Tom Cruise i Star Wars-cameo?

To vilde rum-nyheder rammer nettet
Billede
(© Fan art)

The Sun har netop afsløret, at Tom Cruise har mødt J.J. Abrams vedrørende en cameo i den kommende Star Wars: Episode VII.

Om rygtet har noget på sig, finder vi ud af, når science fiction-filmen får premiere i 2015... og måske endda før, men Disney har indtil videre ikke afvist rygtet.

Koblingen mellem Cruise og George Lucas' stjernekrig virker umiddelbart langt ude, men Abrams og Cruise leverede flot kemi på Mission: Impossible III, så alt kan ske.

Dagens anden vilde Star Wars-nyhed er, at canadiske David Cronenberg engang blev tilbudt at instruere en af Star Wars-filmene.

Dette fortalte den canadiske body horror-instruktør forleden ved Provincetown Film Festival.

Hvilken af de forrige klassikere, der var tale om, vidste Cronenberg ikke engang selv. Han takkede blot ”nej tak”, eftersom han ikke ønskede at lave andre folks materiale.

Mon ikke det var Return of the Jedi (1983), der også blev tilbudt til og afvist af David Lynch i sin tid. De to kult-dyrkede instruktører er trods alt ikke langt fra hinanden ud fra et konventionelt Hollywood-perspektiv.

Nå, hvad siger I til dagens Star Wars-nyt? Ville det være fedt med en Tom Cruise-cameo? Og er det ærgerligt, at hverken Cronenberg eller Lynch gav rumsagaen en chance?