Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #7

Superfredag #7

Skal Joaquin Phoenix spille Doctor Strange?

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)

- Joaquin Phoenix er ifølge Collider i forhandlinger med Marvel om at spille Doctor Strange. Rygtet er ikke blevet bekræftet officielt, men Entertainment Weekly har talt med flere kilder fra Marvel, der placerer Phoenix som favorit til rollen som superhelte-magiker.

- Guardians of the Galaxy har nu indspillet 500 mio. dollars på verdensplan. I USA har den indspillet 256 millioner dollars, hvilket gør den til sommerens bedst sælgende film.

- Rygtet siger, at kommende film baseret på DC Comics’ tegneserier, ikke må indeholde jokes. Det sker på baggrund af Christopher Nolans succes med de mørke Batman-film og Man of Steel, der følger i samme, dystre spor. Mon der er hold i rygtet?

Bag kameraet

- Et bag kameraet-billede (udsendt via Empire) fra produktionen af Avengers: Age of Ultron viser Joss Whedon instruere Jeremy Renner i dennes nye kostume som Hawkeye.

Bag kameraet

- Et billede fra optagelserne af Batman v Superman: Dawn of Justice viser, at filmen på et eller andet tidspunkt kommer til at foregå i Gotham City. Billedet stammer fra CBM.

- Nu vi er ved Superman... har du altid undret dig over, hvordan Nicolas Cage ville se ud som Manden af stål? Superman Lives var et projekt i 1990erne, som Tim Burton skulle instruere, Kevin Smith skrive og Cage spille hovedrollen i. Her er traileren til den kommende dokumentar 'The Death of Superman Lives', der handler om det kuldsejlede projekt, og den har mange sjove klip og udtalelser.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Den nye Wonder Woman
5 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Harmonicauser/926845

Jo, jeg har da set både Batman trilogien og den seneste superman film, men netop fraværet af humor gør dem mindre underholdende og seværdige for mig (Heath Ledger er dog genial). De første superman og batman film havde masser af humor, men endte med at kamme over i selvironi. Humor er godt, men det må ikke ende med at man ikke tager superhelte universet alvorligt.

Faktisk synes jeg at de seneste Marvel film er begyndt at blive en anelse for seriøse og ligne DC på den front. Fx Iron Man 3, the Winter Soldier, Amazing Spiderman 2, Thor the Dark world, Wolverine og Days of Future Past
..... Faktisk alle Marvel film efter Avengers?!!!! ("Svag gud")

De skal passe på, at det ikke kun er Stan Lee's cameos der skal levere humoren, men Guardians har da heldigvis været et skridt tilbage i den rigtige retning!

Håber meget at Joss Whedon kan få Marvel tilbage på sporet, og har omvendt ikke store forventninger til de nye DC filmatiseringer - men jeg skal se dem alle.

dippegalantuser/922792

...idet jeg synes at det netop er rigtigt fedt, at så mange af de nye superheltefilm er noget mere seriøse i det. Winter Soldier er helt klart årets overraskelse og for mig er Future Past et mesterværk. Guardians er god, langt bedre end Avengers, men hvordan du kan påstå at Iron Man 3 er mere seriøs end sine forgængere, når store dele af filmen er en buddykomedie mellem Iron Man og knægten, samt at det bliver afsløret at den store onde Mandarin blot er en fake, det forstår jeg ikke. Iron Man 3 er - i min optik - mere komedie end sine to forgængere...

Wolverine er da også klasser bedre end Origins-filmen, Thor 2 er ganske rigtigt kedelig, men det var 1'eren nu også. Amazing Spiderman skal jeg ikke udtale mig om. Jeg hoppede af efter den første serie.

Men der er jo humor i både Future Past og Winter Soldier. Eksempelvis nøgenscenen med Wolverine, eller de mange smartass-kommentarer mellem Scarlett og Evans...

dippegalantuser/922792

Citat fra artiklen: "- Guardians of the Galaxy har nu indspillet 500 mio. dollars på verdensplan. I USA har den indspillet 256 millioner dollars, hvilket gør den til sommerens bedst sælgende film."

