Cookie- og Privatlivspolitik
Runde 2: Den bedste 3’er?

Runde 2: Den bedste 3’er?

25 film. 5 stemmer.

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Vi har sat os for at finde den bedste 3’er i filmhistorien.

I den første runde præsenterede vi 100 nøje udvalgte film, der enten var del af en franchise eller det afsluttende kapitel i en trilogi. I kunne her stemme på de 10 film, I mente, fortjente at komme videre.

Resultatet er i hus, og vi er nu nået til anden runde, der byder på 25 kandidater og fem stemmer pr. mand.

Må den bedste 3’er vinde! 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jan

Nogen der ved, hvornår 3 og sidste runde kommer til afstemning. Synes der er gået lang tid.

Boba Fettuser/641730

Kongen Vender Tilbage er den svageste af de tre mere eller mindre søvndyssende L.O.T.R.-film, imponerende at så mange alligevel stemmer på den.

Jokezuser/426720

Og Sergio Leone havde aldrig tiltænkt de tre film "dollar trilogien" indeholder som fortsættelser til hinanden. Ganske vidst minder Eastwood's karakter i alle tre film uhyggeligt meget om hinanden, men faktum er at det ikke er samme karakter, og han har endda forskellige navne i dem alle.

Den er faktisk mere hvad man kan kalde en spirituel 3'er, som i hævdede i den første runde ikke ville blive inkluderet.

Derfor kan jeg ikke stemme på den, selvom den helt klart er den bedste film man kan vælge her. Men den er IKKE en 3'er, fordi skaberen af filmen ikke så den som en 3'er, kun fans efterfølgende og det er skaberen's (I det her tilfælde Sergio Leone) ord der betyder noget.

Med det sagt

1. Ringenes Herre: Kongen Vender Tilbage
2. Indiana Jones og det sidste korstog
3. Toy Story 3
4. Star Wars: The Return of the Jedi
5. The Bourne Ultimatum

Det kan ikke være anderledes!

Med undtagelse af Star Wars er ovenstående 3'ere stort set bedre end deres forgængere, hvilket jeg ser som det bedste tegn på at det er en god 3'er. Andre gode 3'ere er Back to the Future III, Die Hard 3, Goldfinger og Mission Impossible 3. Men ingen af dem er bedre en den første film i hver deres franchise, måske med undtagelse af Goldfinger.

Star Wars Episode 3 er bedre en de to andre prequels, men der skulle heller ikke så meget til, den er stadig ringe i forhold til de originale. Iron Man 3 er forfriskende anderledes end dens forgængere, men stadig en ret skuffende og ujævn oplevelse og The Dark Knight Rises lever på ingen måde op til dens forgængere med flere ting der trækker den voldsomt ned, men den er som sådan stadig en god film hvis man f.eks. sætter den op imod de resterende 3'ere i har valgt, som jeg ikke har nævnt her.

Antaeus

Den gode, den onde og den grusomme
Die Hard 3
Star Wars 3
Star Wars 6
Ringenes Herre 3

jan

Og som alle andre savner jeg nogle fra 1 runde. Specielt Godfather 3, men i sidste ende blev det til de her 5.

4. Goldfinger (1964)
7. Indiana Jones and the Last Crusade (1989)
9. Luftkastellet der blev sprængt (2009)
15.Pirates of the Carribean: At World's End (2007)
23.The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Alle 5 film som var en del af mine 10 valg fra 1 runde.

CINEMANDRUP

1: Indiana Jones & The Last Crusade
2: The Lord Of The Rings - The Return Of The King
3: Star Wars Episode VI - The Return Of The Jedi
4: The Bourne Ultimatum
5: Mission Impossible 3

Mickey

1. Lord Of The Rings: Return Of The King.
Lord Of the Rings-trilogien er jo uovertruffen over HELE linjen, og de er hver især blandt de bedste film nogensinde, i min optik. 3´eren er ingen undtagelse. det er en episk afslutning, og Peter Jackson´s ultimative mesterværk. Castet er fantastisk, historen utrolig, og effekterne var, på dét tidspunkt, banebrydende, og definerede mulighederne på film dengang. At effekterne stadig er helt vildt sindsyge, siger o bare noget om, hvor overlegen denne film er ;)

2. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
The Prisoner Of Azkaban er heller ikke til at komme uden om. ALLE Harry Potter-filmene er mesterværker, og specielt de 4 første var fænomenale. Nummer 3 i rækken er, efter min mening, den (måske) bedste Harry Potter-film der er lavet. Det er selvfølgelig svært at pege på "den bedste Harry Potter-film" men 3´eren er virkelig speciel. Det var dén Potter-film, der som den første eksperimenterede med den mere mørke stil, og det var vellykket! Med Alfonso Cuarón ved roret som instruktør, udforskede man nu de mere dystre dele a Harry Potter´s verden, og med både Dementorere, mordere, varulve, uhyggelig musik og en mørk lyssætning, ja så lykkedes dét til fulde.

