Cookie- og Privatlivspolitik
Er Cumberbatch Marvels nye superhelt?

Er Cumberbatch Marvels nye superhelt?

Doctor Strange-forhandlingerne er i fuld gang

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

I flere måneder har Benedict Cumberbatch været på tale som Marvels nyeste superhelt, Doctor Strange. Nu kan Deadline afsløre, at den populære brite er i fuld gang med de endelige forhandlinger.

Casting-processen til tegneseriefilmatiseringen har stået på siden juni. Først blev Cumberbatch, Jared Leto og Tom Hardy udpeget som favoritterne. Så fik Joaquin Phoenix rollen, men han sprang fra i sidste øjeblik, og nu er superhelteselskabet gået tilbage til udgangspunktet.

Star Trek-skuespilleren virker til at være det oplagte valg. Han har højden, den skuespilmæssige drøjde og han er samtidig ekspert i excentriske karakterer.

'Doctor Strange' blev skabt af Stan Lee og Steve Ditko i 1963 og handler om den selvcentrerede kirurg, Stephen Strange, der mister sin professionelle kompetence i et biluheld og derefter rejser til Himalayabjergene for at blive healet af vismanden "The Ancient One". Strange får her adgang til kraftfulde magiske evner og bliver universets ypperste troldmand (The Sorcerer Supreme).

Opgaven som den underlige doktor indebærer bl.a. at forsvare Jorden mod angreb fra overnaturlige væsener som Dormmammu og Nightmare, men også mod ærkerivalen Baron Mordo og selveste Dracula.

Scott Derrickson (Sinister) skal instruere den første Doctor Strange-film, der uden tvivl bliver den første i en franchise, som kobles sammen med resten af Marvel-universet.

Cumberbatch er næste gang aktuel som ulv i Pingvinerne fra Madagascar, som drage i Hobbitten: Femhæreslaget og sidst som geniet Alan Turing i The Imitation Game.

Doctor Strange forventes at få premiere den 8. juli 2016.

Doctor Strange ©MarvelDoctor Strange ©Marvel 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Benedict Cumberbath ville være overlegen sublim i rollen som Dr. Strange og hvis hvis og atter hvis det lykkes Marvel at score ham til rollen, så jeg en lykkelig fan.

Han vil passe som hånd i handske i Marvel universet og har gang på gang bevist sit værd.

Krydser fingre for at han får rollen.

Jacob

Disney og Marvel Studios har kørt en fantastisk stil med, at hyrer store og anerkendte navne. HVIS det lykkes at indlemme Benedict 'Smaug' Cumberbath i The Avengers-folden, så vil jeg sige det er en af de bedste castinger de har gjort.

Heidi

Tak kino.dk for at være en af de få medier der skriver FORHANDLINGER er i gang og ikke bare fyrer den af med at han ER Doctor Strange.

Nu kender jeg ikke Doctor Strange universet, men jeg kender min Benedict Cumberbatch og jeg er fortrøstningsfuld. Han er så alsidig, at han netop kan spille excentriske karakterer uden at det kammer over.
Han er god både som skurk og helt og jeg elsker personligt de roller hvor er der noget kant. Der skal være noget bid i rollerne, så er han klart bedst - jeg har så aldrig set ham være dårlig i en rolle ;)

Så jeg krydser fingre... selvom jeg ikke lige kan se 2016 premieren holde vand, hvis det er BC Marvel satser på. Der er hans 2015-program allerede godt fyldt op.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

Altså, jeg er MCU-fan, men hvis dette er hvad de disker op med, så er det da at gøre grin med folk :D

8 timer siden
Daniel Bentien

Ja, det er svært at skjule sin begejstring over filmen, og selvom det må siges at være et populært valg, er der i min optik en grund til, at P.F.

14 timer siden
Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

16 timer siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

19 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

19 timer siden

Aktive debatter