Cookie- og Privatlivspolitik
Her er EM-landsholdet!

Her er EM-landsholdet!

Skuespillerne fundet til 'Sommeren ’92'

Stem op!
1
Stem ned!
-4
(reset)

Vi har allerede afsløret, at Ulrich Thomsen skal spille landstræner Richard Møller Nielsen i Kasper Barfoeds spillefilm om det danske fodboldlandsholds EM-sejr i 1992.

Nu er resten af holdet sat:

- Cyron Melville skal spille Brian Laudrup

- Gustav Dyekjær Giese skal spille Peter Schmeichel

- Allan Hyde skal spille Flemming Povlsen

- Mikkel Boe Følsgaard skal spille Kim Vilfort

- Esben Smed skal spille John ’Faxe’ Jensen

- Jon Lange skal spille Kim Christofte

- Morten Vang skal spille Henrik Andersen

- Johannes Lassen skal spille Kent Nielsen

- Niclas Vessel Kølpin skal spille Michael Laudrup

Andre unge fodboldspillende skuespillere figurerer som Lars Olsen, Lars Elstrup, John Sivebæk, Torben Piechnik, Henrik "Store" Larsen, Johnny Mølby m.fl.

Optagelserne starter på tirsdag den 9. september i Göteborg og København, og Sommeren ’92 forventes at få dansk biografpremiere i efteråret 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

De kommentarer vi har haft her indtil videre kommer, så vidt jeg kan se, fra store filmentusiaster, der muligvis er meget ligeglad med fodbold? ;)

Der findes fine sportsfilm om legendariske sportspersonligheder. Så sent som for et par dage siden så jeg Rush, og selvom jeg synes Formel 1 og andet motorsport er direkte åndssvagt og i øvrigt miljøsvineri, var jeg alligevel fanget af filmen og synes den var god.

Jeg tror sagtens man kan få noget fædrelandsfølelse ud af den her film. Selvom jeg kun var 4 i 1992, og ikke husker en fis fra dengang, er jeg stadig stolt af den danske sportshistorie og vil helt sikkert se filmen.

Selvom Michael Laudrup ikke var med i 1992, kan han jo stadig have spillet en rolle som vi ikke ved noget om, men som vil blive inddraget i filmen?

Til slut synes jeg titlen bør være "92". Det føles på en måde stærkere og mere nostalgisk end "Sommeren '92". :)

Wayne

Jeg kan ikke svare for andre - men personligt går jeg næsten lige så meget op i sport, som i film. Jeg har set de fleste landskampe med fodboldlandsholdet - og EM 92 er så veldokumenteret at det vil være umuligt ikke at drage sammenligninger med de faktiske hovedpersoner, fra dengang.

Det ville ødelægge sådan en film for mig - jeg vil ærgre mig alt for meget over de uundgåelig fejl som vil komme.

Men fint hvis andre vil se den.

Antaeus

Vi er nok filmentusiaster, men der var vist rigtig mange der ikke var ligeglade med fodbold lige i 92.

Ja, du har formentlig ret i at Michael Laudrup nok har fået en rolle, idet både Michael og Brian ser ud til at være i spil. Det giver også lidt dramatik - alt det med at Michael ikke ville spille på holdet mere...

Og ja, "Sommeren 92" er en noget ringere titel end den du foreslår, men nok også meget dansk. Sjovt nok kommer jeg til at tænke over i Bryan Adams titel.

Maria

Ofte oplever jeg at filmentusiaster ikke kunne være mere ligeglade med sport, men det er da rart at få bekræftet at den teori ikke helt passer. :)

Wayne

Niclas Vessel Kølpin, skal spille Michael Laudrup.

Øh, Michal Laudrup var ikke med til den slutrunde - når det er sagt, så ligner Kølpin mere Brian Laudrup.

Men hvorfor vælger man ikke istedet at dramatisere sølvholdet fra Ol 1960? Det med Henry From og det berømte tyggegummi.

Det ville give mening.

Denne historie er blevet gentaget SÅ mange gange, at ikke engang de som ikke var født den gang er i tvivl om hvad der skete - og hvordan de så ud.

Om 20 år ville det være en rigtig god idé.

Antaeus

Ja, nogle fjolser at skrive Michael Laudrup. Bare en smule research kunne de vel lave - selv om klokkerne burde have ringet for fuld drøn når man så navnet Michael Laudrup, som jo som bekendt havde meldt sig selv ud af landsholdet.

Folk vil noget hellere se noget de kender noget til i forvejen (92 hold) end et hold de fleste ikke kender noget til (60-hold) eller kun har hørt lidt om. Om 20 år så vil 92-filmen formentlig få langt mindre succes end nu. Men de har klart problemet med at skuespillerne skal spille nogle alle kender.

Personligt vil jeg også langt hellere se 92-filmen end 60-filmen, hvis de ellers kan lave en god film - jeg tror ikke at de når dokumentarerne tll sokkerholderne må jeg desværre indrømme.
Men man kan jo aldrig vide.

S. Rico

hvem der spiller hvem. Man vil alligevel ikke kunne genkende dem. Hvis man skal have en chance for at følge med, så bør de vende trøjerne om, så man under hele filmen kan se deres navne på maven...

Anyways, hvor interessant kan denne film blive? Vil der blive fokuseret på selve kampene? Det vil aldrig blive spændende! Vil der blive fokuseret på de interne relationer? Who cares!
Eller måske vil den blive lavet i bedste Rocky stil, hvor man ser dem træne ledsaget af svulstig musik, hvor der bliver spillet på alle violiner.

Antaeus

Enig i at det bliver meget svært at vide hvem der er hvem.

Men der er lavet sportsfilm som er fine.

Jeg er flere gange blevet overrasket over film, der i første øjekast lyder kedelige, men faktisk viser sig at være gode. Jeg mener ikke man bare kan afskrive det.

Antaeus

Den bliver svær, som Wayne skriver så kender vi dem nok for godt. Det bliver svært for en skuespiller at overbevise os om at han er Laudrup eller Schmeichel.

Men hvis folk synes at Kaas kan spille Dirch Passer så kan en skuespiller vel også spille Laudrup eller Schmeichel.
Jeg må sige at personligt købte jeg aldrig at Kaas' skulle være Dirch Passer - jeg kunne slet ikke genkende ham - igen fordi Dirch Passer var en jeg kendte alt for godt.

Men udenlandske film har gjort lignende med succes så det kan lade sig gøre, men når de er så folkekære så er det svært.

Wayne

Åndsvag idé.

Vi kender dem for godt - det vil aldrig fungere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

5 dage siden