Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #16

Superfredag #16

Masser af nyheder fra superheltenes verden

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

- Bryan Singer har afsløret tre nye skuespillere til X-Men: Apocalypse via sin Twitter-profil. Sophie Turner (Sansa Stark i 'Game of Thrones') skal spille Jean Grey, Tye Sheridan skal være Cyclops, og den ukendte Alexandra Shipp overtager Halle Berrys rolle som Ororo Munroe, bedre kendt som Storm.

- Apropos X-Men så har Oscar Isaac afsløret detaljer om sin karakter, Apocalypse, der er hovedskurken i filmen. Hans dragt bliver ifølge Yahoo Movies en blanding af praktiske og computeranimerede effekter, hvilket giver god mening, når man tænker på karakterens umenneskelige udseende i tegneserieforlægget.

Apocalypse

- Endelig afslørede Patrick Stewart i et interview med Larry King, at hverken han eller Ian McKellen vender tilbage som Professor X og Magneto i 'X-Men: Apocalypse'. Dermed er bolden for alvor blevet afleveret videre til de yngre kræfter, James McAvoy og Michael Fassbender.

- Ifølge The Hollywood Reporter skal Chiwetel Ejiofor spille en uspecificeret, men stor rolle i Doctor Strange over for Benedict Cumberbatch. Rygtet går på, at han enten skal spille superskurken Baron Mordo eller titelkarakterens mentor, The Ancient One.

- Latino Review er først med nyheden om, at to instruktører er rygtet til at stå bag Aquaman. Der er tale om Jeff Nichols (Take Shelter) og Noam Murrow (300: Rise of an Empire). Samtidig tyder det på, at Karl Urban får en skurkerolle i filmen.

- Gary Sinise rygtes til at spille General Eiling i Suicide Squad. Det skriver Latino Review.

- Et meget usikkert rygte fra Latino Review lyder på, at Ben Affleck kommer til at optræde som Batman i 'Suicide Squad' for at bane vejen for en solofilm med Nattens ridder.

- Og i fald du ikke havde læst det, så har Tom Hardy forladt 'Suicide Squad'. David Ayer leder nu efter en erstatning til rollen som Rick Flag, og ifølge Cinema Blend er Joel Edgerton og Jon Bernthal på tale. Vi har i øvrigt opstillet 5 bud på en ny Flag

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Jeg føler mig virkelig gammel lige nu. Jeg voksede op med de gamle x-men-skuespillere! :o
Bliver virkelgi mærkeligt at se Sophie Turner som Jean, er ikke helt sikker på det bliver helt troværdigt, men jeg håber påd et bedste. Tror ikke det gør noget at både Fassbender og McAvoy for roller i Apocalypse, men de gamle mænd vil nu blive savnet....

Men én ting SKAL der simpelthen være i den film. Wolverine! Han SKAL altså være main-character, nøjagtigt som han er det i de andre film. Han ER altså den mest interessante! Men nu er han jo heldigvis også den klart mest populære a alle x-mændende, hvilket betyder at der også er en del penge i ham -så man behøver nok ikke bekymre sig.

En ting der gerne må være væsentligt MINDRE af, er Jennifer Lawrence som Mystique. Synes slet ikke Lawrence har nok karakter til rollen, og hun når slet ikke den originale skuespiller til sokkeholderene! Synes bare det var lidt usmageligt, at Mystique havde så stor en rolle i Future Past, udelukkende fordi hun blev spillet af Jennifer Lawrence, der, af en eller anden grund, er blevet et stort navn.

Men anyways, glæder mig til disse film -håber de er ventetiden værd :)

Rasmus/Musen

Nyheder, superhelte, flere store forventninger! Man kan da snart bare ikke vente mere på det. Jeg bliver jo helt vildt spændt på alle de nye superhelte film, som skal komme ud på et tidspunkt i den nære fremtid. Der har været nogle af de ovennævnte film, som jeg bestemt næsten ikke vidste noget om til at starte med. Men nu, hvor jeg ved noget mere om handlingen på dem, så bliver der bare ENDNU STØRRE forventninger. Det er bare helt vildt, og det bliver sikkert endnu vildere endnu. Så jeg vil bare sige: KOM NU MED DET FOR DÆLEN DA! Jeg kan ikke vente mere. Helt seriøst, det kan jeg bare ikke. Det er ikke mig, som kommer til superheltene, nej, det er dem, som kommer til mig! Lad det da bare ske snart, må jeg vel håbe.

Jacob

Der bliver samlet mange gode og interessante skuespillere til 'Apocalypse', men også jeg har lidt svært ved at se Sophie Turner som den selvsikre Jean Grey.

Siden Benedict Cumberbath velfortjent fik hovedrollen i 'Doctor Strange', så har jeg været spændt på hvad der ellers vil blive afsløret om troldmanden, og Chiwetel Ejiofor vil være et stærkt kort - både som allieret eller skurk.

Der er meget snak om selvmordsgruppen, men at filmen ikke vil rumme nogen helte lyder lidt usandsynligt, og Batman vil være en fed person at inddrage.

Martine

Suk, jeg kommer til at savne de to gamle guppyer.. Var så sindssyg fedt at de lige spillede med i Days of Future Past. Oh well.

Sophie Turner som Jean.. Aarh hva - jeg håber eddermanme hun øver sig på at smide dådyret af sig og bliver mere rå og stilsikker, som Famke Janssen.

Men bliver spændende, nonetheless. Glæder mig som altid til en ny X-Men film :)

johnny

nu ved jeg ikke hvad film eller serier du ellers har set med Sophie Turner men his du tænker på hende i game of thrones, så husk lige på at det er en rolle hun spiller, det er jo nok ikke sådan hun er i virkeligheden. det kan jo være hun er mega god som Jean.

Martine

Det var nu også ment lidt ironisk - er da spændt på at se om hun kan pull it off :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.