Cookie- og Privatlivspolitik
Flere John Green-film på vej

Flere John Green-film på vej

En flænge i himlen-forfatteren er populær

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

En flænge i himlen er lige nu aktuel i biografen og til stor succes. Derfor giver det kun mening, at to yderligere John Green-romaner er på vej til at blive filmatiseret.

Den første film bliver en filmatisering af 'Paper Towns'.

Green har her bekræftet, at holdet bag 'En flænge i himlen' skal løfte opgaven, samt at Nat Wolff fra 'En flænge i himlen' skal spille hovedkrakteren Quentin, der bliver besat af den mystiske Margo.

'Paper Towns' får amerikansk premiere i 2015.

Næste film bliver ’Looking for Alaska’. Paramount har ejet rettighederne siden 2005, og i går kom det ud, at Sarah Polley skal instruere. Dette afslører Green selv på sin Twitter-profil.


Genremæssigt er ’Looking for Alaska’ et coming of age-drama, der handler om kærlighed og sorg. Hovedpersonen er den unge pige Alaska Young, der går på en kostskole i Alabama og ganske hensynsløst glider igennem tilværelsen badet i opmærksomhed fra samtlige af skolens drenge.    

Sarah Polley, der også arbejder som skuespiller, har tidligere instrueret anmelderroste sælsomme dramaer som 'Away from Her' og Take this Waltz.

Det vides endnu ikke, hvornår 'Looking for Alaska' får premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Silja

Det er en virkelig god nyhed, jeg har læst flere af hans bøger. Virkelig fantastisk!

I har skrevet: "Hovedpersonen er den unge pige Alaska Young, der går på en kostskole i Alabama og ganske hensynsløst glider igennem tilværelsen badet i opmærksomhed fra samtlige af skolens drenge."

Jeg har læst bogen og hovedpersonen er altså en dreng, ved navn Miles eller Proppen.Og Miles tager på kostskole for at finde "A great perhaps"(Et stort måske), han møder Alaska Og bliver forelsket (selvfølgelig). Og Alaska er en meget speciel pige! (Fantastisk bog! Kan ikke vente på filmen)!

Amanda

Det er bare den bedste nyhed, man kunne få. John Green er et geni, alle hans bøger burde filmatiseres. Jeg har også læst på IMDB, at Let It Snow, skrevet af John og to andre, også vil blive lavet til film.

Sara

Jeg er fan af John Green - manden formår at bringe nogle rigtig gode budskaber gennem hans bøger - og sine vlogs.

Jeg var så heldig, at være med inde til den blå løber-premiere på TFIOS, i New York. Det var en stor oplevelse, at tale nogle få ord med manden, han er genial.

Nimmy

Jaaaa! :D

Kylar

Det er den bedste nyhed længe!! Paper Towns og Looking for Alaska er begge fantastiske historier, og når det er det samme hold bag TFIOS kan det kun blive godt. I can't wait!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

Det vil aldrig ske. Disney vil få for stor monopol hvis de forsøger at købe Sony. Forskellige monopol institutioner i verden vil blokere det.

5 timer siden
Emilovich

Det må bare ikke ske! Disney må frem med den store tegnedreng igen og bare opkøbe Sony Pictures! :)

6 timer siden
Horsi

Dit kæmpe (her er en lang række bandeord censureret ud som betstem ikke gør sig kønt på skrift).

7 timer siden
Ole
Ole

Jeg syntes det er endnu et tegn på deperation hos film studiierne i Hollywood og producenterne som kun laver genbrug de her dage og ikke tør prøve

9 timer siden
Anders

Det her er fandme en sørgelig sørgelig nyhed:(

15 timer siden

Aktive debatter