Cookie- og Privatlivspolitik
Harry Potter-instruktør på tale til 'Fantastic Beasts...'

Harry Potter-instruktør på tale til 'Fantastic Beasts...'

David Yates i søgelyset til næste Rowling-trilogi

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Harry Potter-instruktøren David Yates er ifølge Variety i seriøse forhandlinger med Warner Bros. om at instruere den kommende Harry Potter-spin-off 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'.

I skrivende stund har han travlt med at optage den kommende Tarzan-film. Med intet mindre end fire Harry Potter-film på cv'et vil det dog ikke være mystisk, hvis han er i søgelyset til filmatiseringen af J.K. Rowlings populære trilogi.

Historien i 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' følger forfatteren Newt Scamander, en magizoolog med speciale i mytiske skabninger, og hans unge år i New York.

Handlingen finder sted omtrent 70 år før Harry Potter, og filmen bliver den første, som J.K. Rowling selv har skrevet manuskript til.

Fantastic Beasts and Where to Find Them får dansk premiere den 17. november 2016 - besøg filmens profil og brug buzz-o-meteret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Håber, håber, håber at det virkelig bliver ham.
I mine øjne var han den bedste fortolker af dem alle i HP universet, så det vil med sikkerhed blive et glædeligt gensyn, hvis han siger ja tak til at (gen)skabe J. K. Rowlings univers.

Nikolaj

Hvis det kunne blive ham ville det absolut ikke gøre mig noget, han er den der har lavet de fleste Harry Potter film, og det er nok ham der kende Harry Potter universet bedst ud over Rowling, som jeg ser frem til, at se som manuskript forfatter til filmene.

og hvis det ikke skulle være ham kan man sagtens stadig bruge Chris Columbus, Mike Newell og Alfonso Cuarón.

Chris Columbus som startede det hele, ham synes jeg også ville være et godt match, og Mike Newell som jeg synes har lavet den bedste Harry Potter, men nok desværre blevet for gammel til sådan noget, og Alfonso Cuarón som jeg ved ikke ville lave den første, men man kunne håbe han ville vende tilbage i en af de andre film.

Jeg indrømmer, at Harry Potter og fangen fra azkaban som han instrueret var den dårliste af dem alle, men jeg synes har lavet mange virkelige gode film efterfølgende, så det ville heller ikke gøre mig noget.

Jacob

... udtalte Alfonso Cuarón at han ikke ønskede at vende tilbage til HP-universet, da film med masser af visuelle effekter ikke tiltrak ham for tiden, så ham kan vi hurtig afskrive. Vil give dig fuldstændig ret i at 3'eren er den svageste, så vi var et par stykker som åndede lettede op. Artiklerne blev bragt henholdsvis 20. og 27. maj her på kino.dk - bare søg på 'Alfonso', så findes 'Gravity-instruktør tilbage til Harry Potter?' samt 'Fra Potter-univers til Ondskabens hotel' :-)

CINEMANDRUP

Håber så inderligt at han vil vende tilbage og han kan om nogen forbinde historierne så de hænger sammen på fornem vis.

Krydser fingre.

Maggie Smith

YEEES, KOM SÅ!! HAN ER DEN BEDSTE TIL DET.

Jacob

Det kunne være skønt hvis David Yates ville vende tilbage til det magiske univers, og endnu bedre hvis han tilmed ville lave dem alle tre. Filmene om Harry Potter er fantastiske, men de mange instruktører har også sat vidt forskellige aftryk på serien. Med David Yates er mulighederne langt bedre, for at 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' stilmæssigt hænger sammen med resten, men det skulle være underligt hvis man ikke også griber det an på ny. Det hele er næsten Star Wars agtigt hemmeligt :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

10 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

13 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

22 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter