Cookie- og Privatlivspolitik
Rambo 5 skal optages i år

Rambo 5 skal optages i år

Stallone bekræfter efterfølgerens titel

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Sylvester Stallone har via sin Twitter-profil afsløret, at optagelserne til hans femte Rambo-film starter i år. Samtidig bekræfter action-stjernen, at titlen bliver Rambo: Last Blood.

Titlen er således en henvisning til den første film i serien, der hedder First Blood. Samtidig signalerer den, at der er tale om den sidste film om enmandshæren.

Stallone skal både instruere og naturligvis spille hovedrollen som Vietnam-veteranen John Rambo, der denne gang tager kampen op imod et mexicansk narkokartel.

Det var i hvert fald de oprindelige rygter, men senere har det været på tale, at der skulle være en grad af science fiction i den kommende actionfilm. Det er senere blevet afkræftet, og selvom det mexicanske plot ikke er endeligt bekræftet, lyder det ikke usandsynligt, at Stallone går den vej med karakteren.

Stallone vender også snart tilbage til en anden ikonisk rolle, nemlig som bokseren Rocky Balboa i 'Creed', der forventes at få premiere i 2016, formentlig samme år som 'Rambo: Last Blood'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Der er vel nok næppe nogen hemmelighed, at dette bliver den sidste actionbasker med Sly som den ikoniske vietnam helt Rambo.

Når der drages en parrallel til den første film i serien med hensyn til titlen, håber jeg med hele mit action hjerte, at filmen forsøger, at følge i samme fodspor som første og anden film gjorde. Disse står for mig som de bedste.

Rambo fortjener en hæderlig afslutning og Sly må forhåbentligt have lært lektion efter Rambo 4, som ikke var det som jeg/mange forventede. Lad Rambo komme tilbage til sine rødder og forsøg, at give ham den afsluttende historie han fortjener.

Vil glæde mig så meget til at høre mere til det og det glæder mig, at optagelserne begynder i år.

Stine

efter 4´eren kan man vel ikke have for mange forventninger til 5´eren. Serien startede ellers rigtig godt ud. First Blood er en klassiker, og 2´eren og 3´eren var også gode. Men hold da ferie, hvor var 4´eren bare ringe. Lad os håbe, at Sly formår at tage energien fra The Expendables 2 med ind i Last Blood, så han kan hæve niveauet fra sidste film. Ellers bliver det med armen omme på ryggen, at jeg skal se Last Blood.

Jacob

Efter 'The Expendables 3' fik en hård medfart pga. et læk og en aldersgrænse på bare sølle 13 år, så må man håbe Sylvester Stallone har lært lektien, og giver os en actionbasker med den utilsløret filmvold vi alle forventer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

21 minutter siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

2 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

2 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden

Aktive debatter