Cookie- og Privatlivspolitik
Status:  Spielbergs  kommende projekter

Status: Spielbergs kommende projekter

Optagelserne startet til St. James Place

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Produktion er netop startet på Steven Spielbergs koldkrigsdrama med Tom Hanks, der har fået titlen 'St. James Place'.

Den autentiske historie om advokaten James Donovan, der rejste bag jerntæppet for at forhandle løsladelsen af en amerikansk spion, er baseret på et manus af Matt Charman og Coen-brødrene, og optagelserne finder sted i Berlin og New York. Filmen bliver dermed instruktørens tredje i træk med historisk kontekst efter War Horse og Lincoln.

Men hvad er ellers på vej fra den produktive instruktør?

'The BFG' er den mest sandsynlige efterfølger til spionfilmen. Titlen er en forkortelse for "Big Friendly Giant", og eventyret er baseret på en bog af Roald Dahl. "Historien har fortryllet familier og børn i mere end tre årtier. Vi er stolte over, at man har betroet os fortællingen," udtalte Spielberg til BBC i april. Adventure-filmen er planlagt til sommeren 2016.

På settet til Jaws © Universal Pictures
'Indiana Jones 5' er den næste film på listen ifølge imdb.com. Rygterne har svirret siden Indiana Jones 4, og der har været falske historier om Bradley Cooper i titelrollen og Bermuda-trekanten som plottets omdrejningspunkt. En premiere indenfor de nærmeste år virker urealistisk. Særligt hvis planen inkluderer Harrison Ford, som pt. er tilknyttet en, eller flere, af de kommende Star Wars-film.

'Gershwin' havde ifølge The Hollywood Reporter instruktørens interesse i starten af 2013.  Zachary Quinto skulle spille komponisten George Gershwin, men siden har projektet levet et stille liv, og efterhånden bliver det næppe med Spielberg ved roret.

'Robopocalypse' er en af de ældste travere blandt kommende Spielberg-projekter. Science fiction-filmen, hvor menneskeheden lever i en verden styret af robotter, har manuskript af Drew Goddard baseret på Daniel H. Wilsons roman. Hovedrollerne er eftersigende gået til Anne Hathaway og Chris Hemsworth. Forberedelserne var i gang, men i januar 2013 besluttede Spielberg at udskyde projektet på ubestemt tid.

På settet til Jurassic Park © Universal Pictures
Chancen for en helt anden film af Steven Spielberg efter 'St. James Place' og 'The BFG' virker derfor mere sandsynlig end en premiere på 'Indiana Jones 5', 'Gershwin' eller 'Robopocalypse'. Desuden agerer Spielberg producent på en lang række fremtidige projekter, og hvem ved, om han også sætter sig i instruktørstolen.

Det skulle dog være sikkert, at den næste Spielberg-film i biografen bliver det fjerde samarbejde med Tom Hanks i form af St. James Place.

Premieren forventes at blive den 5. november 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Personligt så glæder jeg mig uendeligt meget til St. James Place, da Tom Hanks og Spielberg i smuk forening leverer noget af det bedste krigsdrama jeg har set. Har fuld tiltro til projektet og vil glæde mig til kommende billeder og Trailers vildt meget.

Indiana Jones 5 håber jeg så snadelig også vil se dagens lys i en forholdsvis nær fremtid, selvom håbet for det er svagt med de pressede kalendre for skuespillerne og instruktøren. En reboot vil nok være det oplagte for Indy, når man ser det fra Disney's perspektiv og jeg er ved at overbevise mig selv om at jeg egentlig vil byde denne reboot velkommen, men hvem der så skal iføre sig hatten og svinge pisken med samme karismatiske heltemod står mig stadig uvis. Hvem kan løfte den arv?

Jacob

Håber Steven Spielberg kan lade sig overtale af Disney til at stå bag en femte Indiana Jones, men hvis Harrison Ford skal gribe den ikoniske hat og pisk igen, så vil det næppe blive før 2020, da Star Wars Episode IX har premiere i 2019 - forudsat Han Solo karakteren stadig er i live. Men så vil han (Harrison Ford) være godt oppe i årene, og det vil sikkert betyde de nye LucasFilm ejere kun ville have mulighed for et nyt kapitel, så det lyder mere profitabelt at starte forfra.

Tanjasl

Kunne man være så heldig at der er kommet nogle billeder ud fra optagelserne af 'St. James Place'? :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

3 timer siden
Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

10 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

11 timer siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

11 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

12 timer siden