Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrence tilbage i David O. Russell-film

Jennifer Lawrence tilbage i David O. Russell-film

Potentiel Oscar-magnet i støbeskeen

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Jennifer Lawrence og David O. Russell fortsætter samarbejdet med filmen 'Joy'.

Efter at have pisket Oscar-stemningen i vejret med både Silver Linings Playbook og American Hustle, ser de nu ud til at prøve igen med en film om kvinden, der opfandt mirakel-moppen Miracle Mop - en TV Shop-klassiker.

Hun hedder Joy Mangano og er i dag direktør for firmaet Ingenious Designs. Hun har opfundet den ene sællert efter den anden og har umiddelbart levet et ret velsignet liv, så præcis hvilken slags historie, Lawrence og Russell vil fortælle, står hen i det uvisse.

Filmselskabet Fox har dog tiltro til O. Russell. De har nemlig givet 'Joy' en premieredato i julen 2015, tydeligvis i håbet om at filmen kan gøre sig lækker og attraktiv op til Oscaruddelingen 2016.

2015 er i forvejen spækket til bristepunktet med store film, så det skal blive spændende at se, om der bliver plads til en lille lækkerbidsken som denne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Star Wars Episode VII vil uden tvivl kaste en kæmpe skygge af sig i december 2015, som også vil strække sig et godt stykke ind i 2016. Joy vil selvfølgelig henvende sig til en anden type publikum, men hvorfor ikke lade den få premiere i oktober-november i stedet? Det handler selvfølgelig om så vidt muligt at være det nyeste nye op til Oscar-uddelingen, men hvad nytter det hvis den forsvinder fuldstændig i lyssværds-dueller?

IWannaBeSedateduser/184940

Jamen, hvorfor i alverden skulle filmen dog også forsvinde "fuldstændig i lyssværds-dueller"? Som du selv påpeger, er det jo to vidt forskellige genrer og målgrupper.

Jacob

Jeg tror bare der en del af målgruppen til Joy, der sagtens kunne vælge Star Wars i stedet, som man eller kunne have beholdt hvis man bragte filmen i efteråret. Men det må være påstand mod påstand indtil billetsalgene bliver offentliggjort om 1,5 års tid. Ikke at man skal sammenligne sådan direkte, for Episode VII er spået til at indtjene to mia. kroner på verdensplan. Men som bekendt stiger en Oscar vinder betragteligt efterfølgende i knitrende dollarssedler, så der vil kunne hives noget, hvis ikke mere, af det tabte tilbage. Og det er da værd at tænke på, selvom man skulle stå lidt i skyggen i december.

IWannaBeSedateduser/184940

Publikum, mig bekendt, er ikke blege for at se to film på samme måned. Vi snakker om to, tilsyneladende, helt grundlæggende forskellige film, med vidt forskellige målgrupper.

Det er fint nok at du kan tage fejl osv., men din påstand er bare taget ud af den blå luft.

Jacob

Jeg kommer med et skud tågen, hvilket ikke er så mærkeligt når vi snakker knap to år ud i fremtiden. Men jeg er samtidig hellere ikke i tvivl om at alle, som skal dele plads med Star Wars får det klemt og dermed et mindre afkast.

Maria

Lige når det gælder Oscarnominerede film, tror jeg ikke man skal bekymre sig synderligt meget om billetsalg i forhold til andre film. De Oscarinteresserede skal nok få dem set alligevel og resten følger trop når/hvis filmen vinder en af de store priser. :)

Jeg finder nogen gange mig selv en fire gange om måneden i biografen, hvis der er nok film der interessere mig. Og så er jeg ligeglad om den ene er en smal film der kun kommer til at gå i Dagmar eller om det er en blockbuster som Star Wars uden tvivl vil blive. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

15 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

2 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden

Aktive debatter