Cookie- og Privatlivspolitik
Flere Tarantino-kendinge i The Hateful Eight

Flere Tarantino-kendinge i The Hateful Eight

Instruktøren påbegynder filmoptagelserne til sin western

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Quentin Tarantino har ifølge en pressemeddelelse fra The Weinstein Company officielt hyret otte nye skuespillere til sin kommende western, The Hateful Eight. Samtidig har han igangsat optagelserne til filmen i Telluride, Colorado i USA.

Syv ud af otte af de bekræftede skuespillere er gamle kendinge i Tarantinos film-værker, og flere har allerede tidligere været rygtet til filmen.

James Parks, Dana Gourrier, Keith Jefferson, Lee Horsley, Craig Stark og Belinda Owino optrådte alle i Django Unchained, mens Zoë Bell spillede en af hovedrollerne i Death Proof. Gene Jones har ikke tidligere været med i en Tarantino-film.

Alle otte får biroller i filmen, der i forvejen har en imponerende rollebesætning i form af Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Jennifer Jason Leigh, Bruce Dern og Channing Tatum.

Filmen foregår efter den amerikanske borgerkrig, hvor en diligence forsøger at forcere Wyomings vinterlandskab. Ombord er dusørjægeren John Ruth (Russell) og hans bytte Daisy Domergue (Leigh), som er på vej mod byen Red Rock, hvor Ruth skal bringe Domergue for en domstol.

Undervejs møder de to fremmede, dusørjægeren Marquis Warren (Jackson) og sheriffen Chris Mannix (Walton Goggins). Da en snestorm rammer, farer de vild og må søge tilflugt i en mellemlanding kaldet Minnie’s Haberdashery, hvor de mødes af fire skæve personager og en meget dramatisk situation. 

The Hateful Eight forventes at få premiere i slutningen af 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Uhhhhhh hvor det lyder saftigt med en ny western i støbeskeen som efterhånden tager form. Er yderst spændt på denne sammensætning og historiemæssigt lyder det virkeligt godt i bedste western stil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

13 timer siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

1 dag siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

1 dag siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

1 dag siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

1 dag siden