Cookie- og Privatlivspolitik
Frost-instruktør laver ny film for Disney

Frost-instruktør laver ny film for Disney

Fra animeret eventyr til live action fantasy

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Jennifer Lee, der skrev Vilde Rolf og var medinstruktør på den Oscar-vindende Frost, har fundet sit næste filmprojekt.

Variety kan i dag afsløre, at Lee fortsætter sit succesfulde samarbejde med Disney med en live action-filmatisering af Madeleine L’Engle’s prisvindende ungdomsbog 'A Wrinkle in Time' fra 1962.

Bogen handler om pigen Meg og hendes geniale storebror Charles, hvis far er forsvundet sporløst.

Da søskendeparret finder ud af, at faren, der var videnskabsmand, har arbejdet på en slags tidsmaskine, begiver de sig ud på en eventyrlig rejse for at finde ham. Snart ender børnene på en fremmed planet, der herskes af en gigantisk ond hjerne kaldet The Black Thing.

Disney har arbejdet på filmen siden 2010 og havde oprindeligt hyret Bridge to Terabithia-manusforfatteren, Jeff Stockwell, men nu overtager Lee skrivetjansen.

Hvem der skal instruere 'A Wrinkle in Time' er stadig ukendt, men det skulle ikke undre os, hvis Lee selv tager opgaven, nu hvor hendes sidste film endte med at indtjene 1,2 milliarder dollars. Herfra siger vi bare: "Lad det ske!".


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Momse1958

Hvis den topper Frost, så kan den kun blive go. Historien er der jo.

Jacob

Håber ikke det bliver en ny 'John Carter' fiasko, og skurken er en kæmpe hjerne kaldet The Black Thing. Det kommer til at kræve nogen billeder for at tage seriøs stilling til.

Maggie Smith

Lyder som en rigtig interessant film, glæder mig allerede. Glæder mig personligt over, at Disney laver så meget for tiden!

Helene Østergaard

Tror faktisk, at dette kan gå hen og blive en ret god og sød Disney film! Den lyder spændende nok, og med de rigte skuespillere, instruktørere og manus, kan det gå hen og blive magisk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

2 uger siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

2 uger siden

Aktive debatter