Cookie- og Privatlivspolitik
Bourne 5 får premieredato

Bourne 5 får premieredato

Aber ude. Matt Damon inde.

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

'Bourne 5', med Matt Damon i titelrollen, har fået sin amerikanske biografpremiere, og det bliver den 29. juli 2016. Hermed overtages premieredatoen fra Abernes planet 3, der tidligere på ugen blev udskudt til 2017.

Paul Greengrass vender tilbage for at instruere filmen, og det bliver duoens første i serien siden The Bourne Ultimatum fra 2007. Man skal dog ikke længere tilbage end 2010 for at finde deres seneste samarbejde i form af Green Zone.

Universal Pictures har stadig deres sideløbende fortsættelse med Jeremy Renner som Aaron Cross på tegnebrættet. Filmen skal instrueres af Justin Lin, men vi får næppe to Treadstone-relaterede film at se det samme år.

Bourne 5 forventes at få dansk biografpremiere den 28. juli 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jason Bournes historie blev jo egentligt afsluttet i Ultimatum, men på den anden side kan jeg ikke lade være med at glædes, da jeg elsker de tre første film.

CINEMANDRUP

Er SÅ spændt på dette projekt. Alle bønnerne er blevet hørt og Greengrass er ombord i tæt samarbejde med Matt Damon. Det bliver en agent film af store dimensioner af overvældende suspense og særdeles underholdende action.

Hvilken historie de går med er jeg nok mest spændt på, for som Damon har sagt. Han ville kun vende tilbage til karakteren hvis der var mere at udvikle og byde på og så hvis Greengrass var bag roret.

Godt denne film ikke bliver udskudt til senere.

Jacob

Det er på den ene side fedt at Matt Damon vender tilbage som Jason Bourne, eller hvad han nu hedder, men nu hvor har han har opdaget sin identitet er jeg spændt, hvilket plot de vælger og diske op med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Frankuser/1079312
Frankuser/1079312

Sådan ødelægger man en vittighed:

1 time siden
Kim
Kim

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at det var en lille slet skjult hilsen til Colin Kaepernick...! ;-) hmmmm...

16 timer siden
Stephenuser/117126
Stephenuser/117126

Mon ikke at han nærmere refererer til de mutanter vi rent faktisk er løbet ind i (Scarlet witch og quicksilver), frem for at antage at der snakkes

17 timer siden
Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

1 dag siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

1 dag siden

Aktive debatter