Cookie- og Privatlivspolitik
Jake Gyllenhaal er en ubehagelig satan

Jake Gyllenhaal er en ubehagelig satan

Trailer til den mørke 'Nightcrawler' 

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Hvor langt vil en desperat mand gå i sin søgen efter succes? Det spørgsmål stiller den mørke thriller 'Nightcrawler', der i dag har fået en ny trailer.

Jake Gyllenhaal spiller den unge, arbejdsløse mand, Lou Bloom, der ved et tilfælde bliver uautoriseret krimijournalist, der jager nattens blodige historier.

Ulykker, overfald og endda mord bliver hans levebrød, hvilket sætter ham på en demoraliseret og ikke mindst ulovlig kurs i L.A.'s natteliv.

Dan Gilroy, der tidligere har skrevet manus til The Bourne Legacy, debuterer som instruktør, mens filmens stil og tema leder tankerne hen på David Cronenbergs tidlige værker.

Nightcrawler får dansk premiere den 16. oktober - besøg filmens profil og brug buzz-o-meteret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

Nok en ubehagelig satan - men en fed skuespiller!

Lulu

Jeg er og blir Jake Gyllenhaal fan, siden Brokeback Mountain.. Og synes som en anden anmelder skriver, at Jake bliver bedre og bedre.
Han synes at blive sin karakter i filmen får i hvet fald mig til at tro på, at rollen han spiller virkelig eksisterer.

Filmen her ser god og spændende ud og er bestemt en jeg skal se, når den kommer på det store lærred.

jan

Det bliver ikke boller for Kohberg eller mini flutes fra hatting, men at Jake Gyllenhaal bare bliver bedre og bedre. Specielt senest med Prisoners overfor Hugh Jackman, som er noget af det bedste de begge har spillet efter min mening og nu med den her(Nightcrawler).
En film der ser rigtig spændende ud, som kan gå hen at vise sig at blive det bedste Gyllenhaal har spillet til dato, når man ser traileren i nyheden, men lad os nu se. Hvis jeg for ret og han fortsætter med den slags præstationer samt skuespil, så bliver det ikke kun hans liv der er forgyldt, men os figurer af samme ordrette farve ved navnet Oscar.

CINEMANDRUP

Troede ikke denne film ville fange mig som den gjorde, men underligt nok sidder jeg med en følelse af, at jeg må se den.

Jeg dyrker specielt stilen og stemningen i traileren, som ser virkelig dyster og medrivende ud. Så syntes jeg også at der var et glimt af Jake Gyllenhaal, i et nærmest American Psycho øjeblik og det virker til at være en anden side af ham end jeg normalt har set. Den mørke side i ham vil frem og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at uddanne sig selv til krimi journalist og gå efter de saftige nyhedshistorier ved at være first-on-scene.

Welcome to the dark side Gyllenhaal.

Bjerg

Den ser faktisk utrolig interessant og ikke mindst relevant ud.

Den skal ses!

Jacob

... men den her trailer rammer et eller andet ømt punkt, og selvom filmen næppe vil radikalt ændrer mit syn på benævnte skuespiller, så kunne jeg godt overveje 'Nightcrawler', der er lidt i stil med 'Prisoners' som jeg grundlæggende var tilfreds med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

8 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter