Cookie- og Privatlivspolitik
Danskernes kommende Hollywood-film

Danskernes kommende Hollywood-film

6 internationale film med danske skuespillere

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vidste du, at Kim Bodnia er med i Jon Stewarts første spillefilm, at Nikolaj Lie Kaas medvirker overfor Tom Hardy i en seriemorderfilm, og at David Dencik spiller Emma Watsons far i en mørk thriller om incest?

Nej? Tag det helt roligt, vi guider dig igennem de kommende internationale film med danskere på rollelisten.

Kim Bodnia i 'Rosewater'
The Daily Shows karismatiske vært, Jon Stewart, holdt for nyligt fri fra sit job for at instruere sin første spillefilm. Titlen er 'Rosewater', og på rollelisten finder man Gael García Bernal og Kim Bodnia - hvilket det første billede (se foroven) beviser. Filmen får premiere på Toronto Filmfestival og fortæller den autentiske historie om en journalist, der blev fængslet i Iran i 118 dage, torturet og mistænkt for spionage. Bodnia spiller formentlig en af de ubehagelige torturbødler.

'Rosewater' får amerikansk premiere til november, men det vides endnu ikke, om den kommer til Danmark.

Child 44
Nikolaj Lie Kaas i 'Child 44'
Tom Rob Smiths spændingsroman 'Child 44' er netop blevet filmatiseret med et imponerende cast. Vores egen Nikolaj Lie Kaas og svenskerne Joel Kinnaman, Fares Fares og Noomi Rapace medvirker her side om side med Tom Hardy, Gary Oldman og Jason Clarke. Filmen foregår i Stalins Sovjetunion, hvor en agent fra Ministeriet for Statsikkerhed (Hardy) skal efterforske en række bestialske børnemord, der muligvis har tilknytning til partiets top.

Child 44 får dansk premiere den 7. maj 2015 - besøg filmens profil og brug buzz-o-meteret.

Regression
David Dencik i 'Regression'
The Others-instruktøren, Alejandro Amenábar, fortsætter med at udforske menneskets mørkeste side i filmen 'Regression'. Svensk-danske David Dencik spiller en far, der anklages for at have misbrugt sin datter, men intet kan huske om begivenhederne. Datteren portrætteres af selveste Emma Watson, mens Ethan Hawke spiller sagens efterforsker.

'Regression' får amerikansk premiere til august 2015, men afventer en dansk premiere. 

The Homesman
Sonja Richter i ’The Homesman’

Tommy Lee Jones har instrueret en western med to danskerne, Sonja Richter og David Dencik, på rollelisten. Instruktøren spiller selv en gnaven revolvermand, der skal transportere tre sindssyge kvinder gennem landet. Hilary Swank spiller den andenstørste rolle, mens Meryl Streep også medvirker.

Richter spiller en af de gale kvinder, mens Dencik er hendes husbond, og The Homesman får dansk premiere den 4. december.

Nikolaj Coster-Waldau i 'Gods of Egypt'
Game of Thrones-stjernen har allerede opnået succes i Hollywood, hvilket fortsætter med en hovedrolle i Alex Proyas’ 'Gods of Egypt'. Fantasy-filmen handler om et almindeligt menneske, der tager på en mission i det mytiske Egypten i selskab med en Gud. Nikolaj Coster-Waldau spiller guden Horus overfor Gerard Butler.

'Gods of Egypt' får amerikansk premiere i februar 2016, men den danske premiere er endnu ikke fastlagt.

Birgitte Hjort Sørensen i 'Pitch Perfect 2'
Marie Krøyer-skuespillerinden Birgitte Hjort Sørensen har fået en større rolle i opfølgeren til den populære Pitch Perfect fra 2012. Komedien følger Beca, Fat Amy og resten af acapellagruppens kulørte medlemmer, da de udfordres af en gruppe af udenlandske studerende - heriblandt Hjort Sørensen.

'Pitch Perfect 2' instrueres af skuespilleren 
Elizabeth Banks og har endnu ingen dansk premiere dato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Jeg er frisk på Gods of Egypt med Nikolaj Coster Waldau og Child 44 med Nikolaj Lie Kaas samt den med Emma Watson og vores egen David Dencik

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

7 timer siden
Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

11 timer siden
Antaeus

Jeg synes ret godt om langt de fleste Bond sange.

11 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Waiting on the wall med Sam Smith.

19 timer siden
DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

1 dag siden

Aktive debatter