dermed den anden danske instruktør, der på det seneste er præsenteret som instruktør af en international tv-serie. Lige før jul blev det afsløret, at Janus Metz Pedersen (Armadillo) skal instruere et kommende afsnit af 'True Detective'.

'The Night Manager' forventes at få tv-premiere i 2016. Susanne Biers nye spillefilm, En chance til, får biografpremiere denne uge.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja*

Åh, gad godt være med i dét crew for at få nærkontakt med Tom Hiddleston!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

5 timer siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

13 timer siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

1 dag siden
Thomas

I Marvel filmene fik Scarlet Witch og Quicksilver først deres superkræfter efter den første Avengers film, ved hjælp af Hydra og Lokes scepter.

1 dag siden
rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

1 dag siden

Aktive debatter