Cookie- og Privatlivspolitik
Shane Black instruerer ny 'Predator'

Shane Black instruerer ny 'Predator'

OPDATERET: Sarkasme i junglen

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

OPDATERET: Det er nu officielt, at filmen bliver en fortsættelse (og ikke et reboot) samt at Shane Black skal instruere og skrive første udkast. Fred Dekker (Monster Squad) skal skrive selve manuskriptet.

___________________________________________ 

Har verden virkelig brug for et nyt Predator-reboot? Når Shane Black står bag, ja, så har vi!

The Hollywood Reporter overraskede de fleste, da filmmediet i går aftes kunne afsløre, at Black er frontløber for en ny omgang død-i-junglen.

Manuskriptforfatteren specialiserer sig i blandingen mellem kæk humor og effektiv action - se bare Dødbringende våben, The Last Boy ScoutThe Long Kiss Goodnight og Kiss Kiss Bang Bang. Derudover har han haft stor succes som instruktør med bl.a. Iron Man 3 fra sidste år.

Forholdet mellem den intergalaktiske dusørjæger og Black går helt tilbage til 1986, hvor sidstnævnte omskrev manuskriptet til Predator og selv medvirkede i en mindre rolle.

Nu har Fox altså atter henvendt sig til den gode Black i manuskript-øjemed. Om Black også hopper ombord som instruktør, vil tiden vise. Vi er i hvert fald spændte.

Hvad siger du? Er en ny Predator-film en god ide? Og er Shane Black den rette mand for opgaven?

Shane Black i 'Predator'

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomasuser/853337

VERDEN KAN ALTID BRUGE PREDATOR IGEN....er han rigtig sej så hyrer han "the former guvernour of california" til en lille birolle.

Montás

Kan fandme ikke længe. har været Predators fan siden jeg var barn :D

Jacob

Predators tilbage i 2010 var ikke den bedste film i verden, men kan ikke sige jeg på nogen måde er overrasket over de vil forsøge igen. Hvordan tingene for gud ved hvilken gang kan gribes an på ny igen må tiden vise, men projektet har da min interesse.

CINEMANDRUP

Jeg elsker når der kommer et nyt syn på en gammel franchise.

At Shane Black er ombord gør en fortrøstningsfuld, for han har skrevet fede manuskripter til mange af afholdte klassikere med masser af kæphøje replikker og yderst effektiv action.

Jeg elsker den første og gamle Predator, som for mig altid vil være den bedste og til den dag i dag forsat holder maks. Den var spækket med alt hvad et godt drengehjerte elskede og mere til.

Toeren forestiller jeg mig stadig aldrig har fundet sted, for hold da op en skuffelse og katastrofe.

Og så er der spinoffs med AVP og AVP2, som ikke sagde mig en dyt og så en Predators, som ramte en smule af magien med mange henvisninger til den originale/gamle med Arnold.

Nu kan det være tid til fornyelse og jeg er ombord på en ny omgang og specielt nu hvor Shane Black kunne stå for manuskriptet. Vil dette blive den Predator reboot der sparker røv i den gamle franchise og indvier en ny generation i Predator universet på samme magiske måde som den første af sin slags? I surely hope so, I surely hope so.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 time siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden

Aktive debatter