Cookie- og Privatlivspolitik
Jesus og hemmelighedernes kammer?

Jesus og hemmelighedernes kammer?

Harry Potter-producer vil filmatisere den sande historie om Jesus

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Produceren bag alle otte Harry Potter-film, David Heyman, har et nyt stort projekt på tegnebrættet: En filmatisering af religionsforskeren Reza Aslans kontroversielle bestseller 'Zealot: The Life and Times of Jesus of Nazareth' fra sidste år. Det skriver Deadline.

Bogen skabte megen debat, fordi den piller de kristne myter fra hinanden og i stedet præsenterer den historiske person Jesus.

Mange var utilfredse med fremstillingen af den jødiske tømrer som en analfabet og nationalistisk oprører mod den romerske besættelsesmagt.

Manuskriptet bliver skrevet af James Schamus, forfatteren bag så forskellige film som Tiger på spring, drage i skjul og Hulk. Flere store instruktører har vist interesse for projektet, men ingen er blevet valgt endnu.

Jesus-filmen kommer ridende på den bølge af religiøse film, som vi ser i biograferne for tiden, fx Noa med Russell Crowe fra april og Ridley ScottExodus, som kommer til december.

Bliver det spændende med en film om den virkelige Jesus? Hvem synes I bør spille den kontroversielle rolle?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Hvem fanden kender egentlig den RIGTIGE historie? Sådan cirka INGEN. Så stop dog!

Mikkel Poulsen

Altså Noa kunne jeg rigtig godt li med Russell Crowe den udkommer på blu-ray & dvd 21 August! og jeg ser frem til Exodus af Ridley Scott og med Christian Bale i hovedrollen som Moses håber snart der udkommer en trailer fra filmen men i mellem tiden er der frigivet nogle stills http://www.heyuguys.com/christian-bale-rides-action-moses-new-still-ridl... ellers til næste år April hvis det er sandt udkommer Mary historien om Jesus mor http://www.imdb.com/title/tt0949757/?ref_=fn_al_tt_1 med Ben Kingsley som King Herod og det skulle være en Prequel til The Passion Of The Christ 2004

Jacob

Jeg bliver sjældent fanget af den her type film, og jeg tænker det måske kunne blive noget i samme dur som med The Passion of Christ af Mel Gibson, og den er sgu allerede 10 år gammel. Jeg er meget forsigtig anlagt når nogen forsøger, at gøre en religiøs person eller begivenhed "historisk korrekt", men det er da at foretrække frem for 'fantasy' Noa.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

5 timer siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

22 timer siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

1 dag siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter