5 film du skal se i oktober

Årets mest dystre biografmåned?
Billede
(© UIP/Warner/Fox/SF/Nordisk)

På filmprofilerne kan du stemme på, hvor meget du ser frem til en film. Brugerne har talt, og vi kan her præsentere oktobers mest ventede titler.

Efterårsvejret har for alvor sat ind, hvilket i den grad afspejles i filmudvalget. To mørke thrillers, en grum gyser, en episk vampyrfilm og en enkelt kærlighedskomedie har scoret oktobers højeste procenter.

Husk at du selv kan påvirke listen. Besøg filmprofilerne for at afgive eller ændre din stemme.

1. Fasandræberne - 89,8 %
Carl Mørck og Assad har grebet om det danske biografpublikum, der indløste små 700.000 billetter til sidste års Kvinden i buret. I fortsættelsen kommer de to efterforskere på sporet af et par indflydelsesrige mænd og en mystisk hjemløs kvinde.

2. Kvinden der forsvandt - 81,9 %
Manden bag Seven, Fight Club, Zodiac og The Social Network vender tilbage med en iskold thriller om en mand anklaget for mord. Det er ikke underligt, at I glæder jer!

3. Love, Rosie - 79,8 %
Om det er Sam Claflins charmerende smil, Lily Collins' skønhed eller Cecelia Aherns romanforlæg der får jer til at stemme, ved vi ikke. Den romantiske komedie lander i hvert fald som den eneste regulært opløftende film blandt oktobers favoritter.

4. Dracula Untold - 79,5 %
Ikke siden 2000 har der været en decideret Dracula-film i biograferne. Det laver Luke Evans om på, når han spiller den transsylvanske Prins Vlad Tepes, der må give afkald på sit dødelige liv for at beskytte sin familie.

5. Annabelle - 79,1 %
Hvorfor nogen ønsker at købe dukken Annabelle, fatter vi ærlig talt ikke. Men at der laves et spin-off på den uhyggelige dukke fra Nattens dæmoner, forstår vi godt. Og det gør I tilsyneladende også.

God fornøjelse i biografen!