Cookie- og Privatlivspolitik
Morderisk bevismateriale fra 'Kvinden der forsvandt'

Morderisk bevismateriale fra 'Kvinden der forsvandt'

Ben Affleck ligner mere og mere en morder

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

David Fincher har kastet sig over filmatiseringen af Gillian Flynns storsælgende og svært effektive roman Kvinden der forsvandt (Gone Girl).

Thrilleren får dansk premiere den 23. oktober, og i går aftes udkom fire teaser-plakater, der forestiller bevismateriale fra filmens centrale sag.

Et par trusser, en lap fra en dagbog, et billede og en kniv. Det diskriminerende materiale tegner ikke godt for Nick Dunne (Ben Affleck), hvis kone Amy (Rosamund Pike) forsvinder på deres bryllupsdag. Sagen ligner mere og mere et mordmysterium og Nick den hovedmistænkte.

Hvem den skyldige er, ved kun de, der har læst bogen... og måske ikke engang de. Fincher og filmholdet har nemlig eftersigende lavet større ændringer ved slutningen, således at bogens fanskare ikke kan tage noget for givet.

Udover Affleck og Pike medvirker Scott McNairy, Neil Patrick Harris, Carrie Coon, Tyler Perry og selveste frk. Blurred Lines, Emily Ratajkowski.

Kvinden der forsvandt/Gone Girl

Kvinden der forsvandt/Gone Girl

Kvinden der forsvandt/Gone Girl

Kvinden der forsvandt/Gone Girl

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Her er David Fincher for alvor på hjemmebane. High Suspense Thriller som jeg elsker det. Gone Girl ser i den grad nervepirrende ud og han holder samme høje stil som han altid gør:-)

I min bog får den et kryds for SKAL se.

satisfythecrave

Den ser virkelig god ud. Ser ud til at Fincher, som forventet, har holdt sig tro til bogen, men samtidig også har formået at sætte sit eget præg på historien – noget som han er mester i (og som andre instruktører burde tage lære af).

Hvorfor man har givet den en dansk titel er for mig komplet uforståeligt. Navnet "Gone Girl" er ikke ligefrem kvantefysik, og man må formode, at filmens gængse publikum forstår engelsk.

Synes desuden, at det er ret uretfærdigt, at vi skal vente næsten tre uger ekstra på at få lov til at se den... Jeg vil også se den den 3. oktober.

Jacob

Kender ikke noget til romanen, men filmen minder om sidste års Prisoners. David Fincher er i dag en thrillerens mester, og vi får at se om det falder i god jord hos fansene med de mulige ændringer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

2 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter