Jake Gyllenhaal er det dig?

Første kig på boksedramaet Southpaw
Billede
(© Fuqua Films)

Jake Gyllenhaal har lavet en Christian Bale og er fuldstændig ugenkendelig på det første billede fra boksedramaet 'Southpaw'.

Skuespilleren har netop været biografaktuel med filmen Nightcrawler, hvor han smed 14 kilo for at spille den klamme paparazzi Lou Bloom. Med den særdeles muskuløse rolle i ’Southpaw’ har Gyllenhaal altså gennemgået en uhyggelig transformation.

SouthpawJake Gyllenhaal i 'Southpaw'

Nightcrawler
Jake Gyllenhaal i 'Nightcrawler'

Den drastiske indlevelse i rollen leder samtidig tankerne hen på dengang Robert De Niro gik fra at være i fysisk topform til at tage markant på til rollen som Jake La Motta i Raging Bull.

Instruktøren Antoine Fuqua (The Equalizer) har da også i en udtalelse peget på Gyllenhaal som tidens nyeste method actor:

- Jeg fik ham til at træne i ringen to gange hver dag syv dage om ugen. Han trænede med rigtige boksere, og vi forvandlede ham bogstavelig talt til et bæst. Jeg er sikker på, at denne rolle vil ændre folks syn på Jake som skuespiller.

'Southpaw' handler om bokseren Billy "The Great" Hope, der vinder en stor titel, men derefter gennemgår en tragedie. Premieredatoen er endnu ukendt, men 'Southpaw' forventes at udkomme i 2015.