Cookie- og Privatlivspolitik
Julia Roberts i genindspilning af Oscar-vinder

Julia Roberts i genindspilning af Oscar-vinder

Hemmeligheder og øjne

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den argentinske Øjnenes hemmelighed, der vandt en Oscar for Bedste udenlandske film, skal genindspilles, og nu tilslutter Julia Roberts sig rollelisten. Det skriver The Wrap.

En Hollywood-version har været på tale, siden filmen løb med Oscar-statuetten foran favoritter som Det hvide bånd og Profeten, men manuskriptet skulle være omskrevet betydeligt for at give plads til den 46-årige stjerne.

Chiwetel Ejiofor og Gwyneth Paltrow er allerede på plads. Formentlig i rollerne som de to tidligere forelskede advokater, der i originalen blev spillet af Ricardo Darín og Soledad Villamil.

Genindspilningen skal forfattes og instrueres af Billy Ray, der har skrevet manuskript til vidt forskellige film som State of Play, The Hunger Games og Captain Phillips. I 2007 instruerede han thrilleren Breach, men først nu vender han tilbage til instruktørstolen.

'The Secret in Their Eyes' forventes at få biografpremiere i 2015 eller 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Jeg er VILD med Julia Roberts, så det er IKKE en anke til hende/på hende, men hvad er dog ideen med at lave en amerikansk udgave af en film, hvis som der står i teksten: "manuskriptet skulle være omskrevet betydeligt for at give plads til den 46-årige stjerne."
Hvorfor laver de dog ikke bare helt anden film, i stedet for at lave en Hollywood udgave af en film, som vel og mærket skal skrives helt om?
Det giver da ingen mening, går det?

Maggie Smith

Jeg har ikke set den anden, så jeg er frisk på udfordringen!

Wayne

Mon Hollywood formår at overføre den magi? Det sker desværre for ofte at de ikke gør...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.