Cookie- og Privatlivspolitik
Bourne 5 får premieredato

Bourne 5 får premieredato

Aber ude. Matt Damon inde.

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

'Bourne 5', med Matt Damon i titelrollen, har fået sin amerikanske biografpremiere, og det bliver den 29. juli 2016. Hermed overtages premieredatoen fra Abernes planet 3, der tidligere på ugen blev udskudt til 2017.

Paul Greengrass vender tilbage for at instruere filmen, og det bliver duoens første i serien siden The Bourne Ultimatum fra 2007. Man skal dog ikke længere tilbage end 2010 for at finde deres seneste samarbejde i form af Green Zone.

Universal Pictures har stadig deres sideløbende fortsættelse med Jeremy Renner som Aaron Cross på tegnebrættet. Filmen skal instrueres af Justin Lin, men vi får næppe to Treadstone-relaterede film at se det samme år.

Bourne 5 forventes at få dansk biografpremiere den 28. juli 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jason Bournes historie blev jo egentligt afsluttet i Ultimatum, men på den anden side kan jeg ikke lade være med at glædes, da jeg elsker de tre første film.

CINEMANDRUP

Er SÅ spændt på dette projekt. Alle bønnerne er blevet hørt og Greengrass er ombord i tæt samarbejde med Matt Damon. Det bliver en agent film af store dimensioner af overvældende suspense og særdeles underholdende action.

Hvilken historie de går med er jeg nok mest spændt på, for som Damon har sagt. Han ville kun vende tilbage til karakteren hvis der var mere at udvikle og byde på og så hvis Greengrass var bag roret.

Godt denne film ikke bliver udskudt til senere.

Jacob

Det er på den ene side fedt at Matt Damon vender tilbage som Jason Bourne, eller hvad han nu hedder, men nu hvor har han har opdaget sin identitet er jeg spændt, hvilket plot de vælger og diske op med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.