Svensk kvindelig hovedrolle i 'Mission: Impossible 5'

- Alec Baldwin er muligvis også ombord
Billede
(© Starz)

Tom Cruise, der lige nu er aktuel i de danske biografer med Edge of Tomorrow, skal snart i gang med at optage det femte kapitel i Mission: Impossible-serien. Og nu er den nye kvindelige hovedrolle fundet.

Svenske Rebecca Ferguson springer til, efter Jessica Chastain for nylig valgte at takke nej. Karakteren er eftersigende en kvindelig lejemorder, der samarbejder med Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner og resten af holdet.

Den blonde skuespillerinde er bedst kendt fra sin Golden Globe-nominerede titelrolle i miniserien 'The White Queen' og er snart aktuel over for The Rock i Hercules.

Alec Baldwin er også blevet del af operation umulig, da den 56-årige stjerne er blevet tilbudt rollen som den nye CIA-chef. Om den oprindelige Jack Ryan vælger at bleve del af team-Ethan Hunt, er stadig ikke bekræftet.

Christopher McQuarrie, der også arbejdede med Tom Cruise på Jack Reacher, skal instruere. Og til de, der ikke synes, at ’Jack Reacher’ var verdens bedste film, kan det tilføjes, at McQuarrie også er manden, der skrev The Usual SuspectsValkyrie og 'Edge of Tomorrow'.

Mission: Impossible 5 får dansk premiere den 28. januar 2016.