Cookie- og Privatlivspolitik
Svensker skal spille dansker

Svensker skal spille dansker

Alicia Vikander er tæt på både 'The Danish Girl' og Michael Fassbender

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Alicia Vikander har gang i en helt masse projekter for tiden, og nu er yderligere to tilføjet til hendes jobliste.

Svenskeren skal muligvis spille en rolle i filmen 'The Danish Girl', og samtidig er hun tæt på en aftale om at spille over for Michael Fassbender i 'The Light Between Oceans'.

Det er Deadline, der kan rapportere de gode nyheder for Vikander-fans, som vil se mere med hende efter En kongelig affære og Anna Karenina.

'The Danish Girl' handler om Einar Wegener, der blev den første person til at få foretaget en kønsskifteoperation. Filmen er baseret på en roman fra 2000, instrueres af Tom Hooper (Kongens store tale), og har Eddie Redmayne på rollelisten.

'The Light Between Oceans' er baseret på M.L. Steadmans roman om en fyrmester og hans kone, der finder en baby, som de tager til sig som deres eget barn.

Udover disse to projekter er Vikander med i en lang række øvrige film, som hun enten er ved at indspille eller allerede er færdig med: 'Son of a Gun', 'Ex Machina', Seventh Son, The Man from U.N.C.L.E. og 'Tulip Fever'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Tom Hooper som instruktør? Virkelig? Orker næsten ikke, at en så vigtig film bliver ødelagt af hans inkompetente kameraføring.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Jeg er allerede helt vild med konceptet omkring, at man kan komme ind i andre folks drømme og ændre om på dem. Godt nok er dette ikke Pixar...

16 timer siden
Rasmus/Musen

Ghostbusters er så meget tilbage igen. Jeg vil simpelthen bare ud og fange mig en helt masse spøgelser i biografen nu.

19 timer siden
Rasmus/Musen

Det skal nok blive en fed prisuddeling 2020!
;-)

19 timer siden
Felix

Ja, den er baseret på et superhelteunivers der hedder Batman, men man ser absolut ingen superkræfter eller superhelte-action i Joker.

21 timer siden
Alexander

Udover en film der foregår for længe siden i en galakse langt, langt borte - så er denne hér så absolut på "Skal-Se"-listen :-)

1 dag siden

Aktive debatter