Superfredag #11

Kvindelig Robin og Iron Man-nyt
Billede

- Jena Malone (The Hunger Games: Catching Fire) er ifølge Comicbook.com på tale til at spille en kvindelig udgave af Robin i Batman v Superman: Dawn of Justice. Skuespillerinden er blevet spottet kortvarigt på optagelserne, og senest har hun farvet sit hår rødt, som den kvindelige Robin har i tegneserien 'The Dark Knight Returns'.

- Robert Downey Jr. har i løbet af ugen udtalt sig tvetydigt om sin fremtid som Iron Man. Først til Ellen DeGeneres, hvor han svarede ja til, at 'Iron Man 4' bliver produceret. Senere til David Letterman, hvor han fortalte, at der ikke er planer for en fjerde film, men at han heldigvis langt fra er færdig med at arbejde for Marvel Studios. Konklusionen må være, at Tony Stark dukker op i en eller anden kontekst efter Avengers 2: Age of Ultron.

- Ifølge Badass Digest kommer nogle af de mest kendte superhelte ikke til at optræde i 'Avengers 3'. Iron Man skulle pga. Downey Jr.’s kontrakt være rimelig sikker, men Captain America, Hulk og Black Widow kan blive udskiftet med andre helte i en tredje film. Måske Spider-Man, der har været tale om i løbet af ugen?

- Skuespilleren Miles Teller skal spille Mr. Fantastic i den kommende The Fantastic Four. Teller udtaler til Huffington Post, at han allerede på forhånd ved, at folk vil hade ham for at spille Reed Richards og for at ødelægge franchisen.

-
Alle fem fraklippede scener fra 'X-Men: Days of Future Past'.


-
Disneys kommende Marvel-filmatisering af 'Big Hero 6' blev præsenteret på New York Comic Con med en montage af scener fra animationsfilmen.