Cookie- og Privatlivspolitik
Bjørnejægeren Leonardo DiCaprio

Bjørnejægeren Leonardo DiCaprio

Første billede fra The Revenant

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Birdman-instruktøren Alejandro González Iñárritus næste film bliver The Revenant med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. I går kunne Entertainment Weekly vise det første billede af en skægget og bevæbnet DiCaprio.

Dramaet fortæller den sande historie om Hugh Glass (DiCaprio), der levede som pelsjæger i starten af 1800-tallet. Mandens drabelige færdigheder kommer til gavn, da han søger hævn over de to mænd (Tom Hardy og Will Poulter), der efterlod ham til at dø i den sneklædte vildmark efter et bjørneangreb.

Michael Punkes bog om en mands stædige kamp for at overleve i den barske natur giver endnu engang DiCaprio mulighed for at kaste sig over krævende materiale, og ud fra det første billede at dømme bliver det ikke en film for folk med dårlige nerver.

Iñárritu springer som bekendt aldrig over, hvor gærdet er lavest. I 'The Revenant' har den mexicanske instruktør og hans stjernefotograf Emmanuel Lubezki (Gravity, Birdman og The Tree of Life) derfor valgt kun at benytte naturligt lys, optage alle scenerne i kronologisk rækkefølge og filme on location, hvilket har forlænget produktionen i Canadas ødemark. 

The Revenant får dansk premiere den 26. januar 2016.

The Revenant med Leonardo DiCaprioFra optagelserne til 'The Revenant'

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Kan det være endnu en Oscarnominering der er i vente til den kære Dicaprio? Det er langt ude i fremtiden, men det kunne jo være. Som der siges, så lyder det til at der bliver noget at eksperimentere med rent skuespilsmæssigt.

CINEMANDRUP

Ud i vildmarken med Leo og kompagni. Det lyder som en spændingscocktail jeg i den grad vil syntes om. Glæder mig til at der kommer mere fra filmen

Simon

Min favoritinstruktør er Martin Scorsese og alene det er nok til at gøre Silence til min mest ventede film vinteren 2015-16. Filmens optagelser er dog endnu ikke begyndt så måske kommer vi til at vente endnu et år.
The Revenant er dog meget tæt på at være min mest ventede. Cast, instruktør, fotograf og præmissen er alle med til at den må komme med helt i toppen.

Linauser/774152

Så det er derfor han har lignet en vildmand på de paparazzi billeder jeg har set!

Men nok om hans skæg - Plejer altid at være en fornøjelse at se Leodrengen udfolde sig på lærredet og tror denne film er ingen undtagelse - barsk eller ej!

Simon

Jeg kan ikke huske hvor jeg hørte det først, men der var en, der sagde at DiCaprio kommer til at minde mere og mere om Jack Nicholson for hver dag der går og det er en utroligt præcis observation.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

11 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

2 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden

Aktive debatter