Cookie- og Privatlivspolitik
Greengrass graver tunnel under Berlinmuren

Greengrass graver tunnel under Berlinmuren

Captain Phillips-instruktøren bag ny autentisk film

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren Paul Greengrass er nærmest specialist i spændingsfilm baseret på virkelige hændelser, og nu tyder det på, at han kaster sig over endnu én i den genre.

Ifølge Variety er Greengrass tilknyttet en filmatisering af Greg Mitchells kommende bog, 'The Tunnels' - en sandfærdig beretning om nogle vesttyskere, der forsøger at smugle deres familier ind fra Østberlin via en tunnel.

Historien er hentet fra 1961, hvor adskillige mennesker forsøgte at undslippe det kommunistiske Østtyskland med kreative idéer som luftballoner og lange sejlture rundt om grænsen via Østersøen.

Flere af Greengrass’ tidligere film, bl.a. United 93 og Captain Phillips, er neglebidende beretninger om virkelige mennesker i pressede situationer, så vi kan forvente samme grad af spænding i 'The Tunnels'.

Instruktøren har ellers masser af projekter i kalenderen: En mulig ny Bourne-film, 'Memphis' om Martin Luther King Jr. og Al Qaeda-filmen 'Agent Storm'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Greengrass har en stor kærlighed for at gengive autentiske skildringer og han er helt unik i sin evne til at fange den helt specielle ånd.

Der er nok film på ønskelisten i fremtiden for Greengrass, men denne kunne også gå hen og blive storstilet god:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.