Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Cruise i Star Wars-cameo?

Tom Cruise i Star Wars-cameo?

To vilde rum-nyheder rammer nettet

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)

The Sun har netop afsløret, at Tom Cruise har mødt J.J. Abrams vedrørende en cameo i den kommende Star Wars: Episode VII.

Om rygtet har noget på sig, finder vi ud af, når science fiction-filmen får premiere i 2015... og måske endda før, men Disney har indtil videre ikke afvist rygtet.

Koblingen mellem Cruise og George Lucas' stjernekrig virker umiddelbart langt ude, men Abrams og Cruise leverede flot kemi på Mission: Impossible III, så alt kan ske.

Dagens anden vilde Star Wars-nyhed er, at canadiske David Cronenberg engang blev tilbudt at instruere en af Star Wars-filmene.

Dette fortalte den canadiske body horror-instruktør forleden ved Provincetown Film Festival.

Hvilken af de forrige klassikere, der var tale om, vidste Cronenberg ikke engang selv. Han takkede blot ”nej tak”, eftersom han ikke ønskede at lave andre folks materiale.

Mon ikke det var Return of the Jedi (1983), der også blev tilbudt til og afvist af David Lynch i sin tid. De to kult-dyrkede instruktører er trods alt ikke langt fra hinanden ud fra et konventionelt Hollywood-perspektiv.

Nå, hvad siger I til dagens Star Wars-nyt? Ville det være fedt med en Tom Cruise-cameo? Og er det ærgerligt, at hverken Cronenberg eller Lynch gav rumsagaen en chance?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

Tom Cruise hører ikke til i Star Wars, de skulle heller til at hive Samuel L. Jackson med i det igen!

Fauzia

Fremragende skuespiller, men det betyder ikke at han skal medvirke i Star Wars.. han er bare ikke Star Wars materiale.

Kim

Altså... jeg har ikke noget imod TC som skuespiller, faktisk tværtimod, men en cameo i en Star Wars film ??? Hell no !!! En seriøs rolle, ja... men det andet er altså bare for useriøst ...især for os sci-fi connaisseure ! Det vil jo fuldstændigt ødelægge Star Wars' gode ry og rygte !

Patrick

Det er en cameo så jeg er sådan set ligeglad. Han vil højest få et par minutter på skærmen så det vil jo ikke have nogen indflydelse på filmen.

CINEMANDRUP

Hvis nogen havde spurgt mig om jeg kunne forestille mig Tom Cruise i en Star Wars film havde jeg grint min røv i laser. Nu hvor det så florere som rygte skal jeg holde lattermusklerne tilbage.

Tom Cruise er en god skuespiller og skureroller kan han også klare, hvilket han har vist med stor overbevisning. Jeg føler blot ikke, at han er Star Wars materiale bare fordi, at han kan finde ud af at svinge et sværd - kanont billede iøvrigt i toppen med the last samurai:-)

Når det så er sagt, ville det ikke ødelægge min oplevelse af den kommende Star Wars film, hvis han blot havde en lille cameo. Såfremt han skal optræde i filmen ber jeg til Star Wars guderne om at han ikke skal være jedi, men lad ham dog istedet få en kort cameo rolle med en mørk side så. Helst så jeg ham uden deltagelse i franchisen, men dette kunne godt gå hen og være et rygte der var hold i.

Wayne

Jeg synes det ville være genialt at give Tom Cruise en rolle på den mørke side - at han kan spille en glimrende skurk, det har vi jo set i Collateral.

Mickey

Man kan sige hvad man vil om Tom Cruise, men manden er en utrolig dygtig skuespiller, og han er mega sej, så det ville da være fedt at se ham i Star Wars! :D

Jacob

Lad os håbe det her rygte ryger ud med badevandet, for selvom J.J. Abrams og Tom Cruise havde et godt samarbejde på Mission Impossible III, så er han altså bare en falmet stjerne. Hvis uheldet alligevel skulle overgå Star Wars, så lad os håbe det bliver ultrakort spilletid. Men ellers godt tænkt med The Last Samurai ;-)

Antaeus

Cruise er en god skuespiller og om han får nogle sekunders cameo eller ej betyder ikke noget for min nydelse af filmen.

Litvan

Nu er Tom ikke en dårlig skuespiller, men ja, jeg er nok så tilpas stor Star Wars fan at se ham i en rolle i filmen ville bare være forkert.. han passer slet ikke ind i det univers, og da SLET IKKE hvis man gjorde ham til jedi.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

1 dag siden
Heine

Tak for deling!

1 dag siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

3 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 uge siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 uge siden

Aktive debatter