Cookie- og Privatlivspolitik
Vind møde med Daniel Radcliffe!

Vind møde med Daniel Radcliffe!

Vi udlodder et meet and greet med What If-stjernen

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er lukket, og vinderen har fået direkte besked.

Vinderen blev Christian Mortensen, der fik os overbevist om sin store beundring for Daniel Radcliffe med ordene:

- Jeg var både lykkelig og ulykkelig da den sidste Harry Potter film kom i 2011. Ulykkelig, fordi det eventyr som Daniel har været med til at skabe, var slut efter have været der hele min barndom. Men lykkelig for at prøve at se Daniel i andre film end bare Harry Potter. Daniel ville altid være en del af min barndom, sammen med Harry Potter. Men så længe hans skuespil forsætter, følger jeg ham. Og han vil altid være verdens bedste Skuespiller i mine øjne! Og jeg har så mange spørgsmål til ham, angående hans karriere, og planer for fremtiden. Udover det, ville jeg bare sige tak for at have været så stor en del af min barndom. 

Tusind tak for de mange flotte svar - I har jo alle fortjent at vinde!

____________________________________________

En af filmhistoriens mest indtjenende og populære skuespillere, Daniel Radcliffe, besøger den 13. august Danmark i anledning af gallapremieren på den romantiske komedie 'What If'. 

Du kan nu vinde et eksklusivt meet and greet, hvor du og en ledsager får lov til at møde Radcliffe før I skal se filmen. Ved mødet kan I få en kort snak med og få taget billeder sammen med den karismatiske Harry Potter-skuespiller.

Alt du skal gøre, er at overbevise os om, at DU fortjener at vinde mødet!

Fortæl os - på din helt egen måde - hvorfor du skal møde Daniel Radcliffe! Alle kneb gælder!

Indsend dit bud i kommentarfeltet forneden. Konkurrencen ender søndag den 3. august, og vinderen får direkte besked den 5. august.

What If får dansk premiere den 21. august.

Du kan også deltage i konkurrencen om almindelige billetter til gallaen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine Teglgaard

Til jer der ikke vandt, kan vi anbefale at besøge filmens Facebook-side:
https://www.facebook.com/WhatIfDK?fref=ts
Hvor de også udlodder et meet and greet!

MVH Stine
kino.dk

christian

Det er så fedt!!!! Glæder mig helt vildt! Det bliver den fedeste oplevelse som jeg kan dele med min bror! Nu må det godt blive onsdag D. 13! Har så mange spørgsmål! Mange tak for det her :D!! Det er så surrealistisk!!! Mange mange tak!!

DaviMi

Hej Christian.

Jeg er ked af at skuffe dig, men ville bare lige komme med en advarsel. Normalt får man ikke rigtig mulighed for rent faktisk at mødes med skuespilleren til meet and greet, men kommer bare hurtigt ind i et rum, hvor man siger hej og får taget et billede sammen.

Det kan selvfølgelig være, at det her er anderledes. Men ville bare lige nævne det.

christian

Uanset hvad kommer jeg til at møde ham, hvilket i mine øjne er et ønske der får i opfyldelse. Men tak fordi du nævner det :) !

DaviMi

Det er godt.
Det er også sådan, det skal være (;

christian

Går i opfyldelse* :D

lollipop

Hvem er vinderen ?????

R.Suser/1150026

Fedt, ikke nok med at jeg indsendte mit svar en halv time forsent, det var også den forkerte konkurrence.. Undskyld mig mens jeg går ud og slår hovedet mod en væg -.-

R.Suser/1150026

Det er ifølge Daniel Radcliffe det spørgsmål han stiller sig selv når han skal vælge filmroller. Han kalder det 'Michael Fassbender-testen'. Og der er da heller ingen tvivl om at begge skuespillere hælder mest til de lidt skæve og uforudsigelige roller, og virker til virkelig at elske skuespillet og vælger roller som udfordrer og udvilker dem som skuespillere, i stedet for bare at gå efter de roller der kan indbringe dem flest penge.

