Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer og plakater til 'Dracula Untold'

Første trailer og plakater til 'Dracula Untold'

Vampyren som du aldrig har set ham før

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Snart kommer den nyeste fortælling om verdens mest filmatiserede karakter nogensinde: Dracula. Her er to plakater og den første trailer for filmen.

Er det bare os, der tænker Batman Begins, når vi ser de to plakater?

I 'Dracula Untold' spiller Luke Evans (Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark) den unge fyrste Vlad Tepes. Han har problemer med at forsvare sit land og sin familie, og søger derfor hjælp hos en mystisk eneboer.

Tepes får tildelt overnaturlige kræfter, men prisen er en stærk overfølsomhed for sollys og en ubærlig tørst efter blod. Spørgsmålet er, om han kan styre sine nye djævelske kræfter.

Bonusinfo: Vlad Tepes var en virkelig transsylvansk fyrste, som i 1400-tallet var kendt for sin grusomhed. Hans familienavn var Dracul, og han er inspirationen bag Bram Stokers roman 'Dracula' fra 1897.

Dracula Untold får premiere den 9. oktober.

Dracula Untold 1   Dracula Untold 2

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Yunus

her er den rigtige historie om vlad tepes

http://www.youtube.com/watch?v=q9zJti81r00

ik nok med det,,,.. dracula har givet ordre til sine soldater at de muslimske kriger som skal spyddes skal lide mindst i 3 dage hvis de døede første dag under spydningen halshuggede han sine egne soldater ..

Før han flygtede fra sit land forgiftede han alle floder i sin egen land ....

Han var så grusomt at selv hans egen folk gik imod ham.... og nogen af hans familie også.

Dette historie er dokumenteret og bevist i muslimske verden,,,, så historien om dracula i vesten passer ik og det er til grin ...

De rigtige helte kommer fra de Muslimske lande,,,

:))

Mr Chuck

''De rigtige helte kommer fra de muslimske lande'' gav slet ikke mening. Det var krig, og der er ingen helte i krig, kun blodudgydelse som tit kommer til at gå ud over den civile befolkning. Ja måske var Vlad en værre motherfucker, man det gør sgu ikke muslimerne til helte, som sikkert brændte landsbyer ned, slog børn ihjel og voldtog de rumænske kvinder. Dengang det osmaniske rige invaderede Rumænien. Det er sejrsherrene som skriver historien.

Yunus

du kender ik noget til vores religion og vores historie,,

Fie

Den ser da vildt god ud!!! Den skal jeg helt klart ind og se i biffen!

Christoffer

Overskriften siger vist det hele.

Der er ikke noget værre end amatør kritikere, med deres "jeg har læst bogen, og det er altså ikke helt sådan handlingen foregår...". Tag filmen for hvad den er. En aktion film med en nuanceret tilgang til dracula. Vi andre gider ikke høre jeres historie lektioner og uønskede meninger om hvorfor filmen ikke passer til virkeligheden.
Hvis i ikke ønsker at se filmen, så lad være med at kommentere på indholdet i traileren.

Jeg synes desuden den ser mega fed ud. Den giver lidt associationer til "Ringes herre", men har samtidig lidt "Dark knight" over sig. Den skal helt sikkert ses!

Kathrineuser/143233

Der er én ting værre end amatør kritikere. Og det er amatørkritikere der kritisere amatørkritikere. Fint at du er uenig, fint at du er ligeglad. Ingen tvinger dig til at læse noget som helst.

Du føler dig tydeligvis truffet, fordi du synes filmen ser god ud og bevares det har du da al ret til.

Men, respekter at der findes folk, som sætter pris på de originale værker, og som faktisk kender den rigtige historie. Og som derfor føler at deres ønsker til en god Dracula film gang på gang bliver overrulet til fordel for ringenes herre / dark knights (al respekt til de film) look alikes.

Vlad Dracul var hverken en maskeret hævner i en mørk by, eller en Nazgul. Han var en dæmon, og det klarede han ganske fint uden spidse tænder og vinger. At denne historie aldrig bliver fortalt i al sin enkelthed synes jeg faktisk er synd.

Det giver ikke mening når du siger, at folk ikke må kommentere på indholdet i traileren: Hvornår skal folk så komme med deres mening, som de har ret til at give? De vil jo højst sandsynligt ikke se filmen og ej heller melde sig i den efterfølgende debat som sikkert kommer. At sige 'Så har jeg set traileren, her er mine grunde til hvorfor jeg tror at det ikke bliver en god film' skal da netop udmeldes ved en trailer udgivelse.

Dracula Untold (forfærdelig title, svarer til at kalde Dark Knight Rises for Batman Rises - vurder selv hvad du synes lyder bedst) ser ikke ud til at være en specielt nuanceret udgave af historien. Den ser derimod ud til at være blevet kørt gennem hollywood maskinen, hvilket har fjernet ethvert østeuropæisk islæt som end kunne have præget filmen.
Til dens fordel.

Mr Chuck

''Vlad Dracul var hverken en maskeret hævner i en mørk by, eller en Nazgul. Han var en dæmon, og det klarede han ganske fint uden spidse tænder og vinger. At denne historie aldrig bliver fortalt i al sin enkelthed synes jeg faktisk er synd.''

Okayy chill. Måske ser det ud som om i traileren at Dracula, kommer til at blive en eller anden Wannabe helt. Man filmen er ikke set endnu. Så hele det her storhaj, er bygget op omkring traileren. Så vi kender ikke den reelle historie som filmen er bygget op omkring, man kun det indtryk som traileren har efterladt os. Det eneste jeg bare vil sige er, at lade være med skure hunden på hårende. Som jeg ser det kan det gå begge veje, dog håber jeg på den bliver nice. For gud hvor er det langt tid siden, at der kom en ordentlig vampyr film.

Horsi

Du klager over min historie lektion? Fair, men hvis det er et problem for dig, at jeg giver information til folket, hvorfor læser du det så?

Jeg har lige så meget ret til at give en historie lektion som du har til at klage over den. Nej jeg agter ikke med at stoppe med at give lektioner hvis jeg mener der er en pointe med det. Jeg gider ikke film der hævder at de vil fortælle en nuanceret historie og så ikke får det mest fundamentale forhold ned.

johnny

den hedder Dracula untold og ikke Dracula told before.
derfor er det en anden historie en den vi kender.
syntes det er fedt at de gør ham lidt helte agtig.

johnny

twilight go home. the king is back for blood.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lasse

Hvordan kan i undlade den!???

13 timer siden
Ménner

Jeg har prøvet at tænke i "sjoveste film" frem for "bedste komedier".

1 dag siden
VIPER

Klovn: The Movie (2010)
Carnage (2011)
The Campaign (2012)
The Wolf of Wall Street (2013)

1 dag siden
Wayne

Vi fortsætter med bedste komedier 2010 - 2019

2010

1 dag siden
Renéuser/869941
Renéuser/869941

Er jeg den eneste der synes at Drømmebyggernes hovedperson Minna minder meget om Inside Outs Riley?

2 dage siden

Aktive debatter