'Min søsters børn' skifter skuespillerne ud

- og tager til Canada
Billede
(© Mikkel Elbech)

Rasmus Botoft, Lærke Winther, Zlatko Buric og Laura Drasbæk er nogle af de nye navne, der kommet til at spille med i den næste Min søsters børn-film. Det skriver Obel Film i en pressemeddelelse.

Filmen har også skiftet børnene ud, og fem nye ansigter vil få rollerne som Pusle, Blob, Michael, Jan og Amalie. Der er tale om 5-årige Rosita Nellie Holse Gjurup, 4-årige Theodor Krosby Chieu, 10-årige Carl Nygaard, 12-Magnus Nørgaard Larsen samt 15-årige Rose Maria Nemeth Kipling.

Dermed følger 'Min søsters børn' trop, efter en anden familiefilmsserie tidligere på året skiftede skuespillerholdet ud, nemlig Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage. Det er naturligvis også nødvendigt, når man har med børneskuespillere at gøre, og i støbeskeen er også et nyt hold til Krummerne - Alt på spil, der får premiere til efteråret.

I 'Min søsters børn og guldgraverne', som titlen bliver, tager Onkel Erik (Botoft) med børnene til Canada, efter de opdager, at deres tipoldefar udvandrede som guldgraver til det nordamerikanske land. Der venter familien en sand skattejagt, men de bliver også udfordret af Canadas vildmark, natur og ikke mindst to skurkagtige guldgravere.

Min søsters børn og guldgraverne starter optagelser i området omkring Montreal på torsdag og får premiere den 29. januar 2015.