I Daniel Radcliffes tilfælde er penge selvfølgelig heller ikke nogen bekymring. I princippet kunne han jo leve trygt og godt resten af sit liv uden nogensinde at skulle løfte en finger igen. Men jeg tror at han selv føler at han har noget at bevise. Han vil ikke blive endnu en falleret barnestjerne, han vil ikke ende som en joke. Men det tror jeg nu heller aldrig at han gør.

Jeg må dog indrømme at jeg nogle gange når jeg har set Harry Potter-filmene har tænkt, på trods af at være en kæmpe fan, "ja, nogen Oscar-vinder bliver han aldrig". Men man skal aldrig sige aldrig! Hvem skulle have troet at Jonah Hill i dag kan kalde sig "dobbelt Oscar nomineret skuespiller", eller at Matthew McConaughey skulle ende med at blive en seriøs og respekteret skuespiller og endda vinde en Oscar for bedste mandlige skuespiller. Desuden synes jeg at man, bare siden Harry Potter filmene, har kunnet se en udvikling og forbedring i Radcliffes skuespil, han virker mere afslappet, mindre stiv, mere modig, og som om at han generelt hviler i sig selv. Måske har hans erfaringer på de skrå bredder givet ham lidt ekstra selvtillid og tro på hans evner som skuespiller. Og så skal man huske på at han jo kun var en teenager da han indspillede de fleste af Harry Potter-filmene.

Nå, men for at komme til sagen, så synes jeg at Daniel Radcliffe forsat skal blive ved med at vælge udfordrende roller og udforske forskellige genrer. Jeg kan se at mange har skrevet at de synes at han skal lave noget andet end Harry Potter. Jeg vil ikke bruge tid på at remse alle de roller som han har spillet op, men ved bare at kaste et enkelt blik på hans Imdb-side kan man jo se, ikke bare hvor hårdt han har arbejdet siden HP, men også hvor mange forskellige slags roller han har spillet siden 2011.

Hvis jeg skal nævne nogle specifikke typer roller jeg gerne vil se ham spille, så vil jeg, som en af dem der aldrig fik set ham i How to Succeed in Business Without Really Trying på Broadway, først og fremmest gerne se ham i en musik-film hvor han kan få vist sine musikalske talenter. Ikke nødvendigvis en musical, men måske en rockmusik film. Jeg ved at Daniel Radcliffe selv elsker punk-rock musik, og jeg kan huske at han engang i interview nævnte at han havde fået en guitar at hans HP-medspiller og gode ven og mentor, Gary Oldman, som også gav ham et par lektioner. Hvor god han endte med at blive, ved jeg dog ikke noget om. Men det ville være fedt at se ham spille en rockmusiker, måske endda overfor netop Gary Oldman, evt. som den yngre og ældre udgave af den samme karakter. Han kunne måske også spille en fordrukken ung musiker, cliche, I know, men jeg kunne godt tænke mig at se ham gøre brug af sine personlige erfaringer med alkohol misbrug, som vi fik en forsmag på i indie-bandet Slow Club’s musikvideo “Beginners”.

Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at se ham i noget virkeligt klassisk engelsk, som et periode/costume-drama. Måske Jane Austen eller Charles Dickens. Den første film jeg nogensinde så ham i var David Copperfield, som han indspillede før den første Harry Potter film. Ville rigtig gerne se ham i noget i den stil igen. Eller måske endda Shakespeare, enten på film eller i teatret.

Noget andet jeg ville ønske at han gjorde lidt mere i, er tv-serier. Jeg ved at han engang sagde at han godt kunne tænke sig at være med i Glee, før Glee blev en joke, så jeg ved at han kunne være interesseret i en mindre rolle i en tv-serie.

Han er, ifølge sig selv, en kæmpe nørd. Jeg så engang et interview hvor han sang en mega lang, ret nørdet sang, som Sheldon synger i serien, The Big Bang Theory. Sangen hedder “The Elements” og er en lang opremsning af ALLE grundstofferne i det periodiske system. Så jeg ville elske at se ham i en serie som The Big Bang Theory, evt. hvor han spillede sig selv ligesom Wil Wheaton gør. Ellers kunne jeg også sagtens finde ham troværdig i en rolle som fysiker, da han virker meget intelligent. Jeg så ham engang i Stephen Frys quiz show, QI, og jeg har ikke set nogen andre deltagere i det show, som kunne svare og give så uddybende svar på så mange spørgsmål. De andre deltagere, og Stephen Fry selv, var meget overraskede, og blev ved med at spørge ham "Hvor ved du sådan noget fra?!"

