Cookie- og Privatlivspolitik
Jesus og hemmelighedernes kammer?

Jesus og hemmelighedernes kammer?

Harry Potter-producer vil filmatisere den sande historie om Jesus

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Produceren bag alle otte Harry Potter-film, David Heyman, har et nyt stort projekt på tegnebrættet: En filmatisering af religionsforskeren Reza Aslans kontroversielle bestseller 'Zealot: The Life and Times of Jesus of Nazareth' fra sidste år. Det skriver Deadline.

Bogen skabte megen debat, fordi den piller de kristne myter fra hinanden og i stedet præsenterer den historiske person Jesus.

Mange var utilfredse med fremstillingen af den jødiske tømrer som en analfabet og nationalistisk oprører mod den romerske besættelsesmagt.

Manuskriptet bliver skrevet af James Schamus, forfatteren bag så forskellige film som Tiger på spring, drage i skjul og Hulk. Flere store instruktører har vist interesse for projektet, men ingen er blevet valgt endnu.

Jesus-filmen kommer ridende på den bølge af religiøse film, som vi ser i biograferne for tiden, fx Noa med Russell Crowe fra april og Ridley ScottExodus, som kommer til december.

Bliver det spændende med en film om den virkelige Jesus? Hvem synes I bør spille den kontroversielle rolle?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Hvem fanden kender egentlig den RIGTIGE historie? Sådan cirka INGEN. Så stop dog!

Mikkel Poulsen

Altså Noa kunne jeg rigtig godt li med Russell Crowe den udkommer på blu-ray & dvd 21 August! og jeg ser frem til Exodus af Ridley Scott og med Christian Bale i hovedrollen som Moses håber snart der udkommer en trailer fra filmen men i mellem tiden er der frigivet nogle stills http://www.heyuguys.com/christian-bale-rides-action-moses-new-still-ridl... ellers til næste år April hvis det er sandt udkommer Mary historien om Jesus mor http://www.imdb.com/title/tt0949757/?ref_=fn_al_tt_1 med Ben Kingsley som King Herod og det skulle være en Prequel til The Passion Of The Christ 2004

Jacob

Jeg bliver sjældent fanget af den her type film, og jeg tænker det måske kunne blive noget i samme dur som med The Passion of Christ af Mel Gibson, og den er sgu allerede 10 år gammel. Jeg er meget forsigtig anlagt når nogen forsøger, at gøre en religiøs person eller begivenhed "historisk korrekt", men det er da at foretrække frem for 'fantasy' Noa.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter