Cookie- og Privatlivspolitik
6 ting vi har lært af den nye Avengers 2-trailer

6 ting vi har lært af den nye Avengers 2-trailer

Mulige spoilers - hvis vi gætter rigtigt

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Traileren til Avengers: Age of Ultron udkom i morges, en uge før den oprindeligt var planlagt til. Vi har kigget traileren efter i sømmene og fundet frem til seks ting om den kommende superheltefilm, som vi ikke vidste eller havde set i forvejen.

1. Tonen
På samme måde som Empire Strikes Back var mørkere end Star Wars, virker 'Avengers: Age of Ultron' til at være den alvorlige efterfølger til en temmelig humoristisk etter. Holdets indbyrdes forhold synes igen at være et tema, og deres egoer er nok atter kilden til problemerne. Se bl.a. Thor løfte en forsvarsløs Tony Stark fra jorden.

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

2. Robot-feber
Marvel kan godt lide robotter og alt med panser. Det viser de igen i traileren, som både indeholder et kig på en ufærdig Ultron (klogt at skjule hans endelige form til filmen eller de senere trailers), og så ser vi for første gang den såkaldte Hulkbuster, som er en specialbygget Iron Man-rustning. Men hvorfor slås de to? Er Hulk kommet under en eller anden skurks kontrol, som Loke praktiserede i den første film? Eller er det Iron Man, der har vendt sig mod den mørke side?

Hulkbuster

Hulkbuster (tegneserie)

3. Andy Serkis som Ulysses Claw?
Til at begynde med fandt vi ud af, at Andy Serkis var med i filmen i en eller anden form for motion capture konsulentrolle. Så fandt vi ud af, at han også ville få en regulær rolle. Nu afslører traileren det første glimt af skuespilleren, og hvis ikke vi tager meget fejl, spiller han Ulysses Klaw, inden han transformeres til superskurken Klaw.

Andy Serkis

Klaw

4. Presset Bruce Banner
I de fleste glimt, vi får af Hulk i sin menneskeform som Bruce Banner, er han mildest talt temmelig presset. Om det er på skovbunden iført bar overkrop efter en forvandling eller i Avengers' quinjet med et tæppe over. Derudover får vi flere glimt af ham i grøn form som Hulk, bl.a. i kamp med Hulkbuster.

Bruce Banner

5. Nye superkræfter afsløret
Quicksilver og Scarlet Witch er nye tilføjelser til universet, og vi ved endnu ikke, om de opererer på den ene eller anden side af loven. Noget tyder på, at de i hvert fald i dele af filmen arbejder sammen med Ultron, da traileren afslører alle tre i samme lokale. Samtidig vises deres superkræfter i fuldt flot med røde energiudladninger fra Scarlet Witchs hånd og blå fartstriber efter Quicksilver.

Scarlet Witch

Quicksilver

6. Hydra?
I Captain America: The Winter Soldier viste S.H.I.E.L.D. sig fra sin mindre flatterende side, og man kunne forestille sig, at 'Avengers: Age of Ultron' bygger videre på plottet om nazi-organisationen Hydra. Størstedelen af traileren er nemlig fyldt med high-tech rekvisitter og smadrede storbyer, mens den del, hvor vi ser en borg og Captain America sparke en dør, foregår i kulisser mere lig dem, vi kender fra kaptajnens egne solofilm. Måske borgen i traileren er et Hydra-gemmested? Og måske er Captain America på sporet af flere hemmeligheder, der kan lede videre til næste film i Marvel-universet?

Captain America

Hvilke dele af traileren har du bidt mærke i?

Avengers: Age of Ultron får premiere den 23. april 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mustafauser/642833

Jeg tror faktisk at det er Ultron der har kontrollen over et par af Iron mans suits og på den måde prøver at bekæmpe Hulk.

Hvis jeg ikke tager fejl er det også det der sker i tegneserien indtil Ultron selv byyger en robot army..

Damn jeg er spændt. :)

Otto-Mandias

Det interessante ved Hulk er jo at han ikke kan koncentrere sin vrede. Tvivler på at nogen vil kunne "kontrollere" Hulk. Medmindre selvfølgelig Scarlet Witch har telepatiske evner i dette univers, men selv der tvivler jeg på at hun vil kunne kontrollere noget så kaotisk som Hulk i særligt lang tid. Det er selvfølgeligt også en mulighed at Ultron har et nogen nano-bots der kan styre folk, men selv der vil jeg sige at Hulk er for kaotisk. Det giver mest mening hvis et eller andet sker, som gør at Hulk mister kontrollen, i stil med hvad han gjorde i den første.
Og så bare en lille ting, det er Ulysses Klaw (med K) ;)

Kathrineuser/143233

- som skrevet og forklaret af Mark Ruffalo himself (fra hans officielle tumblr):

______

(Wow, look at this! It’s 2014, and people are still saying things like this! Amazing!!! :D Here, let me explain to you why, and how:)

First of all, why do people keep forgetting that The Incredible Hulk happened?? In that film it was shown that Bruce can actually control the Hulk when he deliberately hulks out.

Please notice that Bruce hulked out on the helicarrier because something blew up and he was thrown so hard he fell one floor down through the window. It was obvious that Bruce was hurt and in danger.

Hulk exists to protect Bruce, Bruce was in danger, you do the math.

Not to mention that Bruce was understandably angry at Natasha and Fury because he felt like they’d lied to him. (Therefore, causing Hulk to went after Natasha).

Manhattan Hulk showed up because Bruce ‘asked’ him to. Because he fucking did it on purpose. The Hulk is the physical manifestation of Bruce’s emotions — all his anger, frustration, empathy, sadness, disappointment, sympathy, love, hate, everything. That’s why Hulk knew which are the bad ones and which are the good ones, that’s why he saved Tony from falling off the sky, that’s why he listened to Steve’s orders. Hulk isn’t just some mindless beast who has no feelings whatsoever. He recognised and saved Betty in the midst of his rampage in TIH, looked hesitant when he saw the fear in Natasha’s eyes (it was brief but it was there), punched Thor as a payback, etc. Hulk is not that simple.

Bottom line is, that Bruce can control the Hulk to some degree when he has the option or actually gets to choose, and that’s not what happened on the helicarrier.

So, yea, that’s how.

___
kilde:
http://markoruffalo.tumblr.com/post/84939040722/batmasterson-that-sounds...

Otto-Mandias

Det havde jeg faktisk overhovedet ikke sat sammen, så tak! Men ville alligevel synes at det ville være skide interessant hvis Hulk mister kontrollen, og Tony Stark (som jo i Avengers bliver rigtig gode venner med Banner) bliver nød til at bekæmpe ham. Hvis man holder øje ligner det også lidt at Hulk er ked af det når man ser close-up'et lige før ham og Hulkbusters kamp. Hvilket også er interessant.

Ollie

Nummer 1:
Jeg synes også der jeg så traileren, var der en trukket stemning. Også i musikken, den var også lidt trist. Eller der hvor Thor(Chris Hemsworth) tager fat om halsen på Tony Stark (Robert Downey Jr.). Jeg ved ikke om de er uvenner. Det kan også være der er noget dårligt i luften, eller om de er uenig med hinanden. Jeg er spændt på at se hvad det er.

Nummer 2:
Det der med at The Hulk (Mark Ruffalo), og Iron Man/Hulkbuster, de slås. Jeg håber ikke nogle af dem er blevet onde. Jeg er spændt på at se om det er Iron Man, eller om det er Hulk.

Jeg glæder mig til at se den.

Carsten Gottliebuser/133896

6. Hydra- Baron Wolfgang von Strucker er jo også med i filmen må vi ikke glemme

TheKillingJoke

Fantastisk og den teaser godt uden, at afsløre for meget. Har på fornemmelsen, at der er en som dør for alvor denne gang. Alle de der snyde har det fået til se ud som om alle i universet er udødelige. Så dette er godt for franchisen.

Jacob

Imponeret over det overskud den mand har, men med hans stramme program i fremtiden, så ville det ikke komme ud af det blå, hvis denne Ulysses Klaw er en af de obligatoriske skurke der skal dø, men håber han overlever - vil gerne se mere til ham :-)

Rasmus/Musen

Jeg synes virkelig at traileren viste en helt masse nyt om den afventende efterfølger. Det er faktisk ret vildt, at man allerede har set så meget, og der er stadig et helt halvt år endnu, til at vi kan se den på det store lærred. Jeg glæder mig jo især rigtig meget, til at se ynglingskarakter fra filmen, Hawkeye igen. Traileren viste endda også, at han var ude på en eller anden mission. Det er da i hvert fald helt 100% sikkert, at jeg er én af de rigtig mange mennesker, som også glæder mig rigtig meget, til at se hvordan det kommer til at forvise sig med den opkommende efterfølger. Tja, hvorfor dog ikke?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

1 dag siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden

Aktive debatter