Cookie- og Privatlivspolitik

Officielt handlingsreferat af Avengers 2: Age of Ultron

Tony Stark sætter gang i sagerne

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Marvel har offentliggjort deres første officielle opsummering af handlingen i den kommende superheltefilm 'Avengers 2: Age of Ultron', som vi her bringer i oversat form:

"Marvel Studios præsenterer 'Avengers 2: Age of Ultron', den episke opfølgning på alle tiders største superheltefilm.

Da Tony Stark forsøger at genoplive et skrinlagt fredsbevaringsprogram, går tingene skævt, og Jordens mægtigste helte, herunder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow og Hawkeye, bliver sat på den ultimative prøve, da planetens skæbne hænger i en tynd tråd.

Den skurkagtige Ultron dukker op, og så er det op til The Avengers at stoppe ham fra at gennemføre sine frygtelige planer. Snart baner ustabile alliancer og uventet action vejen for et episk og unikt, globalt eventyr."

Okay, så det er begrænset, hvor stort et hjerteslag man får over afsløringerne i denne synopsis, men det er stadig de første bekræftede ord om handlingen fra Marvel.

Vi ved naturligvis også en del andre ting om filmen, og selvom de ikke er bekræftede endnu, er de nu ret sikre alligevel:

   ·   Paul Bettany skal både lægger stemme til Tony Starks computer J.A.R.V.I.S. og spille robotten Vision, der ifølge klassisk Marvel-mytologi er en del af The Avengers.

   ·   Aaron Taylor-Johnson og Elizabeth Olsen skal spille mutant-søskendeparret Maximoff i form af henholdsvis Quicksilver og Scarlet Witch.

   ·   Selvom der findes en tegneserie med nøjagtigt samme titel som filmen 'Avengers 2: Age of Ultron', har de to meget lidt tilfælles.

   ·   Den overnaturlige, intergalaktiske superskurk Thanos efterlod sit smørede grin efter rulleteksterne på den første Avengers-film, men han kommer ikke til at spille en rolle i denne efterfølger. Overskurken er og bliver den farlige kunstige intelligens ved navn Ultron.

   ·   Andy Serkis spiller en eller anden form for rolle i filmens produktion, men om han har en decideret rolle i filmen, eller om han kun er motion capture-konsulent for Mark Ruffalos Hulk vides endnu ikke.

Avengers 2: Age of Ultron får dansk premiere den 23. april 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Jeg dog bare glæder mig til og se filmen jeg kan virkelig ikke vente jeg elsker 1'eren og jeg tror med denne 2'er Age Of Ultron bliver det kick ass, nu venter vi bare på en trailer fra den!

CINEMANDRUP

Det er sparsomt info marvel lægger for dagen med Avengers, men der skal nok komme flere små godbider. Nu venter vi blot på den trailer, som forhåbentlig snart kommer.

Jacob

Det er rent gætværk, men oprindeligt er det jo Dr. Henry Pym som opfinder Ultron. Vi ved Michael Douglas skal spille den første Ant-Man i 60'erne, så måske han har en finger med i det skrinlagte fredsbevarings-program, evt. i samarbejde med Howard Stark og det tidlige S.H.I.E.L.D. - lidt i stil med vi så i 'Iron Man 2', og udviklingen af ARC-reaktoren.

Det kan godt være Thanos ikke skal være med udover måske de særlige slutscener, men lad os ikke glemme Hydra-manden Baron von Strucker, og glæder mig til at finde ud forbindelsen mellem ham og Maximoff-søskende.

Udover The Vison skulle War Machine, eller hvad han nu lige hedder næste gang, også komme til undsætning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

...om det ikke er lidt i stil med den første Avengers?

1 time siden
Alex

Jeg tror det bliver den bedste spider man film til dags dato

2 timer siden
Benjamin

Endgame spiller stadig i biografen, og hvad kan læse mig frem til, så vil de ekstra scener jo blot være indhold, man normalt finder som ekstramater

2 timer siden
Nik
Nik

Jeg må give de andre herinde ret i, at det virker lidt som et forsøg på at presse citronen yderligere.

3 timer siden
Nik
Nik

Pixar kan dårligt gøre noget forkert i min bog. Jeg ser frem til den her!

3 timer siden

Aktive debatter