En anden serie, som jeg helt vildt godt kunne tænke mig at se ham i er Game of Thrones. Jeg ved ikke hvad han skulle spille deri, men da Daniel Radcliffe er en travl og efterspurgt ung herre og derfor højst sandsynligt ikke vil forpligtige sig til at spille den samme rolle over en længere periode, ville Game of Thrones sikkert passe godt til ham, da de fleste karakterer alligevel dør i løbet af få afsnit.

Han har også før sagt at han en dag godt kunne tænke sig at spille en transvesit. Det kunne også være rigtig spændende, og en udfordring for ham. Jeg ville elske at se ham i en rolle a la Jared Letos i Dallas Buyers Club, og se hvor langt hans talent rækker.

Generelt synes jeg at han skal bestræbe sig på at spille alle slags roller mindst én gang.

Jeg ved at han gerne vil bevise overfor alle at han ikke bare var heldig da han blev castet som Harry Potter. Folk skal ikke kunne sige at han er kommet sovende til hans success.

Jeg kunne også godt forestille mig at han en dag kunne finde på at kaste sig over hel anden slags rolle, nemlig rollen som instruktør. Skuespillere bliver tit gode instruktører fordi de ved hvordan det er at modtage instruktion og han har også altid interesseret sig for arbejdet bag kameraet.

Film/roller jeg synes han skal holde sig langt fra: Remakes, prequels og biografi-film.

Da han tydeligvis ser op til Fassbender, som også er en af mine yndlingsskuespillere, synes jeg også at det kunne være vildt fedt at se dem i en film sammen. Måske i X-men filmene. Hvis han skulle spille med i en superhelte-film ville det måske også være bedre hvis det var en film med en ensemble-cast som f.eks. X-men, da der derfor ville være mindre pres på Daniel og lavere risiko for ham hvis filmen skulle blive en fiasko.

Wow kiggede lige på klokken. Fedt... nu er det forsent. Nå, whatever, sender det ind alligevel. Nu har jeg brugt så lang tid på at skrive det.

Simone

Kære Kino
Sikke en mulighed i giver Daniel Radcliffe fans, det er fantastisk. Jeg vil prøve at gøre det her kort og skrive de vigtigste grunde til, hvorfor netop jeg fortjener at vinde mødet.
Jeg er en kæmpe fan af Daniel Radcliffe, som alle andre sikkert også er her. Jeg har fulgt ham siden hans første Harry Potter film, hvor jeg siden der har haft en stor interesse i at møde ham. Jeg har flere gange forsøgt at møde ham, men uden held, derfor føler jeg dette er min sidste udvej. Som Harry Potter bøgerne, blev jeg samtidig også betaget af Harry Potter filmene og ikke mindst Daniel Radcliffe. Han har været en af årsagerne til, at jeg dengang fandt min bedste veninde gennem ham, og den dag i dag er vi stadig veninder. Vi gik i samme klasse i 8 år i folkeskolen uden rigtig at snakke sammen, pludselig en dag faldt vi snak om Harry Potter og Daniel Radcliffe, som vi begge var fan af, her startede vores venskab og har varet i ikke mindre end 9 år nu.

Ud over Daniel Radcliffes roller i hans film, er jeg meget fascineret af hans virkelige jeg. Gennem flere interviews har jeg observeret, at han er en person, som er helt nede på jorden, som har været en af årsagerne til, at jeg stadig efter Harry Potter filmene har fulgt hans film. Hans egen karakter afspejler sig godt med min og min venindes, hvilket har gjort, at jeg har stræbet efter at møde ham for bare kunne udveksle nogle enkelte ord.

Jeg fandt min bedste veninde pga. Daniel, og det vil være en kæmpe oplevelse at møde ham sammen med min veninde, som også vil få stor glæde i, at jeg vinder dette møde med ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

1 dag siden
Heine

Tak for deling!

1 dag siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

4 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 uge siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 uge siden

Aktive debatter