Cookie- og Privatlivspolitik
Bliver Spider-Man genstartet igen i The Sinister Six?

Bliver Spider-Man genstartet igen i The Sinister Six?

- og er Venom-filmen død?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Mens vi i går kunne berette om et muligt samarbejde mellem Marvel Studios og Sony Pictures, er der nu endnu flere superhelterygter fra sidstnævnte filmselskab. Spider-Man skal igen rebootes.

Devin Faraci fra Badass Digest har udtalelser fra unavngivne kilder hos Sony, der afslører, at Spider-Man slutter sig til sine modstandere i filmen 'The Sinister Six'.

- Sony vil genstarte Spider-Man blødt med 'The Sinister Six' med en ny skuespiller som Spidey, der arbejder side om side med sine fjender, i stil med The Dirty Dozen, for at udrydde en endnu større trussel. Sony kommer til at sætte Spider-Man på hylden i fire-fem år, mens de forsøger at give sidekaraktererne deres egne franchises.

Samtidig lyder rygtet, at filmen om en af de mest kendte antihelte i Spider-Man-universet, Venom, er taget af produktionsplanen.

Faraci konkluderer, at rygterne tyder på, at Sony er godt og grundigt i tvivl om, hvor de vil hen med deres dyrebare edderkoppemand.

Hvis man efterhånden er forvirret over de mange kommende superhelteprojekter baseret på Marvels tegneserier, er her et kort oprids:

Sony Pictures udsender et par Spider-Man-film mere med Andrew Garfield. The Amazing Spider-Man 3 er dog allerede blevet udskudt pga. 'The Sinister Six'.

Marvel Studios fortsætter deres film om folk som Iron Man, Captain America og Guardians of the Galaxy, og hvis rygterne er sande, vil Spider-Man dukke op i en kommende Avengers-film.

Det tredje filmselskab bag Marvel-filmatiseringerne, 20th Century Fox, udvikler videre på deres film om X-Men, Fantastic Four og senest Deadpool.

The Sinister Six får dansk premiere den 10. november 2016.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Den kommer da også fra den notorisk upålidelige Devin Faraci. Manden der kunne bekræfte at Tom Hardy skulle spille Hugo Strange i The Dark Knight Rises. Det er bare et eksempel på at den mands nyhedshistorier er et produkt af fri fantasi.

CINEMANDRUP

Nu gælder det om at hanke op i tøjlerne og komme tilbage i kampen Sony. Lad dog Garfield fortsætte i Spidey-outfittet fremfor at kickstarte en ny figur i den stramme spandex dragt for så efterfølgende at lade Garfield komme på banen igen i 2018. Folk kan jo knap nå at forholde sig til en karakter i superhelte uniformen før han på ny er skiftet ud. At fokuserer på sidekaraktererne i deres egne franchises uden spider-man kan vel nærmest ikke lade sig gøre.

Spider-Man filmene med Garfield som den netsvignede savior havde Sony håbet ville skrabe flere gryn til kassen, men hvis Marvel/Disney står og lufter de fristende "gryn" for snuden af Sony, så sælg da rettighederne til Marvel/Disney, som nok ved hvordan de skal sætte skub i deres karakter og give ham en storyline, som vil være indbringende og tilfredsstillende for publikummet.

Indtil videre er det jo blot rygter, men hvis rygterne holder vand, så siger jeg blot: Jump, abandon ship, save yourselves.

Wayne

Der er ingen som kan tage to forskellige Spidermen seriøst - hvorfor ikke bare lade Garfield tage den slåskamp med The Sinister Six, som han gør i den oprindelige historie?

Jeg kan ikke se at individuelle film med medlemmer fra The Sinister Six kan have en fremtid uden Spiderman. Det virker som Sony's desperate forsøg på at malke det superhelte marked der er - uden at have noget fornuftigt at gøre det med.

Hvad med at købe Daredevil og genstarte ham istedet?

johnny

nu må de sku holde op. er det ikke sinister six der er ved at blive skabt i slutningen af amazing spider-man 2 hvorfor er det så lige en ny skuespiller der skal spille spider-man og at han så skal arbejde sammen med dem, det lyder sku fladt. håber det bare er dumme rygter.

Patrick

Så sælg da bare rettighederne tilbage til Marvel. Marvel vil jo gerne have deres franchises tilbage og jeg tror de fleste fans vil være godt tilfredse med at Marvel/Disney styrer Spidermans fremtid.

Synes i hvert fald det er ved at være svært at se nogen forbindelse mellem de her film, så jeg tror fremover bare jeg vil se på dem som standalone film uden nogen decideret forbindelse til hinanden bortset fra nogle skuespillere der går igen.

Jacob

Det virker til at Sony er godt i gang med at grave deres egen grav, og de to med Andrew Garfield har været de to dårligste set økonomisk, så instruktør Marc Webb har ikke formået at indfri forventningerne. Fatter ikke helt hvordan de vil introducerer en ny Spider-Man i 'Sinister Six', men det lyder forvirrende hvis de vil fortsætte med Andrew Garfield i 2018. Synd med 'Venom', men kan ikke sige at jeg er overrasket. Det hele har jo været et dyrt bekendtskab for Sony, så hvis Disney står og frister med penge, for at lokke Peter Parker over til The Avengers, så kan det nok blive svært at modstå.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Larsuser/471603
Larsuser/471603

Vi skulle hellere have gået med en filmatisering af Heir to the Empire af Timothy Zahn. Grand Admiral Thrawn (i bogen) er en formidabel skurk.

3 dage siden
Wayne

Have foretrukket Lucas version...

4 dage siden
Christian

Men Fight Club er for lavt nede. Efter min mening er det hans bedste.

4 dage siden
Rasmus/Musen

En Live-action udgave af Lilo & Stitch? Det var Ikke lige det, som jeg tænkte ville ske umiddelbart inden for den nærmeste fremtid.

6 dage siden
Patrick

Kunne have været cool at se. Uden mange detaljer lyder det umiddelbart væsentligt mere imteressant, end hvad vi fik.

1 uge siden

Aktive debatter