Cookie- og Privatlivspolitik
Selma får dansk premieredato

Selma får dansk premieredato

Oscar-filmen om Martin Luther King får en dato

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Det autentiske drama 'Selma' om Martin Luther King Jr.'s protestmarch fra Selma til Montgomery er nomineret til en Oscar i kategorien Bedste film. Nu har filmen fået en dansk premieredato.
[banner_here]Den 19. marts bliver det muligt at se David Oyelowo i rollen som den legendariske borgerrettighedsforkæmper side om side med navne som Oprah Winfrey, Tom Wilkinson og Tim Roth.

Du kan læse mere om 'Selma' på filmens profil - samt se en trailer forneden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GITTE

Mange film der er kæmpesucceser i USA indtjener ikke nok i Danmark hvorfor de slet ikke får premiere. specielt film der henvender sig til et farvet publikum, men en film om Martin Luther King burde under alle omstændigheder vises også i Danmark. Vi får muligheden fordi den er nomineret, men det er dårligt at den får premiere efter Oscar uddelingen - Ses skal den:)

Anonymuser/0

(Ved ikke hvorfor jeg først ser det nu, men) det sgu en dejlig nyhed at stå op til! Blev utroligt skuffet over at den ikke kom til Danmark, og var ellers klar til at bruge en "anden" metode at se filmen på hvis ikke den kom, men nu hvor den alligevel gør så er der bestemt noget at se frem til!!!

FilmFyr

Selvom det dog er efter Oscar uddelingen, så er det stadig fedt at se at den kommer i biffen herhjemme alligevel :)

Heidi

Det er en vigtig film, så det manglede da også bare. Har hele tiden undret mig over, at der ikke var planlagt visning i de danske biografer. Så jeg er glad nu :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Annauser/1323692
Annauser/1323692

Min top tre lyder som følger

Dronningen
Unge Astrid
Rocketman

28 minutter siden
MArCuS

Efter at have brugt lidt tid på at kigge på listen af kinos udvalgte film, opdagede jeg, at der faktisk ikke var voldsomt mange film jeg havde ople

2 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Hej Setsu

5 timer siden
Setsu

Har set frem til den her podcast lige siden det blev sagt i ville lave den. Lars er en fantastisk mand og person generelt!!

6 timer siden
Jacob

Absolut en af de fedeste filmfranchiser i nyere tid, og selvom det er ærgerligt at den tredje film er blevet rykket til næste år, så er det venteti

7 timer siden

Aktive debatter