Cookie- og Privatlivspolitik
Terminator 2 og 3 får premieredatoer

Terminator 2 og 3 får premieredatoer

Sæt kryds i kalenderen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

'Terminator: Genisys' får først premiere næste år. Alligevel har Paramount allerede nu fastsat datoerne til de to planlagte fortsættelser.

Toeren vil få amerikansk premiere den 19. maj 2017, mens den tredje film forventes at udkomme den 29. juni 2018. De danske premieredatoer kan meget vel ligge endnu tidligere, da flere og flere film åbner i Europa før USA.

De to fortsættelser skal eftersigende optages i én omgang, men alt afhænger selvfølgelig af, hvordan den første film klarer sig i billetlugerne.

Paramount har dog god grund til at være selvsikre, eftersom James Camerons elskede univers allerede har en målgruppe, der om ikke andet er nysgerrige.

Thor: The Dark World-instruktøren Alan Taylor står bag 'Genisys', der har et stærkt hold af skuespillere på rollelisten. Emilia Clarke, der er kendt som Daenerys Targaryen fra 'Game of Thrones', spiller Sarah Connor, Jason Clarke (Abernes Planet: Revolutionen) er John Connor, og sidst men ikke mindst vender Arnold Schwarzenegger tilbage i en endnu udefineret rolle.

Terminator: Genisys får dansk premiere den 25. juni 2015 - besøg filmens profil og brug buzz-o-meteret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

jeg håber det er fremtids John og nutids Sarah for ellers giver det ikke mening at Sarah Connor ser yngre ud ind sin søn.

CINEMANDRUP

Jeg håber i særdeleshed, at Arnold får en stor rolle i filmen, istedet for blot en mindre gæsterolle. Manden er jo the Terminator og når hans rolle engang bliver offentliggjort, ber jeg til at CGI effekterne ikke kommer i overflod og dominerer hele filmen og selve Arnold.

En original historie er vel ikke for meget forlangt. Ærgerligt, ærgerligt og atter ærgerligt, at James Cameron ikke er instruktør på projektet.

Keep Fingers Crossed

martin

hvor meget man ser Arnold i de kommende film ?? håber self at disse film bliver et mesterværk som nr 2 men nu må vi se

Ollie

Den glæder jeg mig til, skal helt sikkert se den

Jacob

Det hele er stadig tys-tys og hemmeligstemplet, så derfor er det svært og udtale sig om noget, som endnu ikke har nået offentligheden. Projektet har dog nogen gode skuespillere ombord, og der virker samling på tingene. Håber ikke det drukner i CGI og vilde kameraføringer, men i stedet har en solid og original historie.

Wayne

Men uden James Cameron ved roret, bliver det næppe helt så genialt - det har de andre forsøg vist.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.