3. Pirates Of The Carribean: At World´s End
1´eren var god, 2´eren var fantastisk, og denne 3´er var UTROLIG! Filmens vandvittige effekter taler selvfølgelig for sig selv, og de satta barren for hvilke effekter man kunne bruge. ALT er nærmest perfekt i denne film, skuespillerpræstationerne er eminente, og der er virkelig brugt krudt på at gøre denne film så episk som muligt, og jeg husker selv at jeg nærmest faldt bagover i biografsædet. Men dét der gør filmen til en af de absolut bedste nogensinde, er jo det dejlige soundtrack. ALLE kender det, og jeg kan ikek beskrive med ord, hvor genial komposition det er, fra John Williams side.

4. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Meningerne har altid været delte, når det kommer til disse Star Wars-sequels. Men for mig (og andre) som IKKE er opvokset med de gamle film, og ikke sammenholder dem, var alle tre sequel-film jo en kæmpe fornøjelse. Effekterne var forbedret ift. de gamle film, uden dog at miste Star Wars-ånden, og der blev satset meget på de fantastisk visuelle lyssværds-kampe, og det var rigtig fedt at se. Det eksplosive cast fungeree bedre end set i de to tidligere film og speciel Hayden Christensen, som Anakin Skywalker, portræterede sin rolle virkelig godt. Hvad der, i sidste ende, bringer denne film på listen her, er nok den helt vildt episke afslutning, der på én gang var firrygende episk, og utrolig sørgelig. At se hvordan Anakin destruerer sig selv gennem hele filmen, giver den noget noget mørke og dysterh edsom man ikke tidligere har set i Star Wars-verdenen.

5. The Dark Knight Rises
Man tænkte at det var umuligt for Nolan og co. at fremstille en hværdig efterfølger til The Dark Knight, men The Dar Knight Rises odbeviste alt og alle, mig selv inclusive. Var ind og se den, og jeg var umådeligt imponeret over, specielt, kampscenerne. Denne film adskildte sig fra de to tidligere i trilogien, da der her var mange flere lag. Bruce Wayne/Batman er blevet ældre, mere gnaven, og han har mistet sit livs kærlighed. Hvis man dernæst tilsætter Christian Bale ja så har man jo en god cocktail. det var også sjovt at se Batman have en allieret maskeklædt, i form a Catwomen. Det var Ann Hathaway´s fortjeneste. Hun portræterede rollen femragende! Jeg frygtede at hun, som de fleste kvindelige superhelte på film, ville blive kedelig plat på film, men de havde hande tilpas meget/lidt med igennem filmen, hvilket gjorde, at helhedsintrykket var godt. Overall, ja så var det en fantastisk afslutning på de klart bedste bat-film til dato.

Kaj

... men jeg tror nu stadig, at RotK ville vinde Oscar for "best visuals", hvis den kom ud sidste år. TIDSLØS!

Jacob

1. Indiana Jones og Det Sidste Korstog
2. Star Wars Episode VI - Jedi Ridderen Vender Tilbage
3. Ringenes Herre 3 - Kongen Vender Tilbage
4. Pirates of the Caribbean 3 - Ved Verdens Ende
5. Star Wars Episode III - Sith-Fyrsternes Hævn

Sten

Jeg tror at 7 af de 10 jeg stemte på i første runde, allerede er sorteret fra :(

Det gør det svært at vælge noget rigtig godt og så overså jeg lige MI:3, som måske kunne ha´sneget sig ind i min top 5 af de tilbageværende.

Men de 5 der fik min stemme i denne runde var:

Back to the Future Part III.
Indiana Jones and the Last Crusade.
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith.
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi.
The Bourne Ultimatum.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

9 timer siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

1 dag siden
Anna

ahhahahaah crapique!

1 dag siden
bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

1 dag siden

Aktive debatter