Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør til 'Star Wars VIII' fundet

Instruktør til 'Star Wars VIII' fundet

J.J. Abrams' afløser

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Rian Johnson skal instruere og skrive manuskriptet til Star Wars: Episode VIII!

Det skriver Deadline, der yderligere kan afsløre, at instruktøren også skal skrive et manuskript-treatment til 'Episode IX'.

Johnson kommer dermed til at afløse J.J. Abrams, der er i fuld gang med at instruere 'Star Wars: Episode VII' netop nu.

Instruktøren er kendt for de genreudfordrende Brick og Looper, så med valget af Rian Johnson følger Disney trenden med at vælge yngre filmskabere med få, men personlige film på CV’et. For nyligt blev Gareth Edwards (Godzilla) og Josh Trank (Chronicle) håndplukket til en Star Wars-spin-off hver.

Hvorvidt Joseph Gordon-Levitt, som spiller med i både 'Brick' og 'Looper', får en rolle i 'Star Wars VIII', er uvist men oplagt. Det er heller ikke bekræftet, om Johnson også skal instruere 'Episode IX'.

Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015, mens 'Episode VIII' rammer biograferne engang i 2017.

Hvad synes du om valget af Johnson? Er du ærgerlig over, at J.J. Abrams ikke fortsætter, eller er det godt, at en ny mand får lov til at prøve kræfter med Star Wars-universet?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Den oprindelige trilogi havde jo også skiftende instruktører, og de blev da meget gode.

CINEMANDRUP

Fuldstændig enig. Skiftende instruktører behøves ikke at være en dårlig ting. Det afhænger af instruktørens vision på franchisen og vedkommendes forkærlighed for de originale, idet magien for alvor indprintede sig i de første tre stk. føler jeg. Denne magi skal genfindes atter engang og syntes at Johnson er er godt valg, idet hans visioner er bemærkelsesværdige.

Patrick

Det er helt fint med mig.
Abrams er da god, men Marvel har da med stor succes skfitet intruktør på næsten hver eneste film.
De har også vist hvor gode film med relativt uprøvede intruktører kan være.

Synes også Johnson virker som et interessant valg. Looper er genial og det samme gælder de tre Breaking Bad episodes han har intrueret. Faktisk så er Ozymandias generelt anset for at være sriens bedste episode overhoevet.

TheKillingJoke

Troede virkelig, at episode VII ville blive fantastisk med Abrams bag roret, men nu er jeg ikke så sikker. Jeg skal selvfølgelig ind og se den og jeg håber da på det bedste, men stadig en meget skuffende nyhed.

Patrick

Hvorfor er du usikker på episode 7 baseret på denne nyhed, den har jo ikke indflydelse på hvor god den bliver.

TheKillingJoke

Jeg troede, at der stod episode VII og ikke VIII. Selvfølgelig vil det ikke have nogen indflydelse på syveren. Jeg synes nu stadig, at det havde været federe hvis Abrams var instruktør for hele triologien.

Jacob

Virkelig overrasket og faktisk temmelig skuffet over at J.J. Abrams ikke skal være manden bag roret på hele den nye trilogi. Hvad pokker sker der lige for Disney? Jeg kan forstå man gerne vil have en ny instruktør på hver af de indtil videre tre planlagte spin-offs, men i mine øjne havde det været langt bedre at beholde den samme instruktør på Episode VII-IX.

Nu har der lige været hele balladen med Ant-Man, og det selvfølgelig ikke til at sige hvad der ligger til grund for deres valg ang. Star Wars. Men det virker altså lidt som om at hver gang instruktøren og filmstudiet kommer på kant med hinanden, så tromler Disney dem ned og smider dem af projektet. Man kunne godt have en mistanke om at de ikke har været enige om det hele. Måske de er sure efter J.J. Abrams smed Toy Story 3 manuskriptforfatteren af Episode VII. De havde - igen - for pokker Lawrence Kasdan ombord til at skrive manuskript.

Alt ære og respekt for at de vil lade nye og unge kræfter komme til, men Star Wars er altså for de tunge drenge og det kræver noget erfaring. Jeg ved sgu ikke om jeg har den helt store fidus til ham her Rian Johnson, men nu er alting fuldstændig åbent - vil ikke være overrasket over hvis Disney vil vælge seks instruktører, og det betyder seks forskellige mennesker vil afsætte deres eget fingeraftryk på sagaen. Det her er mit første alvorlige knæk på troen om at de nye Star Wars film skal blive gode. Det hele virker så rodet lige for øjeblikket. Eneste lille lyspunkt for den her nyhed er muligheden, for at Joseph Gordon-Levitt kunne blive lukket ind i stalden.

Maggie Smith

Intet slår jo George Lucas, men jeg havde personligt nok foretrukket JJ igen til efterfølgeren, jeg synes ikke at Rian umiddelbart virker som den rette. Men jeg ser optimistisk på det!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Jeg finder det ret underligt, at det er en humoristisk film at Stranger Things skal låne fra, det ligger en del væk fra serien.

52 minutter siden
habill

det ska de så ikk gøre. han fik den perfekte afsted, og folk er kommet godt videre, så ka kun ende dårligt med at tage ham tilbage pludselig

1 time siden
Seanuser/771861
Seanuser/771861

Det bliver først når den rammer Netflix.

1 time siden
Christian

:) Det gør bestemt ikke noget at skulle gense den film inden næste sæson

1 time siden
Christian

Er jeg den eneste der hellere ville høre om hvilke tjenester vi kan forvente at se den på her i Danmark?

1 time siden

Aktive debatter