Den sidste sætning er ikke korrekt. Den burde slutte med et "i USA" for at blive korrekt.

På verdensplan er Guardians of the Galaxy kun den 9. bedst sælgende film.

Her er top 10 for hele verden (i millioner af dollars):

1 - Transformers: Age of Extinction - $1.065,3
2 - Maleficent - $747,8
3 - X-Men: Days of Future Past - $744,9
4 - Captain America: The Winter Soldier - $714,1
5 - The Amazing Spider-Man 2 - $708,3
6 - How to Train Your Dragon 2 - $585,5
7 - Dawn of the Planet of the Apes - $555,4
8 - Godzilla (2014) - $508,0
9 - Guardians of the Galaxy - $503,6
10 - Rio 2 - $495,9

Kilde: http://boxofficemojo.com/yearly/chart/?view2=worldwide&yr=2014&p=.htm

Guardians of the Galaxy er et kæmpe hit i USA, men slet, slet ikke udenfor, hvor den er en af Marvels værst sælgende film i lang tid.

Harmonicauser/926845

At den ikke har solgt så godt uden for USA, gør det jo heldigvis ikke til en dårligere film....

dippegalantuser/922792

...at den var klasser bedre end den totalt overvurderede Avengers.

Men man kan ikke rigtig benægte, at Guardians nok går en del ringere udenfor USA, end filmselskabet havde håbet på...

Generelt skal man jo ikke lade sig styre for meget af hverken salgstal eller anmeldelser, men i stedet forsøge at finde sin egen vej i junglen. Det handler jo ikke om målet, men om rejsen. Eller omskrevet, så handler det jo ikke om den enkelte film, men mere om at få set så mange gode film som muligt...

CINEMANDRUP

Elsker de her super nyheder, som bare hyper en endnu mere indtil filmene kommer.

Joaquin Phoenix som Dr. Strange? Ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til dette rygte. Jeg var faktisk forhåbningsfuld glad for rygtet om Depp som Dr. Strange, idet han om nogle kan lave en figur som er "STRANGE" og yderst mindeværdig. Tror bare ikke Joaquin Phoenix er mærkelig/skør nok til en sådan rolle og at se ham som superhelt vil i den grad overraske mig.

Så det er de dystre toner vs. morsomheder der skal adskille Marvel og DC Comics. Så ved vi da i det mindste det. Det virker bare til at Marvel har fat i den lange ende for tiden, men DC Comics må hellere forsøge at gøre noget uforglemmeligt ud af historien nu hvor den skal være så mørk, så mørk og atter så mørk.

I guder hvor er jeg dog glad for at Nicolas Cage aldrig indfandt sig på skærmen i det superhelte kostume som ovenstående klip viser. Morsomt er det, men hvor er det dog et hæsligt kostume:-)

Jacob

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er begejstret for det her initiativ om fredagen :-)

Skal lige tygge lidt på at den usympatiske kejser fra 'Gladiator' skal spille kirugen Dr. Strange, men det virker uundgåeligt og jeg bare glad for der kommer gang i projektet.

Jeg kan godt forstå DC og Warner Bros. forsøger at distancere sig selv fra Marvel, og det vil være rigtig fint hvis man kan se forskel på de to.

Hawkeye's nye dragt er pragtfuld, og kan næsten ikke vente med at se Clint Bartons karakter blive udviklet i 'Age of Ultron'. Håber han vil mødes med Steve Rogers og The Falcon i 'Captain America 3' året efter :-)

Jeg er oprigtig talt spændt på dynamikken mellem Batman og Superman, og det bliver en udfordring for hele 'Dawn of Justice' at løfte.

Maggie Smith

Ser fandme godt ud med Gotham!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

1 dag siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

1 dag siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

2 dage siden