Cookie- og Privatlivspolitik
Flere Tarantino-kendinge i The Hateful Eight

Flere Tarantino-kendinge i The Hateful Eight

Instruktøren påbegynder filmoptagelserne til sin western

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Quentin Tarantino har ifølge en pressemeddelelse fra The Weinstein Company officielt hyret otte nye skuespillere til sin kommende western, The Hateful Eight. Samtidig har han igangsat optagelserne til filmen i Telluride, Colorado i USA.

Syv ud af otte af de bekræftede skuespillere er gamle kendinge i Tarantinos film-værker, og flere har allerede tidligere været rygtet til filmen.

James Parks, Dana Gourrier, Keith Jefferson, Lee Horsley, Craig Stark og Belinda Owino optrådte alle i Django Unchained, mens Zoë Bell spillede en af hovedrollerne i Death Proof. Gene Jones har ikke tidligere været med i en Tarantino-film.

Alle otte får biroller i filmen, der i forvejen har en imponerende rollebesætning i form af Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Jennifer Jason Leigh, Bruce Dern og Channing Tatum.

Filmen foregår efter den amerikanske borgerkrig, hvor en diligence forsøger at forcere Wyomings vinterlandskab. Ombord er dusørjægeren John Ruth (Russell) og hans bytte Daisy Domergue (Leigh), som er på vej mod byen Red Rock, hvor Ruth skal bringe Domergue for en domstol.

Undervejs møder de to fremmede, dusørjægeren Marquis Warren (Jackson) og sheriffen Chris Mannix (Walton Goggins). Da en snestorm rammer, farer de vild og må søge tilflugt i en mellemlanding kaldet Minnie’s Haberdashery, hvor de mødes af fire skæve personager og en meget dramatisk situation. 

The Hateful Eight forventes at få premiere i slutningen af 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Uhhhhhh hvor det lyder saftigt med en ny western i støbeskeen som efterhånden tager form. Er yderst spændt på denne sammensætning og historiemæssigt lyder det virkeligt godt i bedste western stil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

19 timer siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

6 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 dage siden

Aktive debatter