Cookie- og Privatlivspolitik
Computerspillet 'Space Invaders' filmatiseres

Computerspillet 'Space Invaders' filmatiseres

...og nej, det er ikke en joke

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har købt rettighederne til det 36 år gamle computerspil 'Space Invaders' og har allerede skudt produktionen i gang.

Nu er filmatiseringer af computerspil jo ikke noget nyt, men til trods for at computerspil-til-film-film sjældent klarer det særligt godt, fortsætter Hollywood ufortrødent jagten på det spil, der vil passe perfekt som film.

Du kender nok 'Space Invaders' og derfor ved du også, at spillet ene og alene går ud på, at du styrer et rumskib i bunden af skærmen, hvis opgave det er at skyde rumvæsner i stykker, inden de når frem til dig.

Som sådan satser 'Space Invaders' på hysterisk ensformig action viklet ind i en stort set ikke-eksisterende historie. Med andre ord, den perfekte sommerblockbuster. 

Det mest sandsynlige er, at Warner Bros. har tænkt sig at bygge en historie op, der har lidt mere indhold og som udvider spillets smalle univers og baner vejen for noget rum-smadder.

Det mest usandsynlige (men umiddelbart mere underholdende) er, at Warner Bros. filmatiserer filmens univers 1:1. I så fald ville vi i hvert se frem til scenen, hvor helten opdager, at hans rumskib kun kan flyve sidelæns og kun indenfor en strækning af cirka 100 meter. 

Indtil videre er der en håndfuld producenter tilknyttet projektet, såsom Akiva Goldsman (Constantine, I Am Legend) og Joby Harold (Edge of Tomorrow).

Filmen venter ikke overraskende stadig på en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det bliver da en anderledes oplevelse, når denne skal filmatiseres. Historiemæssigt regner jeg ikke med det helt store, men jeg kan jo blive positivt overrasket. Det lyder ihvertfald til en omgang rumaction. Måske noget i stil med Tron eller Battleship.

Spillet er morsomt og nostalgisk - lad os håbe at filmen kan ramme samme magi.

Jacob

Jeg kan på ingen måde sige jeg er spor overrasket, men min umiddelbare indskydelse er det kunne blive noget i stil med World Invasion: Battle of Los Angelse.

dippegalantuser/922792

...til spillet som filmen "Battleship" havde. Altså, hvor man indbygger en sekvens, hvor spillet så nogenlunde bliver repræsenteret på en "kreativ" måde.

I Space Invaders kan det let lade sig gøre med et automatiseret kanon- og missilforsvarssystem.

Battleship havde sine klokkeklare fejl og mangler og var ikke ligefrem et mesterværk, men det var nu ikke selve "spilsekvensen" der trak filmen ned...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Haha... ja, Mosasaurus er virkelig også et godt bud på 'Afslut sætningen'.

1 dag siden
Michael

Ligesom i selv nævner er jeg enig med Jaws er den bedste på den front, og siden den film har genren (hvis man kan kalde det for en genre) ikke haft

1 dag siden
Camillauser/138272
Camillauser/138272

De har undladt at betale husleje.

2 dage siden
Antaeus

Og det noget mere rigtige tal, der skal slås hvis Jaws skal vippes af pinden er ikke 470 millioner dollars, men selvfølgelig hvad det svarer til i

3 dage siden
Michael

Dejligt at se så 4 forskellige film får den mulighed, det er helt sikkert også nogen jeg skal se på et tidspunkt, især Før frosten har jeg ventet p

3 dage siden

Aktive debatter