Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til De satans chefer 2

Trailer til De satans chefer 2

Nick, Dale og Kurt har en plan

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Den første længere trailer til 'De satans chefer 2' er kommet, og selvfølgelig er de tre hovedroller, Jason Sudeikis, Charlie Day og Jason Bateman,tilbage.

Denne gang er det dog ikke deres chefer, de er ude på at tage hævn over, men derimod en skruppelløs finansmand (Christoph Waltz), som snyder dem gevaldigt.

Planen: At kidnappe svindlerens søn (Chris Pine) efter råd fra deres suspekte konsulent Dean ”Motherfucker” Jones (Jamie Foxx).

Bosserne Kevin Spacey og Jennifer Aniston fra den første film er med igen, den ene i fængsel og den anden mere sex-hungrende end nogensinde.

De satans chefer 2 får dansk premiere den 25. december - besøg filmprofilen og brug buzz-o-meteret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Etteren var en herlig komedie og toeren lover mere af samme gode skuffe. Det bliver sku grinagtigt godt, når alle indtager deres roller til endnu en omgang:-)

Lukas

jeg er ikke just fan af den første, men der er ting i den jeg kan især alt med Charlie Day og Jennifer Aniston, synes jeg var vildt sjovt, og fra teaseren af, ser det ud til at også Kevin Spacy nyder at være tilbage, men jeg glæder mig mest til at se Jamie Foxx i en komedie rolle.

og det er sjovt at se på netop de tre skuespiller, Jamie Foxx, Jennifer Aniston og Charlie Day, har alle fået en beder karrier siden den første, Jamie Fox pga Django, Charlie Day pga Pacific Rim, og The LEGO Movie. og Jennifer Aniston er blevet stor igen pga den første og den der Millers film.

men jeg glæder mig.

Ollie

Hold kæft den ser så sjov ud, skal helt sikkert se den. Har selv 1, og den er god, så den her bliver nok dobbelt så sjov. Glæder mig.

Maggie Smith

ser godt nok sjov ud!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lindauser/1464257
Lindauser/1464257

Kan godt lide, at se, hvordan en opfølgning udlever den oprindelige etter efter mange år.

12 timer siden
Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

1 dag siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden

Aktive debatter