Disney afslører nye premieredatoer

4 film. 4 premieredatoer.
Billede
(© Disney)

Disneys har udskudt The Jungle Book til april 2016, og byttet premieredatoen i oktober 2015 ud med The Finest Hours. Samtidig har selskabet annonceret, at Pete's Dragon får premiere i 2016, og at Ghost in the Shell får premiere i 2017.

Historien om Mowgli forlader dermed det tætpakkede 2015, der allerede byder på nye versioner af familieklassikere i form af Cinderella og Pan. Erstatningen, 'The Finest Hours', er derimod en katastrofefilm om to olietankere, der i 1952 blev fanget i en storm ud for New Englands kyst. Hovedrollerne spilles af Chris Pine og Casey Affleck.

'Pete's Dragon', Disneys blanding af live action og tegnefilm fra 1977, står også overfor en genindspilning. Bryce Dallas Howard og Robert Redford er på rollelisten i selskab med den 9-årige Oakes Fegley, der skal spille drengen med dragen. Filmen får premiere i sommeren 2016.

Endelig får Manga-klassikeren 'Ghost in the Shell' som bekendt en live action-overhaling med Scarlett Johansson i hovedrollen. Reaktionerne på castingen var delte, men fans af universet må vente med at diskutere slutresultatet til april 2017. Filmen produceres af DreamWorks men distribueres af Disney.

Både The Finest Hours, The Jungle Book, Pete's Dragon og Ghost in the Shell lanceres i 3D.