Cookie- og Privatlivspolitik
Chris Pratt er Cowboy Ninja Viking

Chris Pratt er Cowboy Ninja Viking

Guardians-stjernen scorer gal actionrolle

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

'Cowboy Ninja Viking' siger dig højest sandsynligt intet, for den skøre og skæve tegneserie er ikke voldsomt kendt... endnu. Det ændrer sig nok ganske snart, når seriens filmatiseringen bliver en realitet med Chris Pratt i front.

Så meget har Pratt i hvert fald selv afsløret via sin Twitter-konto

Historien drejer sig om en enhed af toptrænede hemmelige agenter med personlighedsspaltning. Agenterne kaldes for "trillinger", fordi de hver især er tre forskellige personer med tre forskellige ekspertiser. 

Af uvisse årsager går enheden i opløsning, og de mentalt splittede dræbermaskiner spredes for alle vinde. Hver og én ender som lejemordere, på nær den kombinerede cowboy, ninja og viking Duncan.

Duncan hyres nemlig til at finde og eliminere de afhoppede agenter. Herfra er der lagt op til en omgang Bourne-agtig skizo-action, øjensynligt med et tykt lag humor.

Umiddelbart lyder det som et virkelig tosset projekt, men netop med Pratt i front kunne det godt fungere. Han var også frontmand i et andet "tosset" filmprojekt, Guardians of the Galaxy, og den endte med at blive et ret stort hit.

Manus til filmen er senest gennemskrevet af Craig Mazin, så hvis du synes de to sidste Hangover-film og Scary Movie 3 og 4 var vildt fede, så er det gode nyheder. Ellers er det ikke.

Det er dog alt for tidligt at drage konklusioner, for 'Cowboy Ninja Viking' har ikke engang en instruktør tilknyttet endnu. Ikke desto mindre lyder det som et interessant projekt, der umiddelbart fortjener at blive holdt øje med.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Ikke det, at det er Chris Pratt, det er ikke noget som interesserer mig, men selve titlen lyder bare lidt speciel. Jeg glæder mig da, til at se hvad det bliver til, og håber det har et godt plot.

CINEMANDRUP

En evt. jobansøgning skrev nærmest sig selv, hvis en person med disse træk indfandt sig til samtale. "Jeg er Cowboy, Ninja & Viking". Velkommen til, du er ansat, du begynder i frugt og grønt om 5 minutter.

Spøg til side, så tror jeg rent filmmæssigt, at det måske kunne fungere med Chris Pratt i rollen, men statuetter skal filmen nok ikke regne med vil blive kastet efter den. Det bliver en af den slags film, som bliver en "no brainer", hvor hovedet kobles fra og spækket med forhåbentlig go action. Filmen skal uden tvivl rumme en god portion humor, for en film med sådan en titel skal kunne fungere bare lidt.

På den ene front kunne det være sjovt at se, hvad der kan blive ud af det, men på den anden side, tænker jeg også: Er det det værd at gå igang med.
Er lidt splittet i forhold til dette projekt, men det passer vel godt til filmens præmis om personality splitting at seeren vil føle sig splittet.

Jacob

Det minder mig om den ligeså tossede 'Cowboys & Aliens' fra 2011, men om det her bliver en større succes tør jeg ikke spå om - ved faktisk på nuværende tidspunkt egentlig ikke hvad jeg mener om idéen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julie

2010:
Shutter Island - virkelig en gribende film med en hel del twists and turns, som jeg overhovedet ikke har forudset.

20 timer siden
Julie

Call me by your name Er dette årtis bedste romantiske film, jeg knuselsker den og tuder hver gang!

20 timer siden
Rasmus/Musen

Den her sang skal nok komme til at blive sunget rigtig mange gange igen og igen.

1 dag siden
BIOMANEN

Ser fantastisk ud og jeg glæder mig allerede. Can´t wait

2 dage siden
Wayne
Ja

Afgjort tæt løb i forhold til Gone Girl - begge hovedpersoner må siges at have issues :-)

2 dage siden

Aktive debatter