Cookie- og Privatlivspolitik
Bjørnejægeren Leonardo DiCaprio

Bjørnejægeren Leonardo DiCaprio

Første billede fra The Revenant

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Birdman-instruktøren Alejandro González Iñárritus næste film bliver The Revenant med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. I går kunne Entertainment Weekly vise det første billede af en skægget og bevæbnet DiCaprio.

Dramaet fortæller den sande historie om Hugh Glass (DiCaprio), der levede som pelsjæger i starten af 1800-tallet. Mandens drabelige færdigheder kommer til gavn, da han søger hævn over de to mænd (Tom Hardy og Will Poulter), der efterlod ham til at dø i den sneklædte vildmark efter et bjørneangreb.

Michael Punkes bog om en mands stædige kamp for at overleve i den barske natur giver endnu engang DiCaprio mulighed for at kaste sig over krævende materiale, og ud fra det første billede at dømme bliver det ikke en film for folk med dårlige nerver.

Iñárritu springer som bekendt aldrig over, hvor gærdet er lavest. I 'The Revenant' har den mexicanske instruktør og hans stjernefotograf Emmanuel Lubezki (Gravity, Birdman og The Tree of Life) derfor valgt kun at benytte naturligt lys, optage alle scenerne i kronologisk rækkefølge og filme on location, hvilket har forlænget produktionen i Canadas ødemark. 

The Revenant får dansk premiere den 26. januar 2016.

The Revenant med Leonardo DiCaprioFra optagelserne til 'The Revenant'

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Kan det være endnu en Oscarnominering der er i vente til den kære Dicaprio? Det er langt ude i fremtiden, men det kunne jo være. Som der siges, så lyder det til at der bliver noget at eksperimentere med rent skuespilsmæssigt.

CINEMANDRUP

Ud i vildmarken med Leo og kompagni. Det lyder som en spændingscocktail jeg i den grad vil syntes om. Glæder mig til at der kommer mere fra filmen

Simon

Min favoritinstruktør er Martin Scorsese og alene det er nok til at gøre Silence til min mest ventede film vinteren 2015-16. Filmens optagelser er dog endnu ikke begyndt så måske kommer vi til at vente endnu et år.
The Revenant er dog meget tæt på at være min mest ventede. Cast, instruktør, fotograf og præmissen er alle med til at den må komme med helt i toppen.

Linauser/774152

Så det er derfor han har lignet en vildmand på de paparazzi billeder jeg har set!

Men nok om hans skæg - Plejer altid at være en fornøjelse at se Leodrengen udfolde sig på lærredet og tror denne film er ingen undtagelse - barsk eller ej!

Simon

Jeg kan ikke huske hvor jeg hørte det først, men der var en, der sagde at DiCaprio kommer til at minde mere og mere om Jack Nicholson for hver dag der går og det er en utroligt præcis observation.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter