Cookie- og Privatlivspolitik
'Jupiter Ascending' udskudt et halvt år

'Jupiter Ascending' udskudt et halvt år

Wachowski-søskendes science fiction-film får først premiere i 2015

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Science fiction-filmen 'Jupiter Ascending' var planlagt til premiere den 24. juli i år. Men ifølge Variety er filmen blevet udskudt et halvt år.

Warner Bros. har besluttet, at filmen først skal have premiere februar 2015. Det skyldes, at postproduktionsarbejdet er så omfattende, at den simpelthen ikke kan nå at blive færdig til den oprindeligt planlagte premieredato. Og med over 2.000 special effects er der nok at gå i gang med.

Jupiter Ascending er instrueret af Lana og Andy Wachowski (The Matrix), og rollelisten består af bl.a. Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne, Douglas Booth og Sean Bean.

Filmens eksakte, nye premieredato er endnu uvis.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
SJOKuser/811628

Jeg forstår slet ikke, hvorfor andre her på siden gider at bruge så meget krudt på at nedgøre Jupiter Ascending før den overhovedet har været i biografen. Bedømt på traileren kan man overhovedet ikke bedømme om Tatums karakter virker malplaceret. Umiddelbart ikke efter min mening, men det virker ret "fjollet" overhovedet at diskutere det bedømt på et 2 min. klip og lidt omtale. Det man til gengæld godt kan bedømme og som derfor er meget mere relevant på forhånd - er billedesiden og J.A. ser fantastisk ud. Personligt kan jeg lige så godt se de "gode historier" hjemme i dagligstuen. Men billede- og lydsiden får man jo det største kick af i biografen - uanset om historien halter lidt, så jeg glæder mig helt vildt til at se "Jupiter Ascending" i Imperial og ærgrer mig over den er udsat. Vi må så nøjes med "How to train.." og "Guardians" denne sommer.

Jacob

Det var nok noget af det klogeste de kunne gøre, for indtil videre har Jupiter Ascending ikke imponeret og føler ikke det er film jeg kommer til at indløse billet til. Mest af alt fordi Channing Tatums karakter virker fjollet og malplaceret.

CINEMANDRUP

Jeg er enig Jacob. Filmen har ikke rigtig sat sig fast som en jeg bare må og skal ind og se. Jeg holder meget af brødrenes film, men effekter er ikke nok til at redde en film ligegyldigt hvor mange de så end mangler at lave.

En fornuftig beslutning at udskyde det og så håber jeg at det giver pote.

Jacob

Nu har det lige været oppe igen om anmeldere generelt er for kritiske, men vi som publikum behøver ikke falde bagover af benovelse hver gang en effektfyldt film får premiere. I dag er grænserne mellem sci-fi, superhelte, fantasy og adventure meget udflydende, men jeg har stadig svært ved lige at klassificerer Wachowski søskendes kommende film, og jeg fatter ikke helt hvad de ønsker at opnå, men jeg kunne godt frygte det vil dreje sig om en tåbelig parallel til den virkelige verdens problemer og dilemmaer. Et af de absurde ting med Jupiter Ascending er, hvor tydeligt Caines (Channing Tatum) wannebe elverører er limet på. Men som du så fint pointer må vi bare håbe det næste halve år vil hæve filmen over det middelmådige.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

4 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter