Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #3

Superfredag #3

Udpluk af ugens superheltenyheder

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Fredag er over os, og det betyder et overblik over ugens superheltenyheder.

- DC Comics og Warner Bros. er ved at rulle deres fælles, filmiske univers ud, og det ser ud til, at Justice League bliver rykket et år frem. Dermed vil den få premiere i 2017 i stedet for 2018. Således kommer rækkefølgen af DC-film til at se sådan ud, hvis man skal tro rygterne:

Maj 2016: Batman v Superman: Dawn of Justice
Juli 2016: Shazam
Julen 2016: Sandman
Maj 2017: Justice Leauge
Juli 2017: Wonder Woman
Julen 2017: Flash og Green Lantern-film (team-up)
Maj 2018: Man of Steel 2 (den næste solofilm med Superman)

- Ifølge Ain't It Cool News er verdenspremieren på The Amazing Spider-Man 3 blevet rykket fra den 10. juni 2016 til en uspecificeret dato i 2017. Det skyldes eftersigende, at instruktør Marc Webb har et andet projekt i mellemtiden, og at Sony ikke fik indfriet box office-forventningerne til The Amazing Spider-Man 2.

- En australsk Batman-fan ved navn Zac Mihajlovic har brugt to år på at bygge en totalt lovlig Batmobile, som han poserer med på et billede, hvor han også er iført et af de flotteste Batman-kostumer, vi har set.

Batmobile

Batmobile

- Når vi nu er ved Batman, så har Warner Bros. Tours i Burbank, Californien, tilføjet en Batman-udstilling. Det sker i anledning af den kappeklædte superhelts 75 års jubilæum. Man får jo helt lyst til at tage af sted...

Batman Tour

Batman Tour

Batman Tour

Batman Tour

Batman Tour

- Vi slutter denne uges superfredag af med nogle karakterplakater fra Guardians of the Galaxy, der får premiere den 31. juli.

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christina Schou Willumsen

Fedt at se en plan over kommende DC film. De har nemlig meget de skal indhente.
Marvel er så mange film foran, og kun Batman-trilogien kunne tage kampen op mod Marvels univers. Spiderman-filmene er slet ikke i samme liga, og henvender sig til et meget mere naivt publikum.

Glæder mig til flere udspil fra DC's side :)

Ollie

Jeg elsker superhelte film, og glæder mig helt vildt meget. Min ynglings superhelt er nok Iron Man, men fra DC er Flash. Så glæder mig Flash og Green Lantern.

CINEMANDRUP

Sikke dog herlige nyheder i forbindelse med superhelte nyt - så utrolig mange superhelte på tegnebrættet og i produktion at det ikke er til at forstå. Er ret godt tilfreds med det midlertidige line-up af film, som nok bliver ændret et utal af gange endnu.

Al respekt til den inkarnerede batman fan der har brugt så lang tid på batmobilen. Hvor fedt er det lige at have en fuldt lovlig batmobil at køre rundt i. Hatten af for manden, det fortjener sku hyldest. Apropos hyldest så skal der jo også lyde et stort tillykke til vores superhelt Batman for 75 års jubilæum snart. Det kunne være vildt fedt at se selve udstilingen igennem 75 års for tro tjeneste til at dele øretøver ud.

Elsker de plakater for Guradians of the Galaxy. De hyper i den grad min interesse for nok engang at fastslå at denne film bliver et brag og må opleves.

Jacob

Jeg troede ellers Wonder Women skulle komme før Justice League, og havde til dato ikke hørt om Shazam og Sandman - skal de nu være medlemmer af DC's superhelte-team? Selvom Lynet og Grønne Lygte vil blive optaget senere, så er det lidt underligt de ikke skal være med fra start af. Er det pga. Warner Bros. stadig har traumer efter det første forsøg, og at man udover TV-serien med Arrow nu også kommer med en om The Flash? Måske Zack Snyder kunne låne Zac Mihajlovic's dragt, he he.

Ikke så pokkers overrasket over at The Amazing Spider-Man 3, og er 4'eren nu endnu mere i fare? Det får vel næppe indvirkning på Venom og Sinister Six.

De karakterplakater til Guardians of the Galaxy er jeg vild med, for elsker bare de her hidsige parletfarver.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

10 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

2 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

3 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 dage siden

Aktive debatter