Cookie- og Privatlivspolitik
2 Disney-film får premieredato

2 Disney-film får premieredato

Sæt kryds i kalenderen

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Når animationsfilmen Big Hero 6 får premiere i starten af 2015, har Disney valgt at holde resten af året fri i de danske biografer. Mickey Mouse-firmaet arbejder nemlig på fuldt tryk med to andre animationsfilm.

Walt Disney Animations Studios har offentliggjort, at man kan se frem til filmene 'Zootopia' og 'Moana' i 2016. Det fortæller The Hollywood Reporter.

Byron Howard skal instruere 'Zootopia', der handler om ræven Nick Wilde, der har den helt store drøm om at blive noget stort. Desværre ender han  på flugt, da han bliver beskyldt for kriminalitet. Instruktørens cv tæller Disney-filmen To på flugt, der blev en kæmpe succes.

'Zootopia' vil tage udgangspunkt i et univers, som kun består af dyr. To på flugt-instruktøren forklarer, at han gerne vil give publikum en oplevelse af mere realistiske dyr, hvilket skulle komme til udtryk i karakterernes måde at agere på. 

Disney-veteranerne Ron Clements og John Musker skal instruere og skrive manuskriptet til den anden animationsfilm, 'Moana'.

Kender du ikke de to mænd ved deres navn, så vil du helt klart vide, hvem de er via deres arbejde. De to herrer har nemlig stået bag klassiske Disney-film som Den lille havfrue, Aladdin og Mesterdetektiven Basil Mus.

Zootopia får premiere den 30. juni 2016 i de danske biografer, mens 'Moana' får premiere den 23. november 2016 i USA. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

.. at Disney for alvor er på vej ind i deres 3. Guldalder, med filmene som kickstartede Disney igen, Prinsessen og Frøen, To På Flugt, Wreck-It Ralph, Frozen og Big Hero 6 kan man kun se frem til Zootobia, Moana og Gigantic :D

Ménner

med nogle originale idéer, nu hvor Pixar tilsyneladende (næsten) kun vil lave sequels de næste mange år...

CINEMANDRUP

The good old guys bag udødelige klassikere får nu atter en strålende mulighed for at skabe mere Disney originalitet. Helt sikkert nogle film som har fanget mit interesse og tror godt jeg kan tillade mig at have lidt forventninger til disse herre.

Jacob

Rart Disney finder tid til deres udgangspunkt, og begge lyder ambitiøse samt stilfulde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Jeg har glædet mig til denne film utroligt længe. Især efter at have set serien Entourage for 3.

1 dag siden
Kim
Kim

Det er der råd for

3 dage siden
Kim
Kim

Amerikanere er ikke så meget for film på et fremmed sprog. Så de laver ofte amrikaniseret udgaver af bl.a danske gode film.

3 dage siden
Antaeus

Det er kun Star Wars jeg med sikkerhed skal se, jeg er ikke umiddelbart faldet for nogle af de andre efter de korte præsentationer herover.

4 dage siden
VIPER

Skodsborg Kurhotel my *ss!

Du snakker jo udenom "gamle mand"!
-Vil skide min vrede et stk. -Betyder ikke jeg ikke har ret!

4 dage siden

Aktive debatter