Cookie- og Privatlivspolitik
Er dette de nye Ghostbusters?

Er dette de nye Ghostbusters?

'Ghostbusters 3' forvandles til et reboot - med kvinder!

Stem op!
1
Stem ned!
-4
(reset)

'Ghostbusters 3' bliver sandsynligvis ikke med aldrende udgaver af vore 80er-helte. Sony Pictures overvejer nemlig nu muligheden for at reboote universet med en kvindelig rollebesætning i stedet for.

Paul Feig er favorit til jobbet som instruktør. Han stod bag den Oscar-nominerede komedie Bridesmaids, så Feig virker som et oplagt bud til at instruere et ensemble af kvindelige spøgelsesjægere.

Men hvad så med Dan Aykroyd og Bill Murray? Og idéen om at lade dem give stafetten videre til et yngre hold mænd? Den virker lige nu meget langt væk, selvom Aykroyd og Ivan Reitman nok vil forblive tilknyttet som producenter.

Der er ingen forlydender om, hvem der skal spille med i det nye Ghostbusters-reboot, men Feig har instrueret Melissa McCarthy i snart tre film, så mon ikke hun får en rolle? Om han hiver andre Bridesmaids-skuespillerinder eller Sandra Bullock fra The Heat med ind, må tiden vise.

Derudover rygtes Emma Stone til at spille med, men hun har før været på tale til 'Ghostbusters 3' uden at bide på krogen. Nu har projektet imidlertid skiftet karakter, hvilket giver producenterne fornyet håb for at få stjernen til at medvirke.

'Ghostbusters 3' var oprindeligt planlagt til biografpremiere den 22. maj 2015, men med yderligere omskrivninger af manuskriptet virker denne dato usandsynlig.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
louise

jeg kommer nok ikke til at se den før den ender i fjernsynet mange år efter, men måske kommer der rent faktisk noget godt ud af denne spinkle idé? man er jo blevet overrasket før, så vi må håbe at vi bliver det igen

EmilDinedsenuser/1040524

Og her kommer det igen! Folk der dømmer på rygter! Synes det er sjovt at inden jeg trykkede på dette Nyheder indlæg regnede jeg med at mindst 5 mennesker var igang med at whine om at dette var en dårlig ide osv. Og ja, jeg fik vel hvad jeg havde forventet.
Nå men, JEG vil gerne se dette Reboot og jeg er kold i røven hvem der er at finde i hovedrollen, om det så er damer, babyer eller dyr vil jeg gerne se den, tror fint der kan komme noget godt og underholene ud af det, for der er endnu ikke kommet nogen trailer eller lignende fra filmen så der er teknisk set ikke så meget at brokke over!
Glæder mig!

Yasmin

Jeg føler mig tom for ord når jeg læser denne artikel. JUST NO. Nogen klassikere skal altså bare have lov til at forblive det. Sig hvad du vil, men bridesmade var altså shit.

STOP DIG SELV, SONY!

moyna

Hvis de alligevel skal introducerer nye karakterer til at tage over, hvorfor er det så lige præcist et problem hvis de er kvinder?
Pointen med reboots er jo netop at hylde det originale materiale men på en en ny måde og som passer til et moderne publikum, så det giver da kun mening at den her følger med tiden og repræsenterer nogle grineren spøgelsesstøvsugende badass bitchess :D Det her er da også en mulighed for drenge til at se en kvinde domineret film uden at de føler det er ikke er lavet til dem, det er da kun monster sejt :)
Jeg glæder mig i hvert fald over hvis det sker! At en franchise som der er elsket af mindst lige så mange kvinder som mænd, anerkender sine kvindelige fans er også en totalt fed følelse :D

Jannick

så lad da være og stop dig selv sony

CINEMANDRUP

Den ide havde jeg så lidt set komme. Enten har Sony et særdeles gennemtænkt trumfkort eller også er det sidste patronkammer i russisk roulette der venter.

Det er Ghostbusters vi taler om her. En kultfilm uden lige, som der skal trædes meget varsomt med. Jeg er af den overbevisning, at den tredje Ghostbusters i særdeleshed er en hyldest til Ramis og det skal det også være.

At skulle foretage et så voldsomt skift kommer til at dele vandene føler jeg. Kultfilmene kan hurtigt få en anden mening, når der bliver skiftet ud i kønnene. Jeg kan desværre ikke se filmen for mig med evt. Sandra Bullock eller Emma Stone som Ghostbuster???

Prøv at tænke scenariet igennem, hvis vi skulle reboote alle kultfilm/klassikere for at nævne et par stykker med radikale skift til karaktererne for at nævne et par stykker:

The Matrix: Istedet for Neo, bliver det så nu Naomi

Indiana Jones - som netop står over for et reboot - bliver det så en kvindelig arkæolog med piskeegenskaber, der så skal redde en mand i ny og næ.

Den Gode, Den Onde, Den Grusomme: Kvindelig Western

Expendables 4: No One Fu..s with mamma

Terminator: En kvindelig terminator - I think Not. Det blev så også forsøgt i 3'eren og gud fri mig vel hvor den floppede.

Jeg kunne blive ved. Det skal selvfølgelig læses med et humoristisk glimt i øjet, for jeg går all ind for ligestilling. Det virker bare som et ret så radikalt skift i franchisen, når vi er mange, der har ventet længe på en Ghostbusters 3 og så er dette om muligt castet.

Hvis filmen stod alene og det var et nyt påfund og ikke i franchise med Ghostbusters kunne jeg gå med ombord på tanken, men lad os nu være ærlige. Der er ingen grund til at det skal skifte køn. Du skifter jo heller ikke hele castet ud i Ringenes Herre med kvindelige hobitter, bare fordi den trænger til et reboot. Åh gud det må ikke ske. Fik lige et syn for mit indre: Hobbitten Frida, der skal aflevere en fingerring, men nægter det - sikke en helaftensfilm:-)

Jeg kan så kun håbe på at Sigourney Weaver evt. er med, for hun har været med fra start. Sony har nok desværre mistet mange fans på den udmelding, men nu må vi se hvordan beslutningen giver sig ud. Tænk Positivt, tænk positivt.

Linauser/774152

Synes det lyder som en sjov idé - Bring on some GIRLPOWER!

Jacob

He he, hvad pokker siger man lige til det her? Fri mig vel, det jo ikke fordi det hele pludselig skifter køn, men hallo - det er altså Ghostbusters vi snakker om. Håber Sony ved hvad de har gang i. Der var på et tidspunkt snak om et kvindeligt Expendables team, men det får vi måske på en måde her. Det kunne være Sigourney Weaver havde lyst til at joine, da hun var med i den første Ghostbusters. Det er i hvert fald sikkert den her beslutning vil dele vandene.

Shaolin

Det vil eddermame være sløjt. DROP den tanke, og hiv Aykroyd, Murray, Hudson, Moranis, Weaver og Potts tilbage, og lav en fantastisk hyldest til Ramis. Ellers så glem det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.