Cookie- og Privatlivspolitik
6 storfilm får premieredatoer

6 storfilm får premieredatoer

Fox sætter krydser i kalenderen

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

20th Century Fox har i dag afsløret premieredatoer for en række kommende storfilm.

Fortsættelsen til Abernes Planet: Revolutionen udskydes et helt år fra sommeren 2016 til den 14. juli 2017, mens Michael Fassbenders computerspilsfilmatisering Assassin's Creed rykkes halvandet år tilbage til den 21. december 2016.

Derudover har superheltefilmene Gambit og The Fantastic Four 2 begge fået officielle premieredatoer. Channing Tatums X-Men-spinoff udkommer den 7. oktober 2016, og Mister Fantastics hold genopstår den 2. juni 2017.

To yderligere film er planlagt til at dække særdeles attraktive datoer i 2016 og 2017. Hugh Jackman-musicalen The Greatest Showman on Earth skal hive publikum ind i julen 2016, mens dramaet The Mountain Between Us om et flystyrt med Rosamund Pike og Charlie Hunnam sørger for romantik i Valentine-weekenden 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
gyldenløve

håber virkelig de får lavet en god film som folk der ikke har spillet assassin's creed også kan følge med i og at de får skrevet et super manus

CINEMANDRUP

Gode Good:

Assasins Creed. Endeligt bare lidt nyt og en premieredato er en lille trøst, men stadig en skub i den rigtige retning. Min tiltro til filmatiseringer af spil er desværre ikke hvad den har været, men jeg tror på det bedste med denne franchise og glæder mig til at se Fassbender som Altaïr. En del parkour øvelse fra hans side må vel forventes. Please let this be a good one. Vi har brug for en rigtig god og fed spil filmnatisering.

The Bad:

Abernes Planet: Revolutionen rykkes tilbage. Sikke en ulidelig ventetid på en film som man allerede nu bare ved bliver episk god. De sidste to stk. har i den grad imponeret mig og effekterne er mindblowing flot. Derfor er det skidt at vi skal vente så længe på noget vi ved er det hele værd.

The Ugly:

Fantastic Four har i den grad brug for en genoplivning efter de katastrofale to stk. som blev leveret for nogle år siden efterhånden. Det var ikke kønt.

Derudover: Channing Tatum som Gambit har stadigt ikke forvandlet sig fra en ælling til en svane for mit vedkommende. Det er og bliver en ælling of rmig er jeg bange for. Prove me wrong Mr. Tatum. Vil hellere end gerne tage fejl med dette for Gambit er en fed karakter, men er Tatum den rette??????

Mickey

Ingen tvivl om at "Assassins Creed", i min optik, er den mest spændende af disse film. Konceptet er jo genialt, så det burde ikke kræve meget at lave en verdensklassefilm ud af dét spil. Men jeg har stadig ikke glemt Disney´s miserable filmatisering af det legendariske "Prince Of Persia", så helt rolig er jeg ikke.

Bliver også fedt at se Tatum spille Gambit. Er lidt ærgerlig over at Taylor Kitch ikke får endnu en chance, for han var helt perfekt i "Origins Wolverine". Men Uheldigvis fik han sin karriere totalt ødelagt af "John Carter" :/

Jeg forstår ikke helt, udkommer der en helt ny Fantastic Four med nye skuespillere, eller hvad. Synes nemlig at de 2 første var rigtig fede, og det er da lidt tidligt at lave nye?? :o

Teddyuser/843262

AC bliver både meget interessant men også meget nervepirrende hvorvidt det lykkes dem at lave noget ordentligt ud af et fabelagtigt materiale, der er efterhånden så stort et baggrundsmateriale for universet at det hvertfald burde være muligt uden at blive flat.

Gambit har jeg glædet mig til længe, har været min yndlings x-man siden 90'ernes tegneserie.

og du er den første jeg nogensinde har hørt ytre noget positivt om de gamle fantastic 4 film. Så ja, der er reboot. Og fox tjener ikke penge på et dødt franchise, så ikke et sekund for tidligt. Men kritikken går på at det er et meget ungt re-cast. Men vi må jo se hvad det bliver til. Det kan hvertfald kun være bedre end silversurfer, som ifølge J. Alba fik hende til at overveje helt at stoppe som skuespiller.

Stine

Det er en rigtig god nyhed, at Assassin´s Creed bliver rykket frem. Glæder mig til at se Altaïr på det store lærred.

At Tatum er blevet valgt til at spille Gambit er mig en gåde. Der var ingen grund til at udskifte Taylor Kitsch, han var en perfekt Gambit. Men hans film tjener desværre ikke så mange penge ind som Tatum´s film gør. Øv.

Maria

De har godt nok stor tro på egne evner, siden de allerede planlægger en F4 2 allerede inden den første har haft premiere. ;)

Vi må se hvilke af de ovennævnte der kan tiltale mig, men er som udgangspunkt åben, især for superheltefilmene.

Mikkel Poulsen

Jeg ser mest frem til Assassin's Creed og Abernes Planet 3. Dog ærgeligt at Abernes Planet 3 nu er rykket til 14 Juli 2017, øv endnu længere ventetid og måske den værd!

Aronauser/68112

Jeg syntes nu Channing Tatum passer fint til rollen som Gambit.
Jeg syntes hans Ansigt/udtryk passer godt til rollen.

Han må dog gerne tabe nogle kilo da Gambit er smedig/agile. Mr Tatum er lidt kraftig bygget sådan som han ser ud nu.

Mathias

Ærgeligt at vi nu skal vente et helt år mere på fortsættelsen til Abernes Planet: Revolutionen, men der er helt sikkert mange gode film at se frem til i de kommende år!

Jacob

Effekterne i 'Abernes Planet' har imponeret mig, og hvad der ellers måtte ligge til grund tror jeg det vil fremme 3'eren.

Det kan være Michael Fassbenders deltagelse i 'X-Men: Apocalypse' vil gå stærkere end forventet, hvilket muliggør at 'Assassin's Creed' kan filmes tidligere end forventet. Min tro på computerspils filmatiseringer er dog lav, så hvis nogen kan fører det til nye højder må det være Magneto.

Jeg har stadig ikke fået nogen tro på Mr. Tatum som Gambit, og man kan på forhånd ikke lade være med at drage paralleller mellem de nye Fantastic Four, og så The Amazing Spider-Man - måske er jeg pessimistisk, men jeg lugter en fiasko.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.