Er dette de nye Ghostbusters?

'Ghostbusters 3' forvandles til et reboot - med kvinder!
Billede
(© Universal Pictures)

'Ghostbusters 3' bliver sandsynligvis ikke med aldrende udgaver af vore 80er-helte. Sony Pictures overvejer nemlig nu muligheden for at reboote universet med en kvindelig rollebesætning i stedet for.

Paul Feig er favorit til jobbet som instruktør. Han stod bag den Oscar-nominerede komedie Bridesmaids, så Feig virker som et oplagt bud til at instruere et ensemble af kvindelige spøgelsesjægere.

Men hvad så med Dan Aykroyd og Bill Murray? Og idéen om at lade dem give stafetten videre til et yngre hold mænd? Den virker lige nu meget langt væk, selvom Aykroyd og Ivan Reitman nok vil forblive tilknyttet som producenter.

Der er ingen forlydender om, hvem der skal spille med i det nye Ghostbusters-reboot, men Feig har instrueret Melissa McCarthy i snart tre film, så mon ikke hun får en rolle? Om han hiver andre Bridesmaids-skuespillerinder eller Sandra Bullock fra The Heat med ind, må tiden vise.

Derudover rygtes Emma Stone til at spille med, men hun har før været på tale til 'Ghostbusters 3' uden at bide på krogen. Nu har projektet imidlertid skiftet karakter, hvilket giver producenterne fornyet håb for at få stjernen til at medvirke.

'Ghostbusters 3' var oprindeligt planlagt til biografpremiere den 22. maj 2015, men med yderligere omskrivninger af manuskriptet virker denne dato usandsynlig.