Cookie- og Privatlivspolitik
Susanne Bier skal instruere Tom Hiddleston

Susanne Bier skal instruere Tom Hiddleston

Roman af John le Carré bliver til miniserie

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Tiderne skifter. Nu skal enhver instruktør med respekt for sig selv stå bag en tv-serie, og denne gang er det Susanne Bier, der skal prøve internationale kræfter med formatet.

Forlægget er John Le Carrés spionroman 'The Night Manager' fra 1993 om den tidligere soldat, Jonathan Pine, der, via sin nattevagt på et luksuriøst hotel, blandes ind i spionaffærer. Den slags der naturligvis inkluderer dobbeltspil og  mord.

Pine skal spilles af Tom Hiddleston, og Hugh Laurie har fået rollen som magtfuld våbenhandler.

Miniserien, der produceres i samarbejde med BBC One, bliver Susanne Biers første tv-serie, og den Oscar-vindende instruktør er naturligvis begejstret for opgaven. 

- Det her er virkelig et drømmeprojekt for mig. Jeg har længe haft stor lyst til at lave tv, og nu får jeg lov til at arbejde med et af de mest spændende tv-projekter på det internationale marked. 'The Night Manager' er uden sammenhæng den største og mest udfordrende produktion, jeg nogensinde har været involveret i, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang.

Susanne Bier er dermed den anden danske instruktør, der på det seneste er præsenteret som instruktør af en international tv-serie. Lige før jul blev det afsløret, at Janus Metz Pedersen (Armadillo) skal instruere et kommende afsnit af 'True Detective'.

'The Night Manager' forventes at få tv-premiere i 2016. Susanne Biers nye spillefilm, En chance til, får biografpremiere denne uge.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja*

Åh, gad godt være med i dét crew for at få nærkontakt med Tom Hiddleston!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

